2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Defalarca deneme yaptım diyen insanları anlayamıyorum ilk denemem 5 yıl önceydi ve ben bu konuda çok kötüyümRABBİM yolumuzu açık etsin
Canım bende 4yıldır bekliyorum ama bu sene ancak anladım tam teslimiyet göstermeyi kalben Allah’a güven ona bırak yavaş yavaş psikolojinde düzeliyor sende iyi hissediyorsun dene gene dene bırakma inşallah olacak

Tavsiyem erkenden yapma canım daha çok erken
Diğerinde hiç yapmadım kanda negatif öğrendim bence üç beş günün farkı yok öyle de üzülücem böylede Diyarbakır da bekliyorum bi kaç gün yerleşsin öyle yola çıkayım diye uzun yol insan riske atamıyor herşeyş düşünüyor bende işte erkenden yapıp ona göre yola çıkmak istiyorum

Canım bende 4yıldır bekliyorum ama bu sene ancak anladım tam teslimiyet göstermeyi kalben Allah’a güven ona bırak yavaş yavaş psikolojinde düzeliyor sende iyi hissediyorsun dene gene dene bırakma inşall
Çocuk çoğu insanın hayatına girebiliyor. Girdiğinde Herşey toz pembe ilerlemediğini hepimiz biliyoruz , sadece olmayan insanlar biraz daha azim halinde olduğu için geniş düşünemiyor. Bu denememde fark ettiğim ve endişelendiğim bi konu varki. BEN benim kendimi iyileştirmeden sağlıklı piskolojiye güzel bir evliliğe iyi bir babaya sahip olmadan 6 yılda bitmiş olsa buna en başta benim ve doğacak çocuğun ihtiyacı var defalarca deneme yapmak koşu yarışı gibi hızlı koşamıyosan dinlenicek eğitilicek öyle başlicaksın . Uzun oldu ama kısa kestiğimi bilmenizi isterim

elizaaaa elizaaaa
Çocuk çoğu insanın hayatına girebiliyor. Girdiğinde Herşey toz pembe ilerlemediğini hepimiz biliyoruz , sadece olmayan insanlar biraz daha azim halinde olduğu için geniş düşünemiyor. Bu denememde fark ettiğim ve endişelendiğim bi konu varki. BEN benim kendimi iyileştirmeden sağlıklı piskolojiye güzel bir evliliğe iyi bir babaya sahip olmadan 6 yılda bitmiş olsa buna en başta benim ve doğacak çocuğun ihtiyacı var defalarca deneme yapmak koşu yarışı gibi hızlı koşamıyosan dinlenicek eğitilicek öyle başlicaksın . Uzun oldu ama kısa kestiğimi bilmenizi isterim
iki gündür sana yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Toplam 8 tüp bebek denemem var. 3. Defa transfer oldum. 8 yıllık evliyim. Hamdolsun çalışıyoruz ama maddi olarak bizim de çok zorlandığımız zamanlar oldu. O zaman da gittim devlet hastanesinde tedavi oldum. 2 negatifte o zaman aldım. 8 yılda görmediğim kadın doğumcu kalmadı. Donum elimde geziyorum diye çok arkadaşa espri bile yaptım. Benim şeyimi tüm İstanbul gördü anlayacağın. İlk defa hayatımda ilk defa pozitif gördüm. En son 6 yıl önce kan testi yapmıştım. Acı yarıştırmıyorum. Kalk ve silkelen diyorum. Kendine gel en baştan başlıyoruz. 🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

elizaaaa elizaaaa

iki gündür sana yazmamak için kendimi zor tutuyorum. Toplam 8 tüp bebek denemem var. 3. Defa transfer oldum. 8 yıllık evliyim. Hamdolsun çalışıyoruz ama maddi olarak bizim de çok zorlandığımız zamanlar oldu. O zaman da gittim devlet hastanesinde tedavi oldum. 2 negatifte o zaman aldım. 8 yılda görmediğim kadın doğumcu kalmadı. Donum elimde geziyorum diye çok arkadaşa espri bile yaptım. Benim şeyimi tüm İstanbul gördü anlayacağın. İlk defa hayatımda ilk defa pozitif gördüm. En son 6 yıl önce kan testi yapmıştım. Acı yarıştırmıyorum. Kalk ve silkelen diyorum. Kendine gel en baştan başlıyoruz. 🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sonuna kadar haketmişsinn ❤️ Güçlüsün maşşalah kaç yaşındasın

Sonuna kadar haketmişsinn ❤️ Güçlüsün maşşalah kaç yaşındasın
36 canım. Güç eşinde ailende değil sende. Biz güçlü kadınlarız. Kimse yanında olmak zorunda değil. Sen istiyorsan tüm sorunlarını bu 2 ay içinde kenara it. Görünmez ol en güzel tedavidir.sonra bi daha başlayalım. Bilmesi gerekenler bilsin. Moralini yüksel tut bak nasıl pozitifi göreceksin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

