2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar aranıza yeni katıldım 3 gün embriyosu beta hcg değerim 7 gün 7.50, 9 gün 19.76, 11 gün 23.08 , 12 gün 23,46 dı. Sizce kimyasal mı doktorum ilaçları kullanarak 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi.:KK43:(
Kimyasal gibi görünüyor ama yeni tutunmusda olabilir 2 gün sonra belli olur.

Kızlar aranıza yeni katıldım 3 gün embriyosu beta hcg değerim 7 gün 7.50, 9 gün 19.76, 11 gün 23.08 , 12 gün 23,46 dı. Sizce kimyasal mı doktorum ilaçları kullanarak 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi.:KK43:(
Değerleriniz biraz düşük ama rabbimden Ümit kesilmez birden yükseledebilir moralinizi yüksek tutmaya çalışın biliyorum zor ama

Kimyasal gibi görünüyor ama yeni tutunmusda olabilir 2 gün sonra belli olur.
Benim 8.gün 86 10.gün 345 12.gün 2086 çıkmıştı değerim ama kalp atışı duyamadık 9. Haftada iken kürtaj oldum kimyasal gebelik doktorum ama değerim hiç düşmemişti kürtajdan önce bile 10bin çıkmıştı değerim kalp atışı yok diye gitti bebeğim ama tabi bu 2.tüp bebeğimdi bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırmıştım

Benim 8.gün 86 10.gün 345 12.gün 2086 çıkmıştı değerim ama kalp atışı duyamadık 9. Haftada iken kürtaj oldum kimyasal gebelik doktorum ama değerim hiç düşmemişti kürtajdan önce bile 10bin çıkmıştı değerim kalp atışı yok diye gitti bebeğim ama tabi bu 2.tüp bebeğimdi bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırmıştım
Değerlerin çok iyiymiş ama biz ne yapsakta ne kadar ilaç iğne kullansakta nasipte yoksa yine olmuyor. Bende çok yoruldum 5 kimyasal geçirdim. Bu kez 11 günüm 87 çıktı ama lekelenme oldu yine tetikteyim. Olmazsa buda tüp bebek düşünmüyorum artık.

Kesinlikle Allah ol derse bir şekilde oluyor. Benimde dondurulmuş embriyoydu 6 ve 7 günü inanılmaz bacak ağrım olmuştu tek belirtim buydu test yaptım 7 günü değeri düşük görünce üzüldüm. Allah dan ümit kesilmez 2 gün sonra testi tekrarlayacağım hayırlısı diyorum artık

Kesinlikle Allah ol derse bir şekilde oluyor. Benimde dondurulmuş embriyoydu 6 ve 7 günü inanılmaz bacak ağrım olmuştu tek belirtim buydu test yaptım 7 günü değeri düşük görünce üzüldüm. Allah dan ümit kesilmez 2 gün sonra testi tekrarlayacağım hayırlısı diyorum artık
Benimde kaşık ve bacak agrisi oldu günlerce. Testtede gördüm pozitif. Hatta test günüm bugündü yapmicaktim lekelenme olmasaydı pazar yapip yüksek beta göreyim diye. Ama aynı telaşa düştüm yarın akşam test vericem yine. İnşallah yükselirse sevincimizi yasariz

Benimde kaşık ve bacak agrisi oldu günlerce. Testtede gördüm pozitif. Hatta test günüm bugündü yapmicaktim lekelenme olmasaydı pazar yapip yüksek beta göreyim diye. Ama aynı telaşa düştüm yarın akşam test vericem yine. İnşallah yükselirse sevincimizi yasariz
İnşallahhh

Ben transfer hariç 5.gün sabah ilk idrarla kaset test yaptım çok silikti. Aslında varsa gece sabah fark etmiyor ya işte ilk test diye sabah yapmıştım bende doğru düzgün olsun diye 🤭
Evet öyle galiba yani o saatte niye çıksınki bende şaşırmıştım çıkmaz dedim ama dayanamıyor insan işte😅

İnşallah burdaki bütün arkadaşlar pozitifi görsün sağlıkla kucağına alsın.Her şeyin bir vakti var.Rabbim hediyelerimizi o güzel zamana saklıyor🙏

Kizlar benim bugun tarnsfer sonrasi 10. Günüm. 3.gün 2 tane taze transfer olmustum. Kasik batmalarim cok oldu ama 7. Gunden sonra gecti. Bugun 2 kere günlük orkidime kahverengi leke akinti geldi peceteyle silince gelmiyo ama. Karin agrim var hafif hafif yokluyo gibi adet olacakmis hissi olustu surekli bakmaktan yoruldum. Evde test yaptim ama negatif cikti. Moral sıfır. Korkmaya basladim negatif gormekten korkuyorum sanirim. Testlere guvenebilirmiyiz olsa cikardi dimi? Cesaret edip kan veremedim bekliyorum 2 gun sonra kan testim var. Kismetimizde varsa bizde evlatlarimiza kavusuruz. Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.

Kizlar benim bugun tarnsfer sonrasi 10. Günüm. 3.gün 2 tane taze transfer olmustum. Kasik batmalarim cok oldu ama 7. Gunden sonra gecti. Bugun 2 kere günlük orkidime kahverengi leke akinti geldi peceteyle silince gelmiyo ama. Karin agrim var hafif hafif yokluyo gibi adet olacakmis hissi olustu surekli bakmaktan yoruldum. Evde test yaptim ama negatif cikti. Moral sıfır. Korkmaya basladim negatif gormekten korkuyorum sanirim. Testlere guvenebilirmiyiz olsa cikardi dimi? Cesaret edip kan veremedim bekliyorum 2 gun sonra kan testim var. Kismetimizde varsa bizde evlatlarimiza kavusuruz. Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallah.
Merhabalar.Hayırlı olsun transferin.Her vücut aynı tepkiyi vermeyebilir.3.gün embriyosu geç çıkıyor zaten içini ferah tut🙂

Erken gebelik testimi yaptın?

Sana nacizane tavsiyem erken yapma, sonra 2 günde 1 testi tekrarlayıp daha da stres oluyorsun
Evet ister istemez stres oluyor farkindayim. Sizde 7. Gun kanda pozitif görmüssunuz katlanarak devam eder insallah. 16 subat persembe kan testi günüm. Sadece evde idrar testini denemek istedim 10. Gün testte cikar diye ama negatif cikti. Bakalim kan testim ne olacak. Cogu arkadasimizin idrar testinde belli olmus ya bende umutlanmistim. Ne diyelim kısmet🤲 yinede umudum var rabbim neylerse guzel eyler

İnşallah yanilirim sizi de üzmek istemem ama kahvrngi akıntı beraberinde karın ağrısıyla ben hep adet oluyorum 😢

Canım benim herşeyde var bir hayır valla ben de çok sevinemiyorum. Çünkü geçen sefer 12. Haftada bebeğimi kaybetmiştim dünyam başıma yıkılmıştı. Burda hepimiz beta yı görcez diye can atıyoruz ama önemli olan sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bir doğum. Rabbim hepimize nasip etsin
İnşallah hayırla kucağına alırsın bebeğini tatlım 🤲🏻🤲🏻

X