2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım sonucun pozitif görünüyor ama kullandığın ilaçlar beta hcg içerip içermediğini kontrol et. Eğer ilaçların beta içermiyorsa sevinebilirsin Allah’ın izni ile.bende transferin 4. Günden bugüne kadar evde test yaptım hepsi pozitifti ilaçlarım beta içermiyor.bugün kan verdim bakalım kanım da pozitif diyecekmi.
Merhaba çıktı mi sonucun hayırlı haberler ver bize 🤲🤲🤲

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Transfer öncesi bende grip oldum griple girdim transfere hatta ama bol C vitamini tükettim canım doktoruna sormadan takviye ilaç alma bana aldırmadılar meyve ye dedi

Bı bilsem keşke özelde verseydim. Melis sonuçtan sonuç gören var mı acaba
Yakınsanız gidip bi sorsanız bide bizim ilin mesela Gümüşhane tahlil sonuçları yazınca laboratuvar sayfası çıkıyor oradan tc numaramla bakıyorum siz hangi ildesiniz bir deneseniz

Aynı gün transfer olduk aynı gün kan tahlili bakalım sonucumuz ne çıkacak banada mail olarak gelecek bekliyorum ❤️
Ayyy hadi inşallah bol bol yükselir brn de bu gün tekrarladım beta’yı.
3 Mart 460
6 Mart 1489

Kese görmeye ne zaman gitmeliyim acaba. Kendi doktorum uzakta. Yakınlarda bir hekime randevu alacağım. Kaç gün sonra almalıyım karar veremedim 😍😍😍

Canım sonucun pozitif görünüyor ama kullandığın ilaçlar beta hcg içerip içermediğini kontrol et. Eğer ilaçların beta içermiyorsa sevinebilirsin Allah’ın izni ile.bende transferin 4. Günden bugüne kadar evde test yaptım hepsi pozitifti ilaçlarım beta içermiyor.bugün kan verdim bakalım kanım da pozitif diyecekmi.
Dondurulmuş embriyoydu canım kanda verdim beta 128 çıktı doktorumu haberdar ettim o da gebeliği kabul etti değerin güzel olduğunu söyledi bugün transferin 7. Günü tam olarak .

T
Hayırlı olsun canım güzel haberler 🥰🥰 bende tekrar test yaptım negatif 😞 bugün transfer gününü saymazsak 7.gün
teşekkürler canım benim de 7. Gün 27 şubatta 5. Gün dondurulmuş transferi oldum . Beta verdim bugün çok şükür ben pozitifi aldım darısı bekleyenlere inşallah

Ben sabah akşam estrofem coraspirin folik duphaston ve 10 gündür prolutexs iğnesi vuruluyorum bunlar yapar mı acaba diye sevinemiyoruz da
Ama sadece çatlatma iğnesi etki ediyor diye biliyorum.Bence bunlar yapmaz.Yanlış yönlendirmek istemem tabiki ben böyle biliyorum.İnşallah vardır🥰🙏

X