- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versinMerhaba arkadaşlar. Bende 4.deneme için regl olmayı bekliyorum 1 haftam var sonrasında transfer olacağım inşallah. 4 embriyom ngs ye gitti 2 tanesi sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Merhaba, kanıtlanmış bir durum mu bilmiyorum ama dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar, ben doktorumdan böyle bir şey duymadım, ama muhtemelen rahim de dinlendiği için opu dan sonra mutlaka fark ediyordur. Benim 2. Transferim bu ilki taze transfer oldu sonuç kimyasaldı, dün 2. Kez 5. Gün embriyosu koyuldu 2 tane rabbim inşallah güzel haberler aldırsın hepimize nelere dikkat ettiğime gelirsek, sigara içitmiyorum yanımda dunanına bile maruz kalmamaya çalışıyorum, beslenmeme olabildiğince dikkat ettim aslında ilkinde daha çok dikkat etmiştim, sizin ilk transfer galiba ?Hanımlar transfer olanlar için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar almak dileğiyle benim gibi transferi bekleyenler için de aynı şekilde. Ben de pazartesi kontrolüm var inşallah. Transfer öncesi nelere dikkat ediyorsunuz bilgi verir misiniz. Bir de dondurulmuş embriyo tazeye göre ihtimali iyi mi kötü bilrn var mı ?
Slm bende adetin ikinci günü iğneler başladım inşallah transfer olcak neler yapiyor pozitif gören anneler bende merak ediyorum ben aynı anda hem taze hem dondurulmuş transfer olacakHanımlar transfer olanlar için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar almak dileğiyle benim gibi transferi bekleyenler için de aynı şekilde. Ben de pazartesi kontrolüm var inşallah. Transfer öncesi nelere dikkat ediyorsunuz bilgi verir misiniz. Bir de dondurulmuş embriyo tazeye göre ihtimali iyi mi kötü bilrn var mı ?
Hayirli güzel sonuçlar alırsınız inşallah sanırım ne kadar az stres o kadar güzel . Ben de hayirlisyla önümüzdeki hafta transfer günü alacagim. İkinci transferim olacak. İlki taze 5.gun embriyosu 5aa kaliteyi ama maalesef olmamisti. 9 ay ara verdim işte Siz kaç yaşındasınız ben de ilkin çift embriyo istemiştim ama doktorum onaylamadi.Merhaba, kanıtlanmış bir durum mu bilmiyorum ama dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar, ben doktorumdan böyle bir şey duymadım, ama muhtemelen rahim de dinlendiği için opu dan sonra mutlaka fark ediyordur. Benim 2. Transferim bu ilki taze transfer oldu sonuç kimyasaldı, dün 2. Kez 5. Gün embriyosu koyuldu 2 tane rabbim inşallah güzel haberler aldırsın hepimize nelere dikkat ettiğime gelirsek, sigara içitmiyorum yanımda dunanına bile maruz kalmamaya çalışıyorum, beslenmeme olabildiğince dikkat ettim aslında ilkinde daha çok dikkat etmiştim, sizin ilk transfer galiba ?
Hayirli olsun sizin de inşallah . Neden hem taze hem dondurulmuş embriyo ? Bir de neden iğne kullanıyorsunuz ?Slm bende adetin ikinci günü iğneler başladım inşallah transfer olcak neler yapiyor pozitif gören anneler bende merak ediyorum ben aynı anda hem taze hem dondurulmuş transfer olacak
canım öncelikle hayırlı olsun. Allah sabrının ve çektiğin sıkıntıların mükâfatını versin inşallah. Kistin kaç cm di yalancı menopoza sokunca kiste ne gibi bi etkisi varmış? ben de dün (4 şubatta) transfer oldum 7cm çikolata kistim var. bana kisti alalım demişti doktorum ben almadan denemek istedim ilk tüp bebek deneyimim.Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 2. Transferimi 3 şubatta olduö 6. Gün embriyosu ilk transferim geçtiğimiz temmuz ayındaydı ve kimyasalla sonuçlandı. Daha sonr doktorum çikolata kistimden dolayı4 ay yalancı menapoza soktu beni ve daha sonraki adetten sonra hazırlado. Sabrettim inşallah sonucu güzel olur ve Allahın izniyle bebişim tutunur
Bende cuma günü 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum canım 1 gün var aramızda inşallah hayırlı pozitif haberler alırızMerhaba, kanıtlanmış bir durum mu bilmiyorum ama dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar, ben doktorumdan böyle bir şey duymadım, ama muhtemelen rahim de dinlendiği için opu dan sonra mutlaka fark ediyordur. Benim 2. Transferim bu ilki taze transfer oldu sonuç kimyasaldı, dün 2. Kez 5. Gün embriyosu koyuldu 2 tane rabbim inşallah güzel haberler aldırsın hepimize nelere dikkat ettiğime gelirsek, sigara içitmiyorum yanımda dunanına bile maruz kalmamaya çalışıyorum, beslenmeme olabildiğince dikkat ettim aslında ilkinde daha çok dikkat etmiştim, sizin ilk transfer galiba ?
