- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 27
Çıktı mı acaba23 Şubat canım. Sabah 10 da verdim kanı. Ne kadar süre sonra çıkar acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı mı acaba23 Şubat canım. Sabah 10 da verdim kanı. Ne kadar süre sonra çıkar acaba.
Merhaba çıktı mi sonucun hayırlı haberler ver bizeCanım sonucun pozitif görünüyor ama kullandığın ilaçlar beta hcg içerip içermediğini kontrol et. Eğer ilaçların beta içermiyorsa sevinebilirsin Allah’ın izni ile.bende transferin 4. Günden bugüne kadar evde test yaptım hepsi pozitifti ilaçlarım beta içermiyor.bugün kan verdim bakalım kanım da pozitif diyecekmi.
Bence koyulaşmış seninle bebeğin inşallah sıkı sıkı tutunurKızlar sabah yeniden testi tekrarladım ve sonuç bu daha da koyulaşmış gibi geldi bana sizce de öyle mi ? Artık daha da bi umutluyum inşallah benimledir bebiş
Transfer öncesi bende grip oldum griple girdim transfere hatta ama bol C vitamini tükettim canım doktoruna sormadan takviye ilaç alma bana aldırmadılar meyve ye dediKızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Yok canımÇıktı mı acaba
Bol c vitamini almaya çalışıyorum canımBende öyle oldum canım ilaç kullanma demişti doktor doğal yollarla iyileşmeye çalış demisti
Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum canımTransfer öncesi bende grip oldum griple girdim transfere hatta ama bol C vitamini tükettim canım doktoruna sormadan takviye ilaç alma bana aldırmadılar meyve ye dedi
Niye bu kadar uzun sürdü ki acabaYok canım
Yakınsanız gidip bi sorsanız bide bizim ilin mesela Gümüşhane tahlil sonuçları yazınca laboratuvar sayfası çıkıyor oradan tc numaramla bakıyorum siz hangi ildesiniz bir denesenizBı bilsem keşke özelde verseydim. Melis sonuçtan sonuç gören var mı acaba
Bekliyorum canım sonucum mail olarak gelecek sürekli mail kutusuna bakmaktan için çıktıMerhaba çıktı mi sonucun hayırlı haberler ver bize
Aynı gün transfer olduk aynı gün kan tahlili bakalım sonucumuz ne çıkacak banada mail olarak gelecek bekliyorum23 Şubat canım. Sabah 10 da verdim kanı. Ne kadar süre sonra çıkar acaba.
Ayyy hadi inşallah bol bol yükselir brn de bu gün tekrarladım beta’yı.Aynı gün transfer olduk aynı gün kan tahlili bakalım sonucumuz ne çıkacak banada mail olarak gelecek bekliyorum
Hala çıkmadı hala. Nasıl iş bu anlamadım.Aynı gün transfer olduk aynı gün kan tahlili bakalım sonucumuz ne çıkacak banada mail olarak gelecek bekliyorum
Heyecanla sizin sonuçları bekliyoruz. Sistemden başka bir yerden görme şansınız var mı acaba çıkmıştır bence bir arasanız keşkeHala çıkmadı hala. Nasıl iş bu anlamadım.
Dondurulmuş embriyoydu canım kanda verdim beta 128 çıktı doktorumu haberdar ettim o da gebeliği kabul etti değerin güzel olduğunu söyledi bugün transferin 7. Günü tam olarak .Canım sonucun pozitif görünüyor ama kullandığın ilaçlar beta hcg içerip içermediğini kontrol et. Eğer ilaçların beta içermiyorsa sevinebilirsin Allah’ın izni ile.bende transferin 4. Günden bugüne kadar evde test yaptım hepsi pozitifti ilaçlarım beta içermiyor.bugün kan verdim bakalım kanım da pozitif diyecekmi.
teşekkürler canım benim de 7. Gün 27 şubatta 5. Gün dondurulmuş transferi oldum . Beta verdim bugün çok şükür ben pozitifi aldım darısı bekleyenlere inşallahHayırlı olsun canım güzel haberler bende tekrar test yaptım negatif bugün transfer gününü saymazsak 7.gün
Ama sadece çatlatma iğnesi etki ediyor diye biliyorum.Bence bunlar yapmaz.Yanlış yönlendirmek istemem tabiki ben böyle biliyorum.İnşallah vardırBen sabah akşam estrofem coraspirin folik duphaston ve 10 gündür prolutexs iğnesi vuruluyorum bunlar yapar mı acaba diye sevinemiyoruz da
Aradım açan yok. Ya ben işte saglik ocağında verirsem böyle olur. Melis sonuç sitesini bilen yok mu acabaHeyecanla sizin sonuçları bekliyoruz. Sistemden başka bir yerden görme şansınız var mı acaba çıkmıştır bence bir arasanız keşke
Ay çok sevindim. Hayırlı olsun.. Gözün aydın Bende her an gidip tahlil yaptırabilirim...T
teşekkürler canım benim de 7. Gün 27 şubatta 5. Gün dondurulmuş transferi oldum . Beta verdim bugün çok şükür ben pozitifi aldım darısı bekleyenlere inşallah