Benimde öyle inşallah hayırlısı sonuçları alırız benim ikinci transferim bide hem daha korku hem heyecan varAynen benimde o şekilde oluyor ne kadar geri itmeye çalışsamda sabah kalktığımda dışarı çıkıyor ama normal bişey heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle inşallah hayırlısı sonuçları alırız benim ikinci transferim bide hem daha korku hem heyecan varAynen benimde o şekilde oluyor ne kadar geri itmeye çalışsamda sabah kalktığımda dışarı çıkıyor ama normal bişey heralde
Evet şpekulum takılıyor ya sadece onun acısı oluyor bide çok sıkışık olmak gerekiyor kendimizi rahat bırakamıyoruz benim bugün 3. Günüm 2. Transferim ikisinde de çok olmasana acı olduBağzıları hiç ağrısız desede benim canım biraz acıdı açıksası yaptıklarınişlemdrn değil ama rahim ağzına bişeyler takıyolar benim canımı biraz acıttı ve tualete de sıkışıktım kendimi çok rahat bırakamadım belkide ondandır
Yeme içmeye dikkat ediyorum ama en önemlisi ilaçlar arkadaşlar dakikası bile geçse faydası azalıyor dedi doktor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüze göre versinİnşallah güzel haberler alırız nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar ne tavsiye edersiniz
Ben vitamin kullanıyorum folik asitim düşük cikmisti gevitamax kullaniyorumKızlar folic asit kullanıyor musunuz
Bana vermedi bütün tedavide içerdim adet ilacı içtim 10 gün oldu hayla adet olmadım olursam estrofem basliyacam neden adet yapmadı opunun 2 . Adedi ti olacak ta olursamBen vitamin kullanıyorum folik asitim düşük cikmisti gevitamax kullaniyorum
10 günde fayda etmiş olması lazim benceBana vermedi bütün tedavide içerdim adet ilacı içtim 10 gün oldu hayla adet olmadım olursam estrofem basliyacam neden adet yapmadı opunun 2 . Adedi ti olacak ta olursam
Normal de 5.gun yada 6 gün yapardı bugün kanda verdim gebelikte yok maydonozmu giyim acaba yada tekrarmi içim ilaç bilemedim ya10 günde fayda etmiş olması lazim bence
Belki ilacını değiştirirler doktorunla haberles benceNormal de 5.gun yada 6 gün yapardı bugün kanda verdim gebelikte yok maydonozmu giyim acaba yada tekrarmi içim ilaç bilemedim ya
Merhaba giremedim bir süredir. Biz şu an 6 bin tl ödeyeceğiz transfer için hastaneden hastaneye değişiyor sanırımÇok sevindim canım benim ya sana birsey daha sorucam sadece transfere ücret ne ödeniyor bilgin varmi
Ben de olmadı akıntıKızlar birşey sormak istiyorum estrofemi 1 haftadır kullanıyorum akıntım başladı bunu sormak istemezdim ama sizde oluyormu aynı durumda olduğumuz için sormak daha iyi olur dedim.
Öyle yapım o zamanBelki ilacını değiştirirler doktorunla haberles bence
Canım opudan sonra benimde ikinci adetim 6 gün geçikmişti söktürücü kullan dedi doktorum ama 2 gün maydonoz suyu içtim geldi hemenNormal de 5.gun yada 6 gün yapardı bugün kanda verdim gebelikte yok maydonozmu giyim acaba yada tekrarmi içim ilaç bilemedim ya
Bende içim o zaman ya ben söktürücü kulandim halde helmedi belki maydanoz suyu getirirCanım opudan sonra benimde ikinci adetim 6 gün geçikmişti söktürücü kullan dedi doktorum ama 2 gün maydonoz suyu içtim geldi hemen