Aa yok sende mı cuma günü oldu transferinMerhaba, kanıtlanmış bir durum mu bilmiyorum ama dondurulmuş embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diyorlar, ben doktorumdan böyle bir şey duymadım, ama muhtemelen rahim de dinlendiği için opu dan sonra mutlaka fark ediyordur. Benim 2. Transferim bu ilki taze transfer oldu sonuç kimyasaldı, dün 2. Kez 5. Gün embriyosu koyuldu 2 tane rabbim inşallah güzel haberler aldırsın hepimize nelere dikkat ettiğime gelirsek, sigara içitmiyorum yanımda dunanına bile maruz kalmamaya çalışıyorum, beslenmeme olabildiğince dikkat ettim aslında ilkinde daha çok dikkat etmiştim, sizin ilk transfer galiba ?
Aynen aynen benim de cuma günü oldu canım transfer, inşallah pozitif sonuçlarımız olsunAa yok sende mı cuma günü oldu transferin
ben 29 yaşındayım ben dr a bırakmıştım o da bana bıraktı sonra 2 transfer oldu ama kimyasal oldu ne yazık ki. Siz epey ara vermişsiniz, benm aralık başında ilk transferim olmuştu şimdi 2. Transfer oldu, ben çok ara vermek istemedim. Siz kaç yaşındasınız ki dr 2 embriyoya izin vermediHayirli güzel sonuçlar alırsınız inşallah sanırım ne kadar az stres o kadar güzel . Ben de hayirlisyla önümüzdeki hafta transfer günü alacagim. İkinci transferim olacak. İlki taze 5.gun embriyosu 5aa kaliteyi ama maalesef olmamisti. 9 ay ara verdim işte Siz kaç yaşındasınız ben de ilkin çift embriyo istemiştim ama doktorum onaylamadi.
Nezaman idrar testi yapmayı düşünüyorsun canımAynen aynen benim de cuma günü oldu canım transfer, inşallah pozitif sonuçlarımız olsun
Canım sağol beniö sağ be sol yumurtamda var 4 cmdi o menopoz iğleriyle 2 cm e düştü ve rahim dinlendi inşallah pozitif etki edip tutunur bebişşcanım öncelikle hayırlı olsun. Allah sabrının ve çektiğin sıkıntıların mükâfatını versin inşallah. Kistin kaç cm di yalancı menopoza sokunca kiste ne gibi bi etkisi varmış? ben de dün (4 şubatta) transfer oldum 7cm çikolata kistim var. bana kisti alalım demişti doktorum ben almadan denemek istedim ilk tüp bebek deneyimim.
Benim ara vermemin sebebi hayal kırıklığı yaşayınca tekrar denemek toparlamak zaman aldı. Hem stres yapmadan aceleye getirmeden sakin kafayla yapmak istedim. Ara vermek sıkıntı olur mu ki ? Ben 30 yaşındayım. Yarın ilk kontrolüm var tekrar soracağım bakalım Allah'tan hayırlısı napalimben 29 yaşındayım ben dr a bırakmıştım o da bana bıraktı sonra 2 transfer oldu ama kimyasal oldu ne yazık ki. Siz epey ara vermişsiniz, benm aralık başında ilk transferim olmuştu şimdi 2. Transfer oldu, ben çok ara vermek istemedim. Siz kaç yaşındasınız ki dr 2 embriyoya izin vermedi
Ya bir de sanırım doktordan doktora değişiyor. Bana 35 altı çift embriyo yasak demişti. Ben de ustelemedim. Ne bilimben 29 yaşındayım ben dr a bırakmıştım o da bana bıraktı sonra 2 transfer oldu ama kimyasal oldu ne yazık ki. Siz epey ara vermişsiniz, benm aralık başında ilk transferim olmuştu şimdi 2. Transfer oldu, ben çok ara vermek istemedim. Siz kaç yaşındasınız ki dr 2 embriyoya izin vermedi
Aslında evet yasak ama bu doktora bağlı aslında. Ara vermenin bir sıkıntısı olmaz canım sonuçta senin kendini hazır hissetmen daha önemliYa bir de sanırım doktordan doktora değişiyor. Bana 35 altı çift embriyo yasak demişti. Ben de ustelemedim. Ne bilim
35 yaş yaş altı iki negatif denemeden sonra isterse çift embriyo transferi yaptırabiliyorYa bir de sanırım doktordan doktora değişiyor. Bana 35 altı çift embriyo yasak demişti. Ben de ustelemedim. Ne bilim