2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim de sık sık sol tarafta iğne batar gbi sancı oluyor
Allah gönlümüze gore versin insallah. Benimde solkasigimda batma hissi ve ara ara agri var ilk günden beri korkuyorum ilac etkisidir diye ama belirti mi acaba diye icimden gecmiyoda değil. 3.gün taze 2 adet transfer oldum bugun 5.günüm. insallah sonuclarimiz guzel olur

Ayyy maşallah bende 2 taze transfer oldum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın lütfen ama dayanamıyorum paylaşmak geliyor insanın içinden.

Ben 4 şubatta transfer oldum biri 4aa diperi 3aa 2 adet embriyo, trasnferden 24 saat sonra uçak yolculuğu yaptım evime geldim artık rahatım derken o korkunç depremi yaşadım 6 şubat 4.17 de depreme yakalandım. Çok şükür evime ailem sağ ama O saaten beri de hala kendimde değilim zaten o gün akşama kadar arabada kaldık bi ara eve girecek gibi olduk biraz uzanayım dedim tekrar artçı geldi aynı korkuyı saat 13.24 te tekrar yaşadık şuan güvendeyim 16 kişi ile köy evinde tek odadayız bem doğru düzgün uzanamadım beslenemdim ilaç saatlerim bile şaştı hep.. Malesef başıma böyle bişey geldi ateş düştüğü yeri yakıyor malesef.

Şimdi benim en ufak belirtim yok hiç bi şekilde ne akıntı ne kasılma ne başka bişey tutma ihtimali var mı sizce

Öncelikle geçmiş olsun Allah böyle birşeyi bir daha yaşatmasın kardeşim. Bu tedavide ilaç düzeni çok önemli şartlarına göre bundan sonra ilaçlarıni düzenli almaya çalış inşallah yapabilirsin. Allah'tan umudunu hiçbir zaman kesme neyin nasıl olacağını ne şekilde olacağını biz bilemeyiz eğer Rabbim isterse tutar inşallah. Bazen evde çok dikkat ettiğimiz halde ki ben bunu yaşadım düzenli yürüyüş düzenli beslenme yapmama rağmen tutmamışti nasip degilmis dedim. İnşallah bebeklerimiz sağlıkla tutar ve bize gelir. Her zaman dua edelim Rabbim nasip etsin

Aleyküm selam çok çok geçmiş olsun şükür rabbim korumuş sizi stres yaptınız haliyle kolay değil yaşadıklarınız her vücut yapısı farklıdır diyor doktorlarımız belki stres sizi endişelendirdi doktorunuzla görüşün dicem ama daha erken diye düşündüm sizi koruyan Allah'ım bebeğinizide korur inşallah kötü düşünmeyin bunuda atlatirsiniz Allah'ın izniyle

Kesinlikle Rabbim ol derse olur, ona şüphem yok ama işte genede insanın içi acıyor buna da şükür etmek lazım ama binr bilim iite bazen nefsine ağır geliyor insanın Rabbim kolaylık versin herkese bizden beterlere de.

Al Allah razı olsun aşırı stres var üzerimde syrıca baskı hissediyorum bu soğukta tek odada kalmak zorunda olmak nr bilim sttrse koyuyor beni iş yapmıyorum eltim ve k. V yapıyor herşeyi ama brn stres oluyorum inşallah bebeğim bana tutunduysa Rabbim korur elbet ama nasıl anlatim transferin ertesi günü böyle bişeyi yaşamış olmak tutunma ihtimalinr olan inancımı kırıyor haktan hahırlısı artık yapacak bişey yok

Kızlar Aralık ayında çift transfer oldum ve ilk kez tüp bebek denemiştik. Çok şükür rabbim ikisinide bize nasip etti. Şimdi 11 haftalığız. Topiği görünce bu ay transfer olan/olacaklara duamı ettim Allah hepinize nasip etsin. Emeklerinizi boşa çıkarmasın. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım.

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah transfer sonrası nelere dikkat ettiniz acaba ne kadar dinlendiniz ise ne zaman başladınız

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah transfer sonrası nelere dikkat ettiniz acaba ne kadar dinlendiniz ise ne zaman başladınız
Aminnn çok teşekkür ederim darısı hepinize olsun Transfer günü kana kana su içmeyin arkadaşlar ben hastaneye gittim odada wc girdim hazırladılar beni hemen yarım şişe suyu ayakta içtim yürüdüm zıpladım 15dkda geldi zaten strestende geliyor dr net gördü rahimi hiçte kasılmadım ağrı zaten yok odada hasta bezi takıp idrarımı defalarca yaptım 20 dk sonra kalkıp wc gittim. Tekrar uzandım toplamda 50 dk dinlenmişimdir. Evde uzandım saat başı kalkıp 10 dk hareket ettim yürüdüm. Tekrar yattım yine kalktım. İlaçlarınızı aksatmayın. Kayısı yiyin sabahları ve kefir için kabız olmayın. İlk üç gün dinlendim yavaş hareket ettim kahvaltımı hazırladım eğilmedim iş yapmadım iğneye gidip geldim uzun süre yürümedim. 4.gün duş aldım ılık suyla. Eğilmeyin öne doğru belinize yük vermeyin kısa, ayakta ve ılık su olsun duşunuz. Ceviz kabak çekirdeği badem avokado yedim tutunmada etkili diye. Yumurtanızı yiyin. Sağlıklı beslenin imkan varsa dinlenin müzik kitap film tv meşgul olun Birde ben transfer öncesi gece abdestimi aldım. Transfer sonrası elimi karnıma koyup çok dualar okudum esmalar çektim tesbih çektim her gün duamı ediyordum. Rabbim nasip etti çok şükür sevinçten ağlamak muhteşem bir şey Uzun oldu ama belki bir faydam olur sizlere

Çok teşekkürler bu arada hangi hastanede hangi doktora gittiniz acaba

Herkese merhaba; Ağustos ayında 4.gün embriyosu transfer olmuştum, taze transferdi ve negatif almıştım. 6 adet 4.gün embriyom çözüldü; 5.güne kalan 3 tanesi 8 Şubatta transfer edildi. Yapılabilecek her şey yaptım; gebelik aşısı, intralipid, rahim kasılması için serum, bağışıklık baskılama progesteron takibi…
Hafif bir kasık ağrım var; hatta ağrı gibi değil; arada hissediyorum özellikle bacaklarımı çekersem belli oluyor. İki gün dinlendim; bugün artık gündelik yaşamıma dönüyorum; cumartesi de işe başlayacağım.
Umarım bu sondur; sonu güzel olur

Herkese merhaba kaç aydır uğraşıyoruz deprem oldu moraller dipte. Aylardır beklediğim transferin neşesini pek hissedemiyorum tüm bu olanlardan dolayı. En azından burda sizlerle bu heyecanı ufakta olsa yaşamak iyi geldi. Ben de 7sinde transfer oldum ilk transferim. İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı güzel gebelikler nasip eder.

Hayırlı olsun canım Belirtilerin oldumu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…