- 8 Ağustos 2022
- 557
- 878
- 33
- 31
Bencede güzel bir yumurta, niye böyle bir tepki verdi anlamadım. 10. Gün 19 mm biz çok sevindik doktoruma ki senin 15. Gün ve ideali bence , inşallah şu anki sıkıntılı sürecin ay sonunda sana mucize ile gelirEşim akşam eczaneye gidip şansını deneyecek havuç da yerim.ilk kutuda da 15. Gün 21 mm olmuştu onda aaa çok iyi felam demişti çatlar kendiliğinden dedi bunda niye böyle dedi anlamadım
Yok canım niye riskli olsun ki en azından kist oluşmasını engellemiş olursun ben iğne olmama rağmen bile teki çatlamayıp kiste dönüşmüştüİğne vermiyor muydu peki sana da
Ben de anlamadım yüksek kullanıyoruz çabuk büyüyor yumurtalar diye söylendi.iğneyi yapsam nolur ki en fazla işe yaramaz dimi? Başka bi riski var mı büyük yumurtayı çatlatmanın
Kuzum naptın regl oldunmu sendeNisandan bu yana asgari ücrete iki kere zam geldi
Önce gynomax xl kullandım. En son kullandığım canditon ha. Bu daha etkiliymis demişti doktor ama bı turlu bitmedi akıntısıne kullandın canım
Ya ben de hiç koku yok kaşıntı yok şu an bile krem sarımtırak çok hafif geliyor Ama bu sabah mesela yoğun geldi Kafam karıştı acaba enfeksiyon mu tekrarlıyor yoksa döngümdan dolayı mı bilemedimCanim akıntı çok afedersin sarı renginde oluyordu genelde kokusu dışarıdan hissedilmiyor ama günlük ped değişirken ister istemez kokuyu hafiften alıyordum. Alttan muayene olmak beni zorluyor diye sanırım önceki doktor bu yüzden hiç bakmadı. Geçen ay gittiğim doktor hepsine baktı sağolsun. Eğer devam ederse söylerim tekrar muhtemelen kültür testi yapar o zaman
Gerçekten mi :))Hayirlisiyla hamilelik icin 9 ayligina ara vermek nasip olsun insaallah. Dualarima artik dikkt edecegim :)))
Bu ay ki uc kere keske ayda iki kere hamilelik sansim olsa demistim on gun erken adet oldum :))))
Bence başka doktora git bu arkadaşıyla birlikte yolacak adam arıyor belli ki. Benim de 2 tane büyük yumurtam vardı çatlatma iğnesi verdi. Belki seninkiler doğal yolla çatlayacaktır. Çatlama evresi geçtiyse ve çatlamadıysa kiste dönüşür. Bunu da demediyse bir iş var. Doktor değiştirmen en doğrusu diye düşünüyorum.Ya canım direk hızlı büyümüş çatlama evresini geçmiş dedi.önümüzdeki ay tüp bebek uzmanı bi arkadaştan destek alırız ama onlar da hayrına iş yapmaz dedi.acayip kıllandım sanki bilerek vermedi çatşama iğnesini.3 tane 20 mm yumurtam var şu anda.iğneyi kendim alıp vurmak istiyorum biraz garipsedim doktorun tavrını iğne vermiyor ısrarla
Amin canım hepimizin inşallahÇok saol canım korkmuştum bende parça felan alıyorlar sandım
Allah hepinizden razı olsun kızlar herkes birbirine yardımcı olmaya calisiyor rahat rahat aile gibi herşeyi sorabiliyoruz
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Tamamdır tesekkürlerEvet canım buzdolabında sakla
Bilemedim canim en iyisi muayene ol tekrardan. Bu durumlar gebeliğe engel olabilir. Her akıntı enfeksiyon değildir heraldeYa ben de hiç koku yok kaşıntı yok şu an bile krem sarımtırak çok hafif geliyor Ama bu sabah mesela yoğun geldi Kafam karıştı acaba enfeksiyon mu tekrarlıyor yoksa döngümdan dolayı mı bilemedim
Ekliyorum canım uğurlu gelsinBende ekler misin bat 2 şubat sat 5ocak
hahaa :) oda doğruNisandan bu yana asgari ücrete iki kere zam geldi
Reçetesiz verirler mi bilmiyorumBana ticari sebeplerle vermiyor gibi hissettim.yeni evliyim zaten hızlansın diye klomen istedik tüp bebeğe yönlendiriyor iğne yapmadan.kızlar iğneyi kendim alıp vursam olmqz mı bi zararı olur mu iğnenin.başka doktora gitme imkanım da yok şu an çok uzak hastaneler tekrar izin alamıyorum.eczaneden alıp vuracağım
Canim hangi hastane hangi doktora gideceksin ?Kuzum biraz depresyona girmiştim yeni yeni çıkıyorum adet oldum malesef denemeye devam edecez bakalım olmazsa ramazandan sonra aşılama isticem
valla 1 bucuk ayda o kadar muayene oldum ki hiç istemiyorum artıkBilemedim canim en iyisi muayene ol tekrardan. Bu durumlar gebeliğe engel olabilir. Her akıntı enfeksiyon değildir heralde
Ondan istemiştir o zamanMantar evet canım vardı ama doktora ben onu söylemedim kendisi görüp istemiş olabilir
Bana da direkt iğne dedi. Değerim çok düşük diye mi öyle dedi acabaDoktor bana içebilir sen ağız yoluyla iç dedi icemezsen iğne yaptir dedi fotosunu atayım
Dilek kapısı ne zaman acık olur bilinmez bende duanın güzel edilmesinin bi hikmeti olduğuna inanıyorum ağzımızdan cıkan seylere dikkat etmek lazımGerçekten mi :))
Ben de çok inanıyorum buna
Ablam hep derdi dua ederken dikkat et tarih şekil bile koy duana genel dua etme derdi hep bana ben de çok inanıyorum
Aynı yerdemi verdiniz kanıKızlar iki hafta arayla amh düşmesi normal Mİ korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?