Melis sonuç sitesi dediğin yer neresi canım. Google ye de baktım göremedim.Aradım açan yok. Ya ben işte saglik ocağında verirsem böyle olur. Melis sonuç sitesini bilen yok mu acaba
Amin inşallahİlk gün tuttuğunu hissettim ben o kadar sancı oldu ki sağlı sollu batma oldu eve geldiğimde baya baya rahatsız etti ondan erken çıktı diye düşünüyorum betanın. Ümidinizi kaybetmeyin rabbim şu kandil gününde haber almayı nasip etti bana darısı sizlerin bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah
Şimdi geldi canım 567 çıktım şükürler olsunHala çıkmadı hala. Nasıl iş bu anlamadım.
Sağlık ocağında doktor buna bakıp sonucunu öğren dedi neyse az daha bekleyeyimMelis sonuç sitesi dediğin yer neresi canım. Google ye de baktım göremedim.
Benim sonuçumda çıktı canım 567Dondurulmuş embriyoydu canım kanda verdim beta 128 çıktı doktorumu haberdar ettim o da gebeliği kabul etti değerin güzel olduğunu söyledi bugün transferin 7. Günü tam olarak .
Tebrikler canim Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaçıncı günün bugün.Şimdi geldi canım 567 çıktım şükürler olsun
Sağlık ocağında yapılan tahliller enabızda da çıkar oray baktını mıSağlık ocağında doktor buna bakıp sonucunu öğren dedi neyse az daha bekleyeyim
Baktım çıkmadı düşmedi oraya daSağlık ocağında yapılan tahliller enabızda da çıkar oray baktını mı
Sendemi 23 şubatta transfer oldun canım .benim kan sonuçum 567 çıktı şimdi baktımAyyy hadi inşallah bol bol yükselir brn de bu gün tekrarladım beta’yı.
3 Mart 460
6 Mart 1489
Kese görmeye ne zaman gitmeliyim acaba. Kendi doktorum uzakta. Yakınlarda bir hekime randevu alacağım. Kaç gün sonra almalıyım karar veremedim
11.gün canım bugünTebrikler canim Allah tamamına erdirsin inşallah. Kaçıncı günün bugün.
Tebrik ederim çok sevindim . Transfer günü neydi sizin baya iyi çıkmış baştaBenim sonuçumda çıktı canım 567
23 şubatta 6.gün embriyosu transfer edildi canım.bugün transfer gününü saymadan 11.günümTebrik ederim çok sevindim . Transfer günü neydi sizin baya iyi çıkmış başta
Hayırlı olsun canım. Gözünüz aydın. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...Benim sonuçumda çıktı canım 567
Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum versin inşallah . İyi dayanmışsınız bugüne kadar tebrik ederim ben 5. Gümde başladım testlere :)23 şubatta 6.gün embriyosu transfer edildi canım.bugün transfer gününü saymadan 11.günüm
Yok canım ben 4. Günden itibaren evde hergün idrar testi yaptım.Rabbim sağlıklı gebelik ve doğum versin inşallah . İyi dayanmışsınız bugüne kadar tebrik ederim ben 5. Gümde başladım testlere :)
Kasık ağrın var mı canım. Benim adet ağrısı gibi vardaDondurulmuş embriyoydu canım kanda verdim beta 128 çıktı doktorumu haberdar ettim o da gebeliği kabul etti değerin güzel olduğunu söyledi bugün transferin 7. Günü tam olarak .
Bellaaaaa çok çok sevindim canım. 22 Şubat 5. Gün 2 embriyo transfer edildi bana da. Sana da çok çok sevindimŞimdi geldi canım 567 çıktım şükürler olsun
Ayni sayılır tarihimiz o zamana sen 5. Gün ben 6 sen benden bir gün öne transfer oldun. Senin beta kaç çıkmıştı 11.günde ?Bellaaaaa çok çok sevindim canım. 22 Şubat 5. Gün 2 embriyo transfer edildi bana da. Sana da çok çok sevindim
Kasık ağrısı çok değil varla yok arası adet öncesindekine benzer ama uzun süreli değil olup geçiyor. Transferden 3 4 5 . Günlerde her sabah kalkarken bel ağrısı ile uyandım gün içinde geçti adet öncesi bende mutlaka olur bu ağrı başım ağrıdı 2 gün o da adet öncesi belirtimdir. Birde bacaklarım şiddetli şekilde sızladı grip olmuşumda ağrır gibi en kötü belirti o diyebilirim kasıklarımdan bacak diz her yerime ağrı vurdu . Bu kadar belirti sadece onun dışında gayet sakin geçiyorKasık ağrın var mı canım. Benim adet ağrısı gibi varda