2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

İlk gün tuttuğunu hissettim ben o kadar sancı oldu ki sağlı sollu batma oldu eve geldiğimde baya baya rahatsız etti ondan erken çıktı diye düşünüyorum betanın. Ümidinizi kaybetmeyin rabbim şu kandil gününde haber almayı nasip etti bana darısı sizlerin bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah

Amin inşallah

Sendemi 23 şubatta transfer oldun canım .benim kan sonuçum 567 çıktı şimdi baktım kese hakkında bilgim yok betanın bayağı yüksek olması gerek keseyi görmek için

Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum versin inşallah . İyi dayanmışsınız bugüne kadar tebrik ederim ben 5. Gümde başladım testlere :)
Yok canım ben 4. Günden itibaren evde hergün idrar testi yaptım.bugüne kadar . Kan tahlili yaptıramıyorsun burda istediğin zaman o yüzden beklemek zorundasın gününü ama şükürler olsun inşallah betamızda artmaya devam eder darısı isteyen herkese

Kasık ağrın var mı canım. Benim adet ağrısı gibi varda
Kasık ağrısı çok değil varla yok arası adet öncesindekine benzer ama uzun süreli değil olup geçiyor. Transferden 3 4 5 . Günlerde her sabah kalkarken bel ağrısı ile uyandım gün içinde geçti adet öncesi bende mutlaka olur bu ağrı başım ağrıdı 2 gün o da adet öncesi belirtimdir. Birde bacaklarım şiddetli şekilde sızladı grip olmuşumda ağrır gibi en kötü belirti o diyebilirim kasıklarımdan bacak diz her yerime ağrı vurdu . Bu kadar belirti sadece onun dışında gayet sakin geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…