2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kasık ağrısı çok değil varla yok arası adet öncesindekine benzer ama uzun süreli değil olup geçiyor. Transferden 3 4 5 . Günlerde her sabah kalkarken bel ağrısı ile uyandım gün içinde geçti adet öncesi bende mutlaka olur bu ağrı başım ağrıdı 2 gün o da adet öncesi belirtimdir. Birde bacaklarım şiddetli şekilde sızladı grip olmuşumda ağrır gibi en kötü belirti o diyebilirim kasıklarımdan bacak diz her yerime ağrı vurdu . Bu kadar belirti sadece onun dışında gayet sakin geçiyor
Bende biraz önce verdim kan bu mübarek günde hayırlı haberler alırım inşallah...

Ayni sayılır tarihimiz o zamana sen 5. Gün ben 6 sen benden bir gün öne transfer oldun. Senin beta kaç çıkmıştı 11.günde ?
Ben cuma günü yaptım ilk testi 460 çıktı bu gün yaptığım 1486 çıktı. Betanın kaç çıktığının şuan hiç bir önemi kalmadı artık bizim için. Sağlıkla kucağımıza alalım yeter 😍😍😍

bengonca bengonca E L B A E L B A P Papatya321f kızlar kanamam arttit bem muhtemelen düşük yapıyorum ağrı da var hafuf bir doğum sancısı gibi belim ve kasıklarım da😔😔😔 demekki bu bebek nasibimde yokmuş doktor 1 hafta daha kullan dedi ilaçları kullanacağım ama doktora öğlen gitmiştim o zaman kese normaldi ondan sonra kanamam artti.. Allah herşeyin hayırlısıni bilir bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Merak etme dün akşam bendede geldi kahve akıntı ama korktum az önce kan sonucumu aldım elhamdülillah 567 çıktı

Evet canım çıktı öylen , 567 çıktı şükürler olsun.
Çok sevindim :) Benimde bugün 6.günüm.Yine erken gebelik testi yaptım pozititfi.Ama doktorum 12.gün kan ver dedi.Bekliyorum sabırsızlıkla.Bugün senin kaçıncı günündü?

X