2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Evet ister istemez stres oluyor farkindayim. Sizde 7. Gun kanda pozitif görmüssunuz katlanarak devam eder insallah. 16 subat persembe kan testi günüm. Sadece evde idrar testini denemek istedim 10. Gün testte cikar diye ama negatif cikti. Bakalim kan testim ne olacak. Cogu arkadasimizin idrar testinde belli olmus ya bende umutlanmistim. Ne diyelim kısmet🤲 yinede umudum var rabbim neylerse guzel eyler
İnşallah bakalım bu arada 3 gün embriyosu geç tutunabiliyor diye biliyorum. Ondan çıkmayanlar idrarda

Evet öyle galiba yani o saatte niye çıksınki bende şaşırmıştım çıkmaz dedim ama dayanamıyor insan işte😅
Evet çok sabırsız oluyoruz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın erken geç takılmayın sadece negatif görünce kan verene kadar ilaçları kesmemek önemli yoksa erkenden test yapıp hemen ilaç kesenlerde olmuştu yanlış tabiki, güzel haberler alın inşallah🙏🏻

Allah razı olsun yazdıklarınızı okurken hayali bile kalbimi ferahlattı çok teşekkür ederim 💖
Bak bana herkesin dediği herşey çok güzel olucaktı. Sende buna inan Rabbimden iste o seni senden iyş bilir. En kalbi duygularınla aç kalbini Rabbine sohnet edercesine bana hep iyi gelmiştir. Sanki Rabbim karşımdaymış gibi konuşur sohbet edermiş gibi içimi dökerim ve biraz ağladıktan sonra daha iyi hissederim en azından rabbim ondan ne istediğimi biliyor o da isterse nasip eder diyorum. Sana da tavsiye ederim. Sevgi ile kal ❣️❣️

Çok am çok gecmis olsun canım inan tüm kalbimiz aklımız dualarımız sizinle içini ferah tut o canı Rabbım yaratmissa eğer sana yazmışsa onu senden kimse alamaz.. Bu durumların er ya da geç düzeleceğini eskisi gibi olamasa da tabi ki, en azından daha iyi olacağını aklından çıkarma. Takip ettiğim bir prof. Develioglu na sormuşlardı ilaçlar hakkında biz onları sizi desteklesin diye veriyoruz sağlıklı bir gebelikse kendiliğinden tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır demişti. Rabbim yavrunuzu size bağışlasın size can olsun umut olsun inşallah 🤲🤲🤍
Aminn Allah razı olsun inşallah 🤲🤲 rabbim nasip ederse olur zaten inşallah nasip eder layık görür 🥺🤲

Değerlerin çok iyiymiş ama biz ne yapsakta ne kadar ilaç iğne kullansakta nasipte yoksa yine olmuyor. Bende çok yoruldum 5 kimyasal geçirdim. Bu kez 11 günüm 87 çıktı ama lekelenme oldu yine tetikteyim. Olmazsa buda tüp bebek düşünmüyorum artık.
Olur insallah rabbim bu kadar emeğinizin karşılığını versin 🤲🏻

Merhaba, kan testi mi verdiniz acaba hangi degerler? Ben kan vermemiştim transfer öncesi vermiştim sadece rahim istenilen kalınlıkta olmadığı için iki adet dönemi dinlendirme yapıldı. Böyle durumda tazeyi uygun görmüyorlar. Onun dışında sık kontrol yumurta ölçümleriydi sadece. Ben iyikide dondurulmuş diyorum hem ilaçların etkisi azaldı hem rahim toparlandı hem gezdim eğlendim iki ay sonra sakin kafayla transfer oldum. Tabiki kısmet hayırlısı her şeyin 🙏🏻
E2 yüksek çıkıyor yumurtalarım rahim kalınlığı iyi ama 8.güne göre 1800 ü fazla buldu doktor.Oxodite a başladım o yüzden bugün.Yumurta toplanana kadar 3500 ü bulursa taze transfer yapmak istemiyor.Gebelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş , hayırlısı tabi

