Şu görüntü çok iyi geldi bana. Günlerdir çok kötüyüm giremedim bile. Hayırlı olsun kardeşim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok acı. Günlerdir psikolojim alt üst oldu. Biz de bir yakınımızı kaybettik. Hatay yerle bir oldu. Türkiye min başı sağ olsun. Türkiye’min Allah yardımcısı olsun. Allah hepimize sabır versin. O enkaz altından çıkan bebeler çocuklar mucizelerin artması için neler vermezdimDünden. Beri çok canım sıkıldı bugün iyice komşumuzun kızı Ankara’da yaşıyordu hataya taşınmış ve ne yazık çocuklarıyla beraber enkaz altında annesi çok kötü durumda şuan mucize olurmu bilmiyorum ama yardım çok geç gitmiş iş makineler 1 gün sonra gitmiş en alt katta oturuyormuş henüz ulaşamamışlar sanırım Allahım herkese güç kuvvet versin tansiyonum çıktı tv açmıyoruz inanın
4 hafta 5 günlük demek aşkımKızlar bilmediğim için sorucam. Çoğu yerde 4+5 ya da 5+2 falan yazmış kadınlar. Bu ne demek ben anlamadım? 4+5 demek 9 günlük mü demek?
Aşkım mı4 hafta 5 günlük demek aşkım
Amin canım benim, bu grubun uğuruna inanıyorum demiştim hatırlıyor musunHayırlı olsun canım Sağlıkla devam etsin inşallah
Ulan böyle adamları görünce çıldırıyorumAnnesini bırakmaz ki ahbe gülüm şansımız iyi değilmiş sen git diyen bir kocam var kaderime tüküreyim
Çocukları olan ailelerin ayrılması çok kötü oluyor hiç gerek kalmaz inşallahDurumum olsa bende istiyorum kızlarım küçük
Ben dedim ama
Allah razı olsun canım benim, hepimize inşallahŞu görüntü çok iyi geldi bana. Günlerdir çok kötüyüm giremedim bile. Hayırlı olsun kardeşim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
amin canım benimBen dedim amasağlıkla ilerlesin canım
Bu adamdan tekrar çocuk yapacağına emin misin? Kendine biraz değer ver artık canım. Bu hayat senin ve sen çok kıymetlisin.kimse sana böyle davranamaz bunu yaşatamazAnnesini bırakmaz ki ahbe gülüm şansımız iyi değilmiş sen git diyen bir kocam var kaderime tüküreyim
Doktora gittim kist varmis hamikebdegilim testte yapildi. Umarim sizinki hamileliktirBenimde adetimin 4. Günü dünden beri gögüs agrım var üzerine yatamadım senin adetin bittiyse bir test yap canım üstüne görmüş olabilirsin
Kuzum sakin ol endişe yapma. İçin rahat etsin diye git bir kan ver ve durumu öğren. Bir şey yoktur inşallahKızlar günaydın ben bu sabah test yaptım iki gün önce yaptığım bebe time markası ile yaptım ama iki gün önceden silik çıktı sonra aynı marka ve aynı idrarla bir tane daha yaptım o daha da silik çıktı şimdi çok telaşlandım bişey mi oluyor acaba ateşim de hep 36.8° çıkardı bugün 36.7° çıktı ilk foto 2. Gün öncesi yani salı sabahı 2. Foto bugün sabah alttaki ilk önce yaptığım üstteki 2. Sonra Yaptığım
Günaydın.Kızlar günaydın ben bu sabah test yaptım iki gün önce yaptığım bebe time markası ile yaptım ama iki gün önceden silik çıktı sonra aynı marka ve aynı idrarla bir tane daha yaptım o daha da silik çıktı şimdi çok telaşlandım bişey mi oluyor acaba ateşim de hep 36.8° çıkardı bugün 36.7° çıktı ilk foto 2. Gün öncesi yani salı sabahı 2. Foto bugün sabah alttaki ilk önce yaptığım üstteki 2. Sonra Yaptığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?