2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bağzıları hiç ağrısız desede benim canım biraz acıdı açıksası yaptıklarınişlemdrn değil ama rahim ağzına bişeyler takıyolar benim canımı biraz acıttı ve tualete de sıkışıktım kendimi çok rahat bırakamadım belkide ondandır
Evet şpekulum takılıyor ya sadece onun acısı oluyor bide çok sıkışık olmak gerekiyor kendimizi rahat bırakamıyoruz benim bugün 3. Günüm 2. Transferim ikisinde de çok olmasana acı oldu

Tekrardan merhabalar kızlar, ben de dün oldum transferimi bu ilk transferim. Doktor embriyomuzun iyi kalitede olduğunu söyledi yüzde altmış tutunma şansı olduğunu belirtti bu oranda pozitif düşünmeme yetiyor şuan. Tabi her türlü sonuca hazırladım kendimi ama diğer olasılığı düşünmemeye çalışıyorum Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🙏

İnşallah güzel haberler alırız 🤲🏻🌸 nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar ne tavsiye edersiniz

İnşallah güzel haberler alırız 🤲🏻🌸 nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar ne tavsiye edersiniz
Yeme içmeye dikkat ediyorum ama en önemlisi ilaçlar arkadaşlar dakikası bile geçse faydası azalıyor dedi doktor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

Yani ben günlük yaşamıma devam ediyorum sadece daha fazla dinlenmeye çalışıyorum ilaçlarında tam dakikası dakikasına dikkat etmesemde aynı saatlerde içmeye çalışıyorum ama progestan iğnem var onu her akşam aynı saatte yapıyorum mutlaka

Ben vitamin kullanıyorum folik asitim düşük cikmisti gevitamax kullaniyorum
Bana vermedi bütün tedavide içerdim adet ilacı içtim 10 gün oldu hayla adet olmadım olursam estrofem basliyacam neden adet yapmadı opunun 2 . Adedi ti olacak ta olursam

Ben de yememe içmeme dikkat ediyorum çok fazla. Akdeniz diyeti uygulamamı tavsiye etmişti doktor ona uygun beslenmeye dikkat ediyorum. Kahve bağımlısıydım normalde kahve içmiyorum. Havuç ananas yiyorum günde bir kere bir yerde okumuştum tutunma şansını artırıyormuş denemekten zarar çıkmaz dedim. Kuruyemiş yiyorum ama çiğ olarak yiyorum kavrulmuş değil. Dinleniyorum evet ama yemeğimi kahvaltımı kendim hazırlıyorum eşim de yardım ediyor sağolsun yürüyüşümü de ihmal etmiyorum ve en az 2 lt su içmeye çalışıyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum estrofemi 1 haftadır kullanıyorum akıntım başladı bunu sormak istemezdim ama🤦‍♀️ sizde oluyormu aynı durumda olduğumuz için sormak daha iyi olur dedim.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı deneyeniniz var mı transferin 10 11 12. Günlerinde evdeki gebelik testlerinden yaptınız mı doğru sonuç veriyor mu benim 2. Transferim çok merak ediyorum daha öncesinde yapmamıştım

Normal de 5.gun yada 6 gün yapardı bugün kanda verdim gebelikte yok maydonozmu giyim acaba yada tekrarmi içim ilaç bilemedim ya
Canım opudan sonra benimde ikinci adetim 6 gün geçikmişti söktürücü kullan dedi doktorum ama 2 gün maydonoz suyu içtim geldi hemen

Ben de daha dün transfer olduğum için olabildiğince yatıyorum, yarın da dikkat edicem sonra biraz daha normale dönerim inşallah. Yumurta avokado çiğ kabak çekirdeği olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Progesteron kabız yapıyor o biraz tedirgin ediyor beni 🧐 duphalac içebilirsin dedi onun için de hemşire

X