2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar merhaba yarın saat 11 de aksilik olmazsa transferim olucak ve ben çok heyecanlıyım stresliyim nelerle karsilisicam bana deneyimlerinizi anlatır mısınız. Birde sonda duydum onu herkesemi takıyorlar acaba

Merhaba ben de medikal park floryada tedavi oluyorum bana da hiç kan tahlili vs yapılmadı kontrollerde. rahim filmini istediler ona bakmadılar. bi transfr öncesi e2 progesteron bakıldı.hep alttan muayene ile baktı dr. 28 şubatta transfr oldm. inşallah emeklerimizin karşılığını aliriz
Benim de tüm işlemlerim Florya medikal parkta oldu. Ama doktorum dışardan geldi. Serdar Koç a gidiyordum ben de. Ben hastaneden genel olarak memnun kalmıştım ama doktorum başkaydı tabi. Oranın hekimlerini tanımıyorum

Kızlar merhaba yarın saat 11 de aksilik olmazsa transferim olucak ve ben çok heyecanlıyım stresliyim nelerle karsilisicam bana deneyimlerinizi anlatır mısınız. Birde sonda duydum onu herkesemi takıyorlar acaba
Öncelikle çok sakin olmalısın. Korkacak bişe yok. Eşinle gidiyorsun ilk önce transfer için gerekli resmî evrakları imzalatıyorlar sonra seni bir odaya alacaklar. O odada idrara sıkışık olmanı bekleyecekler. Hekimin de sırayla içeri sizi alacak. İşlem çok basit maksimum 2-3 dk sürüyor. Daha sonra yerinden kaldırmadan seni tekrar odaya alacaklar. 1 saat kadar yine kalkmanı istemiyorlar. Eğer çok sıkışık hissedersen sürgü isteyebilirsin. İşlem sırasında bol bol dua oku. Ayetel kürsü okudum ben de kaç tane bilmiyorum 🤗 daha sonra ilk gün evde dinlenirsin. 3. Günden sonra normal hayatıma döndüm ben. Hiç stres yapma benim 3. Transferim oldu. Emin ol ağrı yok acı yok. Bol bol dua. Allahım gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Maşallag tebarek allah sen hangi gün transfer olmuştun ne güzel sonuç kendime üzülmekten yazamsım sana

5. Gün embriyosu 10 gün dua edin nolur
Tüm kalbimle dua ediyorum. Benim 22 Şubat 5. Gün 2 embriyo transferi oldu. Umutsuzluğa kapılma ne olur. Kız kardeşime gitmiştim onun da yeni bir kızı oldu. İsmini bilmeden o da öğle namazında sana dua etti. 🤲🏻🤲🏻

Tüm kalbimle dua ediyorum. Benim 22 Şubat 5. Gün 2 embriyo transferi oldu. Umutsuzluğa kapılma ne olur. Kız kardeşime gitmiştim onun da yeni bir kızı oldu. İsmini bilmeden o da öğle namazında sana dua etti. 🤲🏻🤲🏻
😞😞😞 ne iyi insanlar var olmasada duanız mutlu ediyor bana istediğin herşeyi RABBİM daha hayırlısını sana versin

X