2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Cok korkuyorum ya kendime gelemiyorum hala eğer yarına kadar devam ederse tekrar yazarım doktoruma 😔
Benimde oldu transferimin 11 günü hastaneye gittim olabilir diyip gönderdiler bende dedim tamam bitti gitti. Lekelenmeden daha fazlasıydi. Neysek ertesi sabah prolutan günümdü sabah yaptırdım sağlık ocağında ve durdu şükür. 2 gün sonra beta verdim şükür katlamis değerim. Şimdi yarın akşam kan vereceğim. Tüp bebekte çoğu kişinin lekelenmsi oluyor 4 gün sürenler var. Seninde kırmızı değilse ve devam etmiyorsa sorun olmaz. Ama yinede yarın sabah doktoruna teyitles. Ama stres yapma etkiler bebeğini. Nasipte varsa Allah sana verecek. Onuruna bırak.

Benimde oldu transferimin 11 günü hastaneye gittim olabilir diyip gönderdiler bende dedim tamam bitti gitti. Lekelenmeden daha fazlasıydi. Neysek ertesi sabah prolutan günümdü sabah yaptırdım sağlık ocağında ve durdu şükür. 2 gün sonra beta verdim şükür katlamis değerim. Şimdi yarın akşam kan vereceğim. Tüp bebekte çoğu kişinin lekelenmsi oluyor 4 gün sürenler var. Seninde kırmızı değilse ve devam etmiyorsa sorun olmaz. Ama yinede yarın sabah doktoruna teyitles. Ama stres yapma etkiler bebeğini. Nasipte varsa Allah sana verecek. Onuruna bırak.
Öyle yapmaya çalışıyorum korkuyorum artık lavobaya çıkmaya kahve rengi geldi iğneye yönlendirmedi fitilin dozunu arttırdı 😔

Merhaba herkese 14 şubat tarihinde 5. Gün embriyosu tek embriyo transfer oldum. Yarın 6. Gün oluyor sanırım elimde erken gebelik testi var çıkar mı sizce ?

Evdeyim yat kalk yürü falan canım sıkılıyor
Merhaba herkese 14 şubat tarihinde 5. Gün embriyosu tek embriyo transfer oldum. Yarın 6. Gün oluyor sanırım elimde erken gebelik testi var çıkar mı sizce ?
Bence yapmayın zaten kana 6.gün gecmeye başlıyor. İdrara daha gec bende 13 şubatta oldum ama test günü gelene kadar yapmayacağım. Moral bozmaya gerek yok Doktorlar 12 diyorsa vardır Bi bildiği

Doktora sormak lazım onu da iste 3 gün kaldı benim acaba diyorum adet belırtılerimi bunlar kafam çok karıştı 28i test istedi benden zaten son denemem maddi olarak tükendik
Valla biz bir denemede maddi olarak bittik gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun ama adet belirtilerine çok takılmayın bana transfer sonrası göğüs şişliği ağrısı adet sancısı kramplar hepsinin olacağını korkmamam gerektiğini söylediler

Valla biz bir denemede maddi olarak bittik gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun ama adet belirtilerine çok takılmayın bana transfer sonrası göğüs şişliği ağrısı adet sancısı kramplar hepsinin olacağını korkmamam gerektiğini söylediler
Bana da doktorum akıntı, leke ve ağrı olabilir korkma dedi. Hatta çok ağrırsa parol iç dedi.

Aynı gün transfer olmuşuz. Ben de yapsam mı yapmasam mı korkuyorum test yapmaya
Az önce yaptım ben bir eşşeklik yapıp 😁 hafif cok minik bişey var ya da ben kafada kuruyorum eşimle hayal görüyoruz yarın sabah idrarıyla yapıcam. Hayırlısıysa olsun inşallah hepimiz için.

Sorma aynı durumdayım bende her şey üstüste geldi manen ve madden bittik bu sefer olmazsa bi de transfer riğcretş çıkıcak kim bilir ne kadar oldu

X