2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Herkese merhaba çok sayfa olmuş herkesi okuyamadım ama bebeği tutunanlara sağlıkla kavuşmayı, tutunamayanlara bir sonrakinde bebeklerine kavuşmayı diliyorum 🙏
bende ikinci transferimi yaptırdım , ilki 5. Gün 2 embryoydu negatif oldu yine 5. Gün ama blast olamayan iki embriyo transferinin 5. Günündeyim.
Belirt araştırmak doğru değil ama insan dayanamıyor işte ama yine belirtim yok. Geçen transferde dayanılmaz bel ağrım vardı göğüslerim şişmişti ama negatif olmuştu bu sefer bunlarında hiç biri yok. Test yapsam çıkar mı çıkmaz mı belirti giç mi olmaz derken günlerde geçmiyor. Hepimize allah sabır versin

Kızlar sabah yeniden testi tekrarladım ve sonuç bu daha da koyulaşmış gibi geldi bana sizce de öyle mi ? Artık daha da bi umutluyum inşallah benimledir bebiş
Canım sonucun pozitif görünüyor ama kullandığın ilaçlar beta hcg içerip içermediğini kontrol et. Eğer ilaçların beta içermiyorsa sevinebilirsin Allah’ın izni ile.bende transferin 4. Günden bugüne kadar evde test yaptım hepsi pozitifti ilaçlarım beta içermiyor.bugün kan verdim bakalım kanım da pozitif diyecekmi.

Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullanıcaksınız?
Evet ben oksapar iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak her gün bir tane ben ilaçları en az3 aya kdr kullanacağım düşüklerim olduğu için ama her doktor farklı tabi

Kızlar sabah yeniden testi tekrarladım ve sonuç bu daha da koyulaşmış gibi geldi bana sizce de öyle mi ? Artık daha da bi umutluyum inşallah benimledir bebiş
Hayırlı olsun canım güzel haberler 🥰🥰 bende tekrar test yaptım negatif 😞 bugün transfer gününü saymazsak 7.gün

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Bende öyle oldum canım ilaç kullanma demişti doktor doğal yollarla iyileşmeye çalış demisti

Herkese merhaba çok sayfa olmuş herkesi okuyamadım ama bebeği tutunanlara sağlıkla kavuşmayı, tutunamayanlara bir sonrakinde bebeklerine kavuşmayı diliyorum 🙏
bende ikinci transferimi yaptırdım , ilki 5. Gün 2 embryoydu negatif oldu yine 5. Gün ama blast olamayan iki embriyo transferinin 5. Günündeyim.
Belirt araştırmak doğru değil ama insan dayanamıyor işte ama yine belirtim yok. Geçen transferde dayanılmaz bel ağrım vardı göğüslerim şişmişti ama negatif olmuştu bu sefer bunlarında hiç biri yok. Test yapsam çıkar mı çıkmaz mı belirti giç mi olmaz derken günlerde geçmiyor. Hepimize allah sabır versin
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitif görürsünüz hepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun yine 2 adet embriyo mu transfer edildi ?

Kizlar merhaba. Ben aile hekimliğinde beta verdim. Melis sonuçtan bakabilirsin dedi doktor ama sistem kayit bulunmuyor diyor acaba sonuç hala çıkmadığı için mi.

Kizlar merhaba. Ben aile hekimliğinde beta verdim. Melis sonuçtan bakabilirsin dedi doktor ama sistem kayit bulunmuyor diyor acaba sonuç hala çıkmadığı için mi.
Bazen sisteme düşmesi zaman alıyor bekleyin biraz, ne zaman transfer olmuştunuz ?

Hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitif görürsünüz hepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun yine 2 adet embriyo mu transfer edildi ?
Merhaba , evet inşallah bu çabalarımızın karşılığını alabiliriz. Evet yne iki adet transfer edildi , biri diğerinden daha iyi durumdaydı ama diğeri daha geriden geliyordu

X