Sanki rüyam gercek olucak gibiKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
Daha var yaniEvet kuzum bır ıkı gune pık olur
gayet normal bence önceki degerlerin nasıldı sanki en son kimyasal oluyor demiştin öyle okumuştum ama işte herşey nasip rabbim ol deyince oluyorYaaAdetime 3 gün var 102 değer normal mi acaba . Nolur gitmesin kalsın benimle
Evet ya varsa zaten koyulasir yoksa da testten kaynaklıdır hayırlısı bakalım keske bu testi yarin yapsaydımBebeğim yarın ilk idrarla yap bakalım bir deay inşallah ben de gördüm inşallah bebeğin seninle
Test yapıp atmış mıydınız hiç, resmine bakalımBugun 13.gunum yarın 14 2 subat bat günüm. Kanda vermedim acaba bu koyuluga kactır deger ya
Yarin yapalım bakalım vRsa zaten koyulasir yoksada nasipSabah test yapıp at bıtanem.bende gordum ama çok sılık oldugu ıcın fıkrımı yarın soylemek ıstıyorum
Canım gayetbelli çizgi inşallah yanıltıcı değildir ve sağlıkla da devam ederKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
Ayy insallah bugun bende test yaptığımı gördüm rüyamda hatta degisik bir testti betayida söylüyormuş hatta betamda 47 di hahahah ne guzel şey keske olsaSanki rüyam gercek olucak gibi
Yaa evet o pozisyonu söyleyen çok oldu bu ay sıra bizde inşallahGeçen aydan aklımda kalan çalışma önerisi doggy pozisyonu oldu benim. Onu deneyen herkes tutturmuştu sanki. Bir de hemen kalkma ilişki sonrasında. Gerisi Allah'a kalıyor.
Insallah hemen cektim ama bu testlere pek güven olmuyor yarin tekrarliycamCanım gayetbelli çizgi inşallah yanıltıcı değildir ve sağlıkla da devam eder
Aaa tokat memleketimMerhaba bizde bu sürece gidince ilk 5. Ayda gittik devlete o oyalayinca en son özele gittik.Tokattayız biz canım ama büyük şehirde doktor imkanı daha çoktur
Kız benim seninle hiç çok konuştuğum bile yok yüzünü görmeden birde sen hamişsin görmek ben şokAyy insallah bugun bende test yaptığımı gördüm rüyamda hatta degisik bir testti betayida söylüyormuş hatta betamda 47 di hahahah ne guzel şey keske olsa
İlk sayı çokta önemli değil canım biliyorsun ki artışı normal ilerlesin yeter . Gözün aydın hadi sevin Allah ım sağlıkla da devamını getirsin şnşallah hemen listeye gideyim gebe emojisini koyiim bariTest giderek silikleştiğini için kimyasal gebelik sandım ve kendimi buna inandırdım daha fazla üzülmeyeyim diye . Bugün test yaptım bhcg çıkmış . Şoktayım mutluluktan . Normal mi ki adete 3 gün kala değer .
Hep hayalimde kendimi o tabloda hamiş görmekİlk sayı çokta önemli değil canım biliyorsun ki artışı normal ilerlesin yeter . Gözün aydın hadi sevin Allah ım sağlıkla da devamını getirsin şnşallah hemen listeye gideyim gebe emojisini koyiim bari
Benim uzayan akıntım geldiğinde ovulasyon testim pikti yani catlamamisti. Bildiğim kadarıyla yumurta akı gibi akıntı yumurta folikulden salinirken oluyor, sonrasında sulu bı akıntı olursa çatlamış oluyor
Evet silikleşmişti hatta çok üzüldüm ama 3 gün kala içimden bi ses git bir test yap dedigayet normal bence önceki degerlerin nasıldı sanki en son kimyasal oluyor demiştin öyle okumuştum ama işte herşey nasip rabbim ol deyince oluyor
aha bır ben daha goruyorum bır adet mı aldın test pekı eger oyleyse hata yapmıssın ıkı ser ucer alcan sabah bdaha bıdaha yapcanKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
Ekliyorum canım uğurlu gelsin inşallahMerhabalar hala isim ve tarih yazdırabiliyor muyuz ? Bir haftadır sessizce takip ediyordum konuları bugün üye oldum ve meraklı bekleyişimi paylaşmak istiyorumsat 9 Ocak , bat 6 Ocak
Rica ederim canım ne demekk, evet seni görüyorum ateş takibi de ben hiç yapmamıştım sen baya iyisin :) Ama bence ovülasyon testi ve sonrasında adet günü gebelik testi en sağlamı. çünkü en azından 14 gün sonrası yani tam regl tarihini biliyorsun ve o zaman beta artmış oluyor testte çıkıyor, beni erken gebelik testi yanıltmıştı negatifti adete 2 gün kala.Çok ama çok teşekkür ederim canım benim her şeyi anladım ateşin bile kitabını yazdım da şu ovu testi olayını tam çözemedim bu testi öğlen 12:07 gibi yaptım 15 dakika bekleyip sonuç okuyun yazıyor kağıtta öyle yaptım. Şimdi bir daha akşam yapmalıyım sanırım kaçta yapayım sence. Bir de sperm testi yaptırmıştık eşime sıkıntı çıkmadı. Pik olunca biz de mi üç gün üst üste yapsak acaba hep boşluk bırakarak yapıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?