2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Insallah guzel sonuclar aliriz. Seninde 2 tane🥰 Benim persembe test gunum hayirlisi. Bu sabah sanki hic agrim olmamis gibi rahatim. Kendimi dinlemek istemiyorum ama asiri agri olunca uzuldum. Rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasin 🤲
Üzülme kuzum benimde bu sabah hiç yok belirtim benimde salı günü kan vereceğim 8 gün doktorum öyle istedi bakalım🥰inşallah güzel sonuçlar alırız bekleyen herkesin Rabbim emeklerinin karşılığını nasip eder sağlıklı bebeğimiz olur kucağımıza almak nasip olur

Arkadaşlar hayırlı günler çok afedersiniz ama kabızlık problemi yaşıyorum ne yapsam fayda etmiyor şurup verdi doktor ama çok zorlanıyorum transferin 3. Gündeyiz birşey olacak die korkuyorum yaşayanlar oldumu önerilerinizi bekliyorum

Kızlar; bugün transferin 3.günü; dün sol kasığımda net bir batma vardı ama bugün yok denecek kadar azaldı…benzer bir durum yaşayan var mı?

Kızlar; bugün transferin 3.günü; dün sol kasığımda net bir batma vardı ama bugün yok denecek kadar azaldı…benzer bir durum yaşayan var mı?
Evet benimde ilk 3 gun batma ve kasik agrisi vardi 2 gun azalmistı Dun gece siddetli agri ve batma oldu. Bugunde sanki agrim yok gibi. Ilac etkileri mi yoksa belirtimi bilemiyorum. Arkadaslardada olmus sordum ama sebep yerlesmemi yada olumsuz sonuc mu bilemiyorum Allah yardimcimiz olsun

Kızlar merhaba, ben de ocak ayında transfer oldum. Hiç belirtim olmadı hatta üzülüyordum o yüzden burada yazılanları okuyunca. Yaşadığınız belirtiler varsa bile çoğu kullandığımız yoğun hormonlardan. Ocak grubunda her türlü belirtiyi yaşayıp negatif gören de oldu. Benim gibi hiç belirti yaşamayıp pozitif gören de. O yüzden belirtilere takılmayın 🥰🙏🏻

Kızlar bugün transfer oldum. 1 tane blastokist dedi, öncekiler kadar iyi değil dedi ama tutunmaya hazır dedi içi sıvı dolmuş ve kabuğundan çıkmaya başlamış. Bir de taze transferim ama naturel transfer yapıyorlar. Sadece duphaston kullandırıyorlar. Diğer ikisini takip edip balstokist olunca dondurucaz şanslarını kaybetmelerini istemediğim için transfer etmiyorum dedi. Çok şaşkınım uzun protokol gonapeptly ile olduğu için böyle oldu acaba. Genelde 4aa ya da 4ab kalite oluyordu, bunda bu tarz kodlarınında söylemediler. Kafam karışık benim gibi transfer olan benzer şeyleri yaşayan var mı?

Kızlar bugün test verdim 2 Şubat transfer olmuştum 41,24 değerim normal mi biliyor musunuz. Doktorumun aramasını bekliyorum aşırı tedirginim bilenler varsa bilgilendirebilir mi

Arkadaşlar hayırlı günler çok afedersiniz ama kabızlık problemi yaşıyorum ne yapsam fayda etmiyor şurup verdi doktor ama çok zorlanıyorum transferin 3. Gündeyiz birşey olacak die korkuyorum yaşayanlar oldumu önerilerinizi bekliyorum
Progesteron yapıyormuş ben de hayatımda ilk kez kabız oldum. Bana duphalac şurup içebilirsin dedi hemşire onun faydasını gördüm siz ona rağmen zorlanıyorsanız bol su için beslenmenize de ekstra dikkat edin

Kızlar bugün test verdim 2 Şubat transfer olmuştum 41,24 değerim normal mi biliyor musunuz. Doktorumun aramasını bekliyorum aşırı tedirginim bilenler varsa bilgilendirebilir mi
Tebrik ederim canım 8. Gün mü oluyor transferinin daha öncede okumuştum burda değerin iyi sanırım doktorun dönüş yaptıktan sonra bize de yazar mısın inşallah iyidir sağlıkla ilerler

Progesteron yapıyormuş ben de hayatımda ilk kez kabız oldum. Bana duphalac şurup içebilirsin dedi hemşire onun faydasını gördüm siz ona rağmen zorlanıyorsanız bol su için beslenmenize de ekstra dikkat edin
Ewet banada şurup verdi bol su iciyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yine oldu kaysı dut kurusu incir meyve sebze ağırlıklı beslenme me rağmen çok tedirgin oldum utanarak yazdım inanki

Ewet banada şurup verdi bol su iciyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yine oldu kaysı dut kurusu incir meyve sebze ağırlıklı beslenme me rağmen çok tedirgin oldum utanarak yazdım inanki
Yok canım çoğumuzun başına geliyor bu, ben gün içinde çay kaşığıyla arar ara içiyorum

Gözünüz aydın genelde sonraki artışa bakarlar ama bu artışa görede iyi aslında iki gün sonra yine tekrarlatır ve iki katına çıkar zaten inşallah korkma hamilesin 😍birde sizde belirtiler oldumu olduysa nezaman başladı belirtileriniz nedir bende 4 şubatta transfer oldum ama hiç belirtim yok

Rabbimden umut kesilmez nasip edecekse tutunmuştur bebekleriniz rabbim kolaylık versin içinize ferahlık versin 🤲🏻💖bende depremi hissettim çok korktum ikinci depremde de yine korku yaşadım 4 şubatta transferden döndüğümde asansör düştü içinde kaldım üstüne deprem yaşadım 2 tane 5.gün embriyo transferi oldum bakalım nasipse benimlelerdir dua etmekten başka bişe gelmiyo elimden
Çok geçmiş olsun size de umurarım sizinledir bebekleriniz, umarım bizimledirler 🥺🤲

Kızlar pozitif görenleri tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bekleyenler de hayırlı haberler alsın inşallah 🧡

Benim 9.günüm erken gebelik testim yine negatif. Bu 3.denememdi şimdiye kadar hiç pozitif kimyasal dahil olmadı. Tekrar denemeye değer mi, benim gibi olup 4 veya sonraki seferlerde pozitif alan oldu mu.

Gözünüz aydın genelde sonraki artışa bakarlar ama bu artışa görede iyi aslında iki gün sonra yine tekrarlatır ve iki katına çıkar zaten inşallah korkma hamilesin 😍birde sizde belirtiler oldumu olduysa nezaman başladı belirtileriniz nedir bende 4 şubatta transfer oldum ama hiç belirtim yok
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Doktorumla görüştüm normalde bu zamanlar da daha yüksel değer bekliyoruz dedi sizin demeniz gibi 2 gün ki artış belli edermiş sevinemedim bile umarım benimle sağlıkla kalır bebeğim🙏 benim belirtim sadece transferden 3. gün sonra ara ara kasık batmalarım vardı ama yoğun değildi ve 2,3 gündür ayaklarım ellerim çok üşüyor onun dışında hiç bir belirtim olmadı ne kanama ne başka bir şey. Allahım lütfen sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🙏

Kızlar pozitif görenleri tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bekleyenler de hayırlı haberler alsın inşallah 🧡

Benim 9.günüm erken gebelik testim yine negatif. Bu 3.denememdi şimdiye kadar hiç pozitif kimyasal dahil olmadı. Tekrar denemeye değer mi, benim gibi olup 4 veya sonraki seferlerde pozitif alan oldu mu.

X