2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Ben döngümün 31.günü transfer oldum. Normalde 25.26. Gün adet olurum. İlaç kullandığınız için adet olmuyorsunuz zaten gününe çok takılmayın :)
Ben ilk transferimde tam adet günümde kanama oldu sımdı işte yarın adet günüm yine aynısı mı olcak dıye tedirginim

Ya burda hep görüyordum erkenden belli olanları dedim denemek istedim işte birde adet günüm yarın acaba yine mi aynı şeyi yasıcam bu arada hayırlı uğurlu olsun umarım sorunsuz kucağınıza almayı nasip eder Allah
amin canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..
başından geçmiş daha önce böle bir şey korkman çok normal ama yine aynısı olacak diye bişey yok olsa belki yerleşme kanaması olabilir güzel düşün lütfen canım her şey Allahtan vakti zamanı şimdiyse gelicek yeterki sağlık olsun :dua:

amin canım inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..
başından geçmiş daha önce böle bir şey korkman çok normal ama yine aynısı olacak diye bişey yok olsa belki yerleşme kanaması olabilir güzel düşün lütfen canım her şey Allahtan vakti zamanı şimdiyse gelicek yeterki sağlık olsun :dua:
Umarım bu defa ben yanılıyordum Allahtan gelen hersey razıyım ama bende sizler gibi bu yoldan geçiyorum çok zor biliyorum insan işte öğrenmek ıstıyor benim ıcın de dua eder misiniz belki bu defa aynılarını yasamıcam🙏

Kızlar bugün transferimin 10.günü. Test günüm perşembe, bugün aşırı mide yanması var boğazıma geliyor gibi. Mide yanması yaşayan var mı bu süreçte

Kızlar doktoruma ilk defa bu cuma gidecektim.fakat pazartesiye ertelendi kendi doktorum dışında başka bir doktora gitsem keseyi görürmüyüz en son dün değerim on bin üstüydu artık merak ediyorum karından gözükür mü kese baktdirdigimda

AMİN CANIM. 18 GÜNÜ GÖRDÜĞÜM DEĞER. BEN BETA İÇİN GİTTİM 200 DEN SONRA GİTMEMİŞTİM DURUM NEDİR DİYE GİTTİM. BAKALIM DEDİ DOKTOR BİR DORUN VARMI DİYE GÖRDÜ ŞÜKÜR. SENİN KAÇINCI GÜN ? BENİM 3 GÜN EMBİRYOSU OLDUĞU İÇİN BİRAZ DAHA A ÇIKABİLİR DİĞER ARKADAŞLARA GÖRE
Canım benim 5. Gün embriyosu bugün benim 18. Günüm değer 843 çıkmış. Şimdilik ucundan yakaliyoruz. 😁 .. senin karından mi baktı alttan mi?

Kızlar bugün transferimin 10.günü. Test günüm perşembe, bugün aşırı mide yanması var boğazıma geliyor gibi. Mide yanması yaşayan var mı bu süreçte
BENİMDE 11 GÜN OLMUŞTU. ÇOK ÜŞÜMÜŞTÜM O GÜN ORTAM SICAK OLMASINA RAĞMEN. ERTESİ GÜN GEÇTİ. O GÜN EKSTRA LEKELENMEMDE OLMUŞTU.

Umarım bu defa ben yanılıyordum Allahtan gelen hersey razıyım ama bende sizler gibi bu yoldan geçiyorum çok zor biliyorum insan işte öğrenmek ıstıyor benim ıcın de dua eder misiniz belki bu defa aynılarını yasamıcam🙏
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım pozitif haber alırsın en kısa zamanda inşallah :dua:

X