Bana cevap verecek olan yok mu ?Herkese merhaba
1 şubatta kan testim var benim de iki gün kaldı. Femara+ovitrelle+progestan fitil 3.denemem olacak. Bugün iğnenin 13.günüydü erken gebelik yaptım bir şey çıkmadı iki gün sonra kanda pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
hadi bakalım hayırlısı bitince yap hatta 3 gün yapın diyorlar ben fitilden dolayı geciktirdim ama yinede yapayım dedim ya tutarsaBen adetim biter bitmez yapayım o zaman canım bunu çok duydum çünkü
Aaa o zaman 3 gün yapayım bendehadi bakalım hayırlısı bitince yap hatta 3 gün yapın diyorlar ben fitilden dolayı geciktirdim ama yinede yapayım dedim ya tutarsa
Yasmin kullanırken 2-3 gün içerisinde geliyorduKızlar daha önce hiç yasmin yada başka marka hap kullanmadım kullananlara bir sorum var yasmin bitince adet ne zaman gelmiş olur bugün 2. gün ilaç biteli ateşim yükseliyor gelen giden bir adette yok kasıklarım ara ara çok sancıyor yalnızca.
canım bilen arkadaşlar görünce destek olurBana cevap verecek olan yok mu ?
Bence henüz erken canım.Evet ama ben aşılama yapmışım doktor dedi gel 14 günü kan ver..bu gün 12 gün..hatda aşılama eğer tutmamışsa regl erkenden geliyormuş
Gözün aydın canım.Kızlarr ben geldim@fnd_50 @melisaa93 @melegim can savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever D dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
Bunu ne için yapıyorsunuz enfeksiyon muBugün ben de deneyeceğim.
Hayırlı olsun güzel bir yola girmişsiniz bence devletteki hekimler herkese aynı cümleyi kullanıyorSelam arkadaşlar 11 aydır bebek istiyoruz olmadı.Olursa ilk gebelik olacak inşallah26 yaşındayım pcos ve hasimato var.Hep devlette doktora gidiyordum 1 yıl korunma yapacak bir şey yok diyordu.Dün özel bir hastanede iyi bir doktora muayene oldum.Dr önce adetin 3. günü hormonların bakalım sonra düşünelim plan çizelim dedi.Pcosun çok sorun olacak gibi durmuyor bir bakalım dedi.Bir de vajinal usgde rahminde bir değişiklik var perde şeklinde gibi bir şey görüyorum gebelik durumlarında düşük olabilir hormonlarına baktıktan sonra hsg çeksek iyi olur diye düşünüyorum dedi.Esime de sperm testi önerdi.Bir tedavi sürecine girdik bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun.Insallah hayırlı bir sürede çok beklemeden bir gebelik olur.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Benim bazen 2. Gün geliyordu bazen 4 5 değişiyor yani ama 1 hafta içinde gelmesi gerekiyor .Kızlar daha önce hiç yasmin yada başka marka hap kullanmadım kullananlara bir sorum var yasmin bitince adet ne zaman gelmiş olur bugün 2. gün ilaç biteli ateşim yükseliyor gelen giden bir adette yok kasıklarım ara ara çok sancıyor yalnızca.
amin canım benım beklıyoruz kendılerını sabırlaGözün aydın canım.
Hayırla sağlıkla gelsin insaAllah kuzucuk
Evet canım, enfeksiyon ve kanalalrdaki tıkanıklık varsa onları açmada yardımcı oluyormuş. 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuş. Nasıl yaptığımı tarif ettim biraz önce. Uzun yıllar hamilelik elde edemeyenler bunu yaptığı ay hamile kalmışlar.Bunu ne için yapıyorsunuz enfeksiyon mu
hıc bellı olmaz o ısler canım benımHerkese merhaba
1 şubatta kan testim var benim de iki gün kaldı. Femara+ovitrelle+progestan fitil 3.denemem olacak. Bugün iğnenin 13.günüydü erken gebelik yaptım bir şey çıkmadı iki gün sonra kanda pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
O zaman bu hafta içi gelmesi gerekli beklemeye aldım kendimiYasmin kullanırken 2-3 gün içerisinde geliyordu
hapı kullanırken adet olunmuyormu kuzum bilmediğimden soruyorumKızlar daha önce hiç yasmin yada başka marka hap kullanmadım kullananlara bir sorum var yasmin bitince adet ne zaman gelmiş olur bugün 2. gün ilaç biteli ateşim yükseliyor gelen giden bir adette yok kasıklarım ara ara çok sancıyor yalnızca.
Tamam canım hemen hemen herkes aynı yorumları atmış teşekkür ederim cevap için bu hafta içi gelicek demekkiBenim bazen 2. Gün geliyordu bazen 4 5 değişiyor yani ama 1 hafta içinde gelmesi gerekiyor .
Evet hap kullandığın süre boyunce adet olunmuyor. Aslında mantık hormonların değiştiği için vücudunun seni hamile sanmasiymishapı kullanırken adet olunmuyormu kuzum bilmediğimden soruyorum
Hayır canım. 21 gün kullanıyorsun sonra 1 hafta ara veriliyor. O 1 haftada regl oluyorsun ve yine yeni bir 21 günün başlıyor.hapı kullanırken adet olunmuyormu kuzum bilmediğimden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?