36 canım. Güç eşinde ailende değil sende. Biz güçlü kadınlarız. Kimse yanında olmak zorunda değil. Sen istiyorsan tüm sorunlarını bu 2 ay içinde kenara it. Görünmez ol en güzel tedavidir.sonra bi daha başlayalım. Bilmesi gerekenler bilsin. Moralini yüksel tut bak nasıl pozitifi göreceksin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Eşimde destek veren vermeyi bilen biri değil bu tedaviyi bile çok zorlanarak başlamıştım onun desteği yok ablacım ben 27 yaşındayım keşke seninle oturup içimi dökebilsem ne değişcek gerçi ama çooooook sevindim senin adına çooooook

Eşimde destek veren vermeyi bilen biri değil bu tedaviyi bile çok zorlanarak başlamıştım onun desteği yok ablacım ben 27 yaşındayım keşke seninle oturup içimi dökebilsem ne değişcek gerçi ama çooooook sevindim senin adına çooooook
Ah gülüm. İnşallah bir gün 🤲🏻 sen sıkma canını rabbime sığın. Namazını kıl duanı et herşey rabbimin istediği zamanda olacak sen en hayırlısını dile. Demekki senin hayırlı zamanın şimdi değilmiş. En hayırlı zamanda en güzel sonuçları görürsün inşallah

Hayatta insanın başına öyle şeyler geliyor ki konuşup da tadını kaçırmak istemiyorsun içine atıyorsun sonra gelsin depresyon hastalık ve bir sürü şey. İnsanlardan beklentimiz olduğu müddetçe daha çok üzülüyoruz. Kendimizi öncelememiz gerekir. Kendini sevmeyeni başkası da sevmiyor çünkü. Gücümüzü de inancımızdan almamız en güzeli. Ben 80 kere negatif gördüm. Üzüldüğüm tek şey sokağa atılan kıymeti bilinmeyen bebeklerdi. Her zaman hakettiklerimizi yaşamıyoruz maalesef

Bana buraya
Ah gülüm. İnşallah bir gün 🤲🏻 sen sıkma canını rabbime sığın. Namazını kıl duanı et herşey rabbimin istediği zamanda olacak sen en hayırlısını dile. Demekki senin hayırlı zamanın şimdi değilmiş. En hayırlı zamanda en güzel sonuçları görürsün inşallah
Ben allahımdan başka dost hiç bilmedim allahı yar bildim allahda kabul ederse tabi, tam bişey diyecekken durdum korktum RABBİMden dedim sustum beni sevdiğini hissettim 16.02 sonucunu bile bi nebze kulunu üzmek istemedi diye düşündüm ben bu şerde hayır olduğuna inanıyorum her zamanki gibi yaradana güveniyorum

Hayatta insanın başına öyle şeyler geliyor ki konuşup da tadını kaçırmak istemiyorsun içine atıyorsun sonra gelsin depresyon hastalık ve bir sürü şey. İnsanlardan beklentimiz olduğu müddetçe daha çok üzülüyoruz. Kendimizi öncelememiz gerekir. Kendini sevmeyeni başkası da sevmiyor çünkü. Gücümüzü de inancımızdan almamız en güzeli. Ben 80 kere negatif gördüm. Üzüldüğüm tek şey sokağa atılan kıymeti bilinmeyen bebeklerdi. Her zaman hakettiklerimizi yaşamıyoruz
Kendimi sevmiyorum zor bi hayatım oldu bu yüzden duygu durum bozukluğum var hiç bi zorluğada bu yüzden güçlü duramıyorum nebilim yanlızca RABBİM var vaktim dolsun gidim.

Diğerinde hiç yapmadım kanda negatif öğrendim bence üç beş günün farkı yok öyle de üzülücem böylede Diyarbakır da bekliyorum bi kaç gün yerleşsin öyle yola çıkayım diye uzun yol insan riske atamıyor herşeyş düşünüyor bende işte erkenden yapıp ona göre yola çıkmak istiyorum
İlk iki gün kritik zaten canım daha yeni tutunma oluyor benim transferden sonda 5. Günüm test yaptım çok çok silik çıktı

Kesinlikle öyle canım önce biz ailemiz sonra çocuk biz hazır olduğumuz zaman oda gelecektir inşallah 🙏 Herkesin imtihanı farklıdır Buda bizim imtihanımız diyip teslimiyet göstereceğiz sonra yolunda bulunacağız Allah’ın izniyle

Ben dün transfer oldum en erken hangi gün yapsam çıkar acaba ya Salı günü varsa çıkar mı acaba çok heyecanlı yorucu bir süreç ya
Canim ben erken yaptim ama pozitif cikti. Gec tutunursa Salı günü çıkacağını zannetmiyorum yada yap ama negatif çıkarsa fazla kafanı takıp morelini bozma. Kişiden kişiye değişiyor bebeğin tutunması. Daha benimde belli değil sadece idrar testleri pozitif çıkıyor ama pazartesi kanda belli olacak artık tutundumu.

Kızlar selam bende transfer günü bekliyorum iki negatif denemem var bu sefer çift embriyo konulacak dondurulmuş 6. Gün embriyosu transferden sonra öğün listenizde neler vardı biraz anlatır mısınız ve sizce on gün yatmak gerekli mi

X