Eğer çocuk istiyorsa önce ailesine sahip çıkmayı bilecek. Sana ve kızlarına düzgün davranacak.bu şartlarda ne demek eve almamak. Bir de annesine çanak tutuyor. En iyisini yapıyorsun korunmaklaİstemiyorumki annesi ve kendisi istiy bana baskı yanıyor yasmin kullandım gizliden kızdı şimdi tekrar kullanmaya Karar verdim istemiyorum
Canım kankam seni seviyorumsımdılık yolunda , yolundadır herhalde kankam daha henuz doktora gıtmedım bırdaha kan falan da vermedım , gelişme vs bişey olursa ben sana ulasırım sen merak etme benı hayatım
Yaşayan ölüyüz canım. Tanıdıklarımız enkaz altında. Ölen yakınımız var. Ailem eve giremiyor evimiz çatlak hasarlı. İnsanların yardım çığlıkları. Psikoloji kalmadı. Her şeye ağlar oldumSen nasılsın naıslsınız
Bende aynı durumdayım gebe kalmamamda da bir hayır varmışYaşayan ölüyüz canım. Tanıdıklarımız enkaz altında. Ölen yakınımız var. Ailem eve giremiyor evimiz çatlak hasarlı. İnsanların yardım çığlıkları. Psikoloji kalmadı. Her şeye ağlar oldum
Canım kankam bende senı sevıyorum sen ıyı olCanım kankam seni seviyorum
Cok geçmiş olsun Allah herkesin yardımcısı olsunYaşayan ölüyüz canım. Tanıdıklarımız enkaz altında. Ölen yakınımız var. Ailem eve giremiyor evimiz çatlak hasarlı. İnsanların yardım çığlıkları. Psikoloji kalmadı. Her şeye ağlar oldum
Yok canim ya hic bisey yok bende. Keske belirtim olsa birazDevakus zabann korunde haberını beklıyorum , bu arada benım cok fazla bas donmem ve buna baglı ıcımın bulanması basladı Sende varmı bısey gercı benım daha yenı basladı bugun dıyebılırım
allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinlsYaşayan ölüyüz canım. Tanıdıklarımız enkaz altında. Ölen yakınımız var. Ailem eve giremiyor evimiz çatlak hasarlı. İnsanların yardım çığlıkları. Psikoloji kalmadı. Her şeye ağlar oldum
Benim bugündü bat 171 geldi cumartesi kan vereceğim ona göre çağıracak doktorum canımSen ne zaman gidiceksin
Rabbim yardımcınız olsun duamız hep orası içinYaşayan ölüyüz canım. Tanıdıklarımız enkaz altında. Ölen yakınımız var. Ailem eve giremiyor evimiz çatlak hasarlı. İnsanların yardım çığlıkları. Psikoloji kalmadı. Her şeye ağlar oldum
Benim neden bu kdr cok arttiyi sorguluyorum halaBenim bugündü bat 171 geldi cumartesi kan vereceğim ona göre çağıracak doktorum canım
Öyle Allah sabrımı artırsınEğer çocuk istiyorsa önce ailesine sahip çıkmayı bilecek. Sana ve kızlarına düzgün davranacak.bu şartlarda ne demek eve almamak. Bir de annesine çanak tutuyor. En iyisini yapıyorsun korunmakla
Seninki erken döllenmiş olabilir kuzum veyahut ikizdir belkideBenim neden bu kdr cok arttiyi sorguluyorum hala
Yarin ogrenicez insallah sag salim keseyi gorebilirimSeninki erken döllenmiş olabilir kuzum veyahut ikizdir belkide
Test bozuktu qaliba. Ben regl olucam bence hiç bir belirti yox banada bir kırmızı atCanım bi pembelik var ama dağılmış gibi orası
İnşallah görücez keseyideYarin ogrenicez insallah sag salim keseyi gorebilirim
Kaç haftalık canım Betahcg kaçtıKızlar maalesef iyi haberle gelemedim... 5+4üm ama betam sağlıklı artmıyor kese bile görünmedi 1000lere gelemedi doktor kese de görmedi rahim içi kalın dış gebelik olmayabilir ama sağlıksız gebelik kürtaj dediilaçla mı kürtajla mı düşürtmeliyim yardım edin lütfen acil karar lazım ptesi iş başı yapmadan... siz ne yaptınız başına gelen var mı, benim ilk gebeliğimdi kürtaj sakıncalı olur mu rahiö düzenini etkiler mi hamileliği zorlaştırır mı kafamda çok soru var
Yerleşmeye çalışıyordur bebek varsa canım o ağrı ondan olabilir.Kizlar bat 10 gündür var belim ve alt karnım agrimaya basladi erken mi sizce cstlama 4subatt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?