- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
evet canım benım batı bekleyecegım zaten kan ıcın kı bıde ben extra takıyorum endıselenıyorum bat gunu yada bır gun sonra nasıp olursa ınsallah testlerım koyulasmaya devam ederse vereceğim :)Cnm değer azdır
Bat gelmedi daha
Kan için bekle
Düşük değerle öğrenme
maşallahKızlarr ben geldimfnd_50 melisaa93 @melegim can @savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever @dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
Endiselenecek bir şey yokmuş bak, kendini üzme boşuna :) minnoş seninle. Saglika kucaginiza almayı nasip etsin AllahKızlarr ben geldimfnd_50 melisaa93 @melegim can @savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever @dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
Yaaaa sen hamilemisin ay neler neler kaçırdım kim bilir çok sevindim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr ben geldimfnd_50 melisaa93 @melegim can @savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever @dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
İşte yaa bebeğimiz orda teyzoşu onu yerKızlarr ben geldimfnd_50 melisaa93 @melegim can @savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever @dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
Amınnn kuzucum ınşallah saglıkla ilerler miniğim amin amin aminn :)Endiselenecek bir şey yokmuş bak, kendini üzme boşuna :) minnoş seninle. Saglika kucaginiza almayı nasip etsin Allah
sanırsamsaaa evet hayatım takıp edıyoruz sımdılık heyecanla amiiiinnn :))Yaaaa sen hamilemisin ay neler neler kaçırdım kim bilir çok sevindim canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
inşallah caanıım kankam aminnn büyüdüğünü hep birlikte görelim sabırsızlıkla beklıyoruz :)) :))İlçeye bebeğimiz orda teyzoşu onu yerhadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin canım benim çok şükür
maşallahannesi büyüyor bebişin
Ayy çok mutlu oldum inan inşallah annesini üzmez uslu uslu büyür oracıklardasanırsamsaaa evet hayatım takıp edıyoruz sımdılık heyecanla amiiiinnn :))
Ovülasyon testi yapsana pike yakın değilse yine yaparsınkızlar akşam süt maydonoz buharı yaptım gece bir ter attım sabah ta yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu bugünde yapsammı yoksa bıraksammı @siyah yada grimelisaa93 @Zeynocccan
Bugün ben de deneyeceğim.kızlar akşam süt maydonoz buharı yaptım gece bir ter attım sabah ta yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu bugünde yapsammı yoksa bıraksammı @siyah yada grimelisaa93 @Zeynocccan
ilişki olmadı zaten yapmasammı acaba bilemedimvalla canm benm bu buharda anladığım yumurtlama başlayıncaya kadar buharın yapılması nette okudm sıcak yumurtalıkları uyarıyormuş ovu testi satanlarda dikkat edersen yumurtlamanın olduğu günler sıcak suyla duş almayın hem yumurtalar hemde sperm için iyi değil diyorlar
inşallah amın kuzucum uslu uslu buyusun orda kac zamandır beklıyoruz onu :) :)Ayy çok mutlu oldum inan inşallah annesini üzmez uslu uslu büyür oracıklarda
ovu beni strese sokuyor diye almadım ateşle takip ediyorum ateşim daha yükselmedi canım dün 36.10 du bugün 36.20 cıktı kac gündür bu aralıktaOvülasyon testi yapsana pike yakın değilse yine yaparsınBelki buhar yaptığın için akıntı başladı öyle bir etkisi var mı bilmiyorum
Bende yapacaktım ama bu ay nanaydoktor kontrolünden sonra değerlerim normale döner İnşAllah
bence yapma kuzum ne olur ne olmazilişki olmadı zaten yapmasammı acaba bilemedim
yap canım fayda gören cokmuş hayırlısı diyelimama dikkat et kendini yakmaBugün ben de deneyeceğim.
Valla benim hap bittikten 5 gün sonra geliyorduKızlar daha önce hiç yasmin yada başka marka hap kullanmadım kullananlara bir sorum var yasmin bitince adet ne zaman gelmiş olur bugün 2. gün ilaç biteli ateşim yükseliyor gelen giden bir adette yok kasıklarım ara ara çok sancıyor yalnızca.
Ara ara bakıyorum sizeKızlarr ben geldimfnd_50 melisaa93 @melegim can @savascii @Belisimm @trueliving_ @imagination forever @dra21 @Devakus @Niqu ve tum kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?