Ama spermler için sıcsk ortam iyi değil diyorlardı bende bilmedim napsak ya bende bu kırmızı kartı görürsem denerdimişte bunda kararsızız geçen ayda bayağa farklı yormlar oldu buhar akşamına ilişki yazıyor başka biryerde 3 gün buhar sonra ilişki diyor
benim mantığımcada öyle yumurtlamaya kadar yapılmalı buhar sonra yumrtlama zamanı yapılmamalı çünkü spermlere zararı olabilir inşallah gerek kalmaz :)Ama spermler için sıcsk ortam iyi değil diyorlardı bende bilmedim napsak ya bende bu kırmızı kartı görürsem denerdim
yarınkı ates bellı eder canım benımİnşallah.
Dün ilişki yaşadık, denk gelmiş olur.
Akşam degerlendirdikten sonra daha iyi olmaz mı ki en azından değerlendirmiş oluruz spermler ulaşacak da yumurtaya falan en son pazar günü değerlendirdikBen olsam yerdim zaten 2 gün pik görmüşsün
onemlı olan dususten yukselısınde 0,2-04 oranında artıs olmasıCanim diğer ateşlerin 36.6-36.5 e çıkıyordu.
Bundan 36.4 ile çatlamış olabilir mi ?
Havuç hemen çatlatmiyor mu kafamda 1 saat çatlayan yumurta canlaniyorBugün havuç ye akşam ilişki yaşayın en azından canim.
Laboquick ultra erken gebelik testi almıştım. Negatifi gördümGuvenilir erken gebelik testi istiyorum
Kızlar daha önce hiç yasmin yada başka marka hap kullanmadım kullananlara bir sorum var yasmin bitince adet ne zaman gelmiş olur bugün 2. gün ilaç biteli ateşim yükseliyor gelen giden bir adette yok kasıklarım ara ara çok sancıyor yalnızca.
Yedikten sonra hemen çatlamayabilir sen bu aksam değerlendir ne zaman yiyeceğin o kadar farketmez benxeAkşam degerlendirdikten sonra daha iyi olmaz mı ki en azından değerlendirmiş oluruz spermler ulaşacak da yumurtaya falan en son pazar günü değerlendirdik
kısmet canım inşallahbenim mantığımcada öyle yumurtlamaya kadar yapılmalı buhar sonra yumrtlama zamanı yapılmamalı çünkü spermlere zararı olabilir inşallah gerek kalmaz :)
Yumurtlamadan regle 7 gün kaldı diyemeyiz canım yumurtlaman geciktikçe maalesef adet de gecikecek . Ya o soğan kürü herkese iyi gelmiyor diye biliyorum ben de ilk gebeliğimde denemedim halt kalmadığı için ordan biliyorumfnd_50 benim ateşe başkana.
20. Gün. Bu ay soğan kürü yaptım yumurtlama ya olmayacak, ya gecikecek. Regle de 7 gün kaldı.
İnşallah canım kankam daha beraber cinsiyet öğreneceğizinşallah caanıım kankam aminnn büyüdüğünü hep birlikte görelim sabırsızlıkla beklıyoruz :)) :))
Evet iliski olmamali. Ben anestezi aldığım için doktor o ay korunun demişti hatta.Kızlar hsg filmi cektirmeden önce eşle birliktelik yasak mı cektirenler bilgilendirir mi
Yumurta aki gibi uzayan akıntı yumurtlama anlamina mi geliyor.Canım bir kaç güne çatlamaya başlar böyle yumurta akı gibi uzayan akıntın olur gün aşırı bir hafta ilişki olsun eğer imkanın varsa cuma günü tekrar kontrole git catlamadiysa çatlatma iğnesi iste kist olabilir
Yasak canim 1 gun oncesiKızlar hsg filmi cektirmeden önce eşle birliktelik yasak mı cektirenler bilgilendirir mi
Şu an yemeye başladımYedikten sonra hemen çatlamayabilir sen bu aksam değerlendir ne zaman yiyeceğin o kadar farketmez benxe
kısmet canım inşallah
Ben anestesisiz yaptırcam canım da öncesinde yasak mı onu merak ettim olmadı arayıp sorayım ben emin olmak için bişey söylemedi çünkü yasak diyeEvet iliski olmamali. Ben anestezi aldığım için doktor o ay korunun demişti hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?