- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
İğne gününü sayıyor muydun acaba benimde 12. Günüm ağrın filan varmı canımEki Görüntüle 3205621 Ovitrellenin 13. Günü.dün akşam tamamen negatif çıktı sabah pozitif çıktı bakar mısınız bi ben mi yanlış görüyorum.ondan önce de 4-5 tane test yaptım negatifti hepsi.4 gündür göğüslerime dokunamıyorum adetime de 4 gün var
Ama şu da var canım en azından aşılama da en hareketli spermler alınıyor ve direk yumurtalara en yakın yere bırakılıyor onun için bende adetimde iğne ile aşılama olacağımEşimde öyle diyor ama doktorum aşılama yapmasına rağmen başarı oranı düşük dedi demek istediği sanırım şu sizin yatakta yaptığınızı ben sana yapıyorum ama ya tutarsa
YessKizlar testte kuruma çizgisinin olup olmadığını anlamak için su mu tutuyorduk
Bugun yarın pık olur ıkı kez yap günde kacırmamak adına takvıme cok bakma onlar ortalamaKızlar kasiklarimda ağrım var öğlen ovulasyon yaptım silik çıkmıştı şimdi bir daha yaptım koyu
çıktı degerlendirmelimiyim tarihe göre ovulasyonum 16si
Testını at bakalım oyle sulaKizlar testte kuruma çizgisinin olup olmadığını anlamak için su mu tutuyorduk
Kaçıncı dakikada çıktı canım? Hayırlı olsun denilecek kadar belirgin :)Kuruma cizgisi mi diye suya tuttum gecmedi
Kaçıncı dakikada çıktı canım? Hayırlı olsun denilecek kadar belirgin :)
Üzülme üzülme, inşallah doğru testlerde pozitifi de tez zamanda görürsünYanlis testi yapmisimovulasyon testiymis
Tamam canım pik ne demek oluyor birde çizgiyi köyü gördüm mesala kaç tane daha koyu görüp ilişkiye girilmesi gerekiyorBugun yarın pık olur ıkı kez yap günde kacırmamak adına takvıme cok bakma onlar ortalama
Üzülme üzülme, inşallah doğru testlerde pozitifi de tez zamanda görürsün
Artımed paketinden çıkan test mi canım buKızlar bu testin kendi çizgisimiş ? 2 dk oldu yapalı daha
2. De beş dk sonra
Seni hiç üzmek istemem ama bu testi nerede görsem tanıyorum herkesin Umutlarıyla oynayan sahte olan artımed testi yanılmıyorsam. Ben iki ay hatta daha net çizgilerle hamile olduğumu düşünüp mutlu olmuştum adet olunca da kimyasal olduğumu düşünüp çok ağlamıştım. Ama meğer testler sahteymiş. Birçok arkadaş aynı durumu yaşadı. Hatta kan verdim negatif çıktı. Hatta merakımdan adetin 5. Günü bu testten yapmıştım ve aynı ikinci çizgi böyle çıkmıştı. Evinde ne kadar bu testten varsa hepsini çöpe at. Başka test al inşallah bebeğin seninledir canımAy heycanlanıyorum ya kuruyuncada böyle
Suan tam koyu degıl : pık = ıkısı aynı esıt koyulukta yada sagdakı cizgi soldakınden daha koyu olacak em onemlı gun o gunTamam canım pik ne demek oluyor birde çizgiyi köyü gördüm mesala kaç tane daha koyu görüp ilişkiye girilmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?