Merhaba arkadaşlar. Ben martın başında ilk defa tüp bebeğe başlayacağım. Bana tavsiyeleriniz önerileriniz var mı? Martta adetimin ikinci günü iğnelere başlayacakmışım. Bi kaç sorum olacak sizlere. İğneler ne kadar süre kullanılıyor? Benim doktorum yumurta toplandıktan sonra rahimi dinlendiricez 1 ay kadar dedi. Yani benim transferim Nisan sonu gibi mi olur? Çok merak ediyorum

E2 yüksek çıkıyor yumurtalarım rahim kalınlığı iyi ama 8.güne göre 1800 ü fazla buldu doktor.Oxodite a başladım o yüzden bugün.Yumurta toplanana kadar 3500 ü bulursa taze transfer yapmak istemiyor.Gebelik olsa bile düşük olma ihtimali yüksekmiş , hayırlısı tabi
Benim o değerim toplamadan bir kaç gün öncesi 8000küsürdü fazla yumurta oluştuğu için o değer yüksek çıkıyor tabi. Benim bulantılarımda çoktu yumurtalardan hormonlardan sebep oluyordu hep sorardım öyle söylerlerdi. Doktora güvenmemiz gerekiyor onlar ne derse onu yapıyoruz. Hayırlısı olsun dondurulursa da hiç sorun etmeyin hatta belki iyiki dersiniz ilaçlar süreç yorucu olabiliyor dinlenince daha bir sakinliyorsunuz hayırlısı olsun inşallah🙏🏻

Kızlar benim de adetin 3. Günü bugün nasip olursa ay sonuna doğru transfer olacağım.2. transferim bu.İlki kimyasal olmuştu.Bu kez intralipid serum uygulanacak.Bu serum takviyesini alan var mı aranızda ?
Merhaba öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende 3 kez aşılama yaptrdim ama tutmadi sonra tüp bebeğe geçtik şubat 5de transfer oldum. 5.gun 4aa dondurulmuş embriyo. Sun serumu taktılar bana transferden sonra 8.gun takılacak dediler daha önceden kimsayal gebelik olduğu için tekrarlamsin diye takıyolar serumu vücut bağışıklık kazansın diye. Birde transfer olurken (EMBRİYO GLUE) var onu yapıyolar mi mutlaka sorun Bi tür yapıştıci bu bebek rahme tutunun diye bazı merkezler önermiyo sanırım.

Benim ilk tüp bebeğim hiç tutunmadı ikinci tüp bebeğim kimyasal gebelik oldu bu üçüncüydü bugün transfer sonrası 10.günüm yarın baktırsam mı bi kere daha kandan ay çok kararsız kaldım yaa
Normalde doktorlar 10 gün öncesinden iğneleri bıraktırmıyor canım doktorun niye böyle yaptı acaba açıkcası anlayamadım.Yerinde olsam yaptırırdım ama hayal kırıklığına uğramanı da asla istemem.Tedavilerinde bağışıklık baskılayıcı vs kullanıldı mı acaba ? 3. Transferin çünkü araştırılması lazım neden tutunmadığı

Merhaba öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bende 3 kez aşılama yaptrdim ama tutmadi sonra tüp bebeğe geçtik şubat 5de transfer oldum. 5.gun 4aa dondurulmuş embriyo. Sun serumu taktılar bana transferden sonra 8.gun takılacak dediler daha önceden kimsayal gebelik olduğu için tekrarlamsin diye takıyolar serumu vücut bağışıklık kazansın diye. Birde transfer olurken (EMBRİYO GLUE) var onu yapıyolar mi mutlaka sorun Bi tür yapıştıci bu bebek rahme tutunun diye bazı merkezler önermiyo sanırım.
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️ Kan sonucunu öğrendin mi peki ne zaman test yapacaksın ?

Merhaba . Acaba bu serum pıhtılaşmayla mi alakalı. Ben ilk defa duyuyorum. Ben de ikinci transferimi olacağım inşallah. Değerlerim normal ben de istesem mi diye düşündüm şuan.

Kızlar transferden sonra 3. Günümün gecesinde çok şiddetli regl ağrısı yaşadım. Hatta vajinamda o kadar çok dolgunluk oldu ki regl olacağım diye ağladım resmen ağrıdan. Benim gibi olup pozitif alan var mı? Taze transfer oldum, ilaç olarak da sadece duphaston alıyorum.

X