Valla canım bu bence ortalama doğru olan yani genelleme . Ama ben önceden de konuşmuştuk ya iğneye rağmen iki yumurtan çatlamış ikisi duruyor hala git değerlendir demşlti bana doktor. Yani senşn de doktorun demiş ya bir haftaya kadar devam etmek bence daha mantıklı garantilemek açısındanBunu hep bende merak etmısımdırbendede çok akıntı oluyor cunku 3 gun,aojra anıden kesılıyor,ben hep akıntı oldugunda degerlendırıyom kesıldıgınde hıc degerlendırmıyorım.umarım dogru yapıyoruzdur
Niye titiriyor ki mutlu olmadın mıArkadaşlar lütfen yardım bugün BHCG yaptım 102 çıktı adetime 3 gün var . Ne oluyor nasıl okuyor şimdi elim ayağım titriyor heyecandan
Ayy ikinci gebemiz çıktı topicten maşallah ya inşallah boş bol haber almaya devam ederizArkadaşlar lütfen yardım bugün BHCG yaptım 102 çıktı adetime 3 gün var . Ne oluyor nasıl okuyor şimdi elim ayağım titriyor heyecandan
Hamilesin kuzum her 2 ya da 3 güne bir kan ver doktorun bebeği net şekilde ultrasonda görene kadar, 2 günde yaklaşık 2 kat artması lazım. :)Arkadaşlar lütfen yardım bugün BHCG yaptım 102 çıktı adetime 3 gün var . Ne oluyor nasıl okuyor şimdi elim ayağım titriyor heyecandan
İşte dedilerdeee oncesınde cok yapınca bıkıyor ınsan be guzelımValla canım bu bence ortalama doğru olan yani genelleme . Ama ben önceden de konuşmuştuk ya iğneye rağmen iki yumurtan çatlamış ikisi duruyor hala git değerlendir demşlti bana doktor. Yani senşn de doktorun demiş ya bir haftaya kadar devam etmek bence daha mantıklı garantilemek açısından
biteli 2 gün oluyor da o iki gün fitil kullandım dün bunu denedim döngü uzun olmadıgı için heralde bu akşamda yapsam yeterli sende denemiştin galiba bu ay cok istikrarlı olmadı ama yinede nasipAdetin yeni mi bitti canım eğer öyleyse 3 gün yapacaksın yumurtlama başlamadan önce
Test giderek silikleştiğini için kimyasal gebelik sandım ve kendimi buna inandırdım daha fazla üzülmeyeyim diye . Bugün test yaptım bhcg çıkmış . Şoktayım mutluluktan . Normal mi ki adete 3 gün kala değer .Niye titiriyor ki mutlu olmadın mıtestin silik diye emin değildin hani dimi . Hamileliğine mi inanamıyorsun
Canımm sağlıkla devam etsin inşallah sakinleş ama
Ağlamakla şok arası bir şeyimHamilesin kuzum her 2 ya da 3 güne bir kan ver doktorun bebeği net şekilde ultrasonda görene kadar, 2 günde yaklaşık 2 kat artması lazım. :)
Kuzum burdayım cuma son degerlendırmeyı yaptım dahada yapmadım ben yaaYa sen nerdesiiin napıyorsun herhangi bir değişiklik vr mı
Evet yaklaşmış canım bir günde hemen koyulaşabiliyor. Ben de ovülasyon testi ile takiple gebe kaldım ve biz sadece ilk pik günü, ikinci pik günü ve çatlama gününü değerlendirdik 3 sefer. Sizinle de paylaşmak istedim. :)Bir ovu da ben yaptım bugün sizce yakın mı kızlar?
Bebeğim yarın ilk idrarla yap bakalım bir deKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
burda arkadaşlardan duydum bende canım bende de biraz enfeksiyon vardı bakalım inş. işe yarar ben yarım kilo süte bi bag maydonuzu bölüm gelişi güzel elimle parcalayıp koydum bi yemek kaşıgıda zeytin yagı kaynayıp buharı cıkınca kapattım kovaya koydum bi 10 15 dk durdum sonra sıkı giyindim üşütmemek için bakalım bu ay hamile kalırsam buna baglarımbugünde yapıp bırakırım yumurtlama haftasındayım öncesinde fitil kullandıgım için yapamadım
Ben şoktan uyuyamamıştım biraz erken test yapmıştım, sonra gittim hemen sabahında kan verdim . :) Hala şaşkınımmAğlamakla şok arası bir şeyim
Tamam canım zaten normal hesabımda da 3 gün sonra olması lazım başlayayım o zamancanım catlamısta olabılır olmayabılırde soylekı benım o yogun akıntı uzayandan ucgun sonra pık gordum ama en guzel en verımlı zamanlar bu zamanlara ozen goster derım
Evet kuzum bır ıkı gune pık olurBir ovu da ben yaptım bugün sizce yakın mı kızlar?
YaaBen şoktan uyuyamamıştım biraz erken test yapmıştım, sonra gittim hemen sabahında kan verdim . :) Hala şaşkınımm
Çok ama çok teşekkür ederim canım benim her şeyi anladım ateşin bile kitabını yazdım da şu ovu testi olayını tam çözemedim bu testi öğlen 12:07 gibi yaptım 15 dakika bekleyip sonuç okuyun yazıyor kağıtta öyle yaptım. Şimdi bir daha akşam yapmalıyım sanırım kaçta yapayım sence. Bir de sperm testi yaptırmıştık eşime sıkıntı çıkmadı. Pik olunca biz de mi üç gün üst üste yapsak acaba hep boşluk bırakarak yapıyordukEvet yaklaşmış canım bir günde hemen koyulaşabiliyor. Ben de ovülasyon testi ile takiple gebe kaldım ve biz sadece ilk pik günü, ikinci pik günü ve çatlama gününü değerlendirdik 3 sefer. Sizinle de paylaşmak istedim. :)
Sabah test yapıp at bıtanem.bende gordum ama çok sılık oldugu ıcın fıkrımı yarın soylemek ıstıyorumKızlar sabah artimed test yaptım belli belirsiz bi çizgi cikartti sonra neyse bekliyim bi kac gun dedim bugün annemle disaridaydil gelirken bir test alayim dedim başka marka bebe time aldim 2 saat idrar tuttum ama çay filan içmiştim dışarıda neyse böyle çıktı işte ya acaba benmi görmek istiyorum bu attığım bütün testler bebetime diğer gebeligimde 30 gi i değerde baya pembeyi o yüzden pek heveslenemedim belki de kendi çizgisidr yumurtlama testlerim 20 21 pik kaldi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?