Program öğretmek amacıyla gösteriyor o sayıları. Sadece kullandığın ilk ay çıkıyor zaten diğer aylar çıkmıyorDiğer kişilerin tabloların da görmeyince yanlış gidiyor sandık teşekkür ederim normalde sorun yoksizde hiç merak etmeyin bazı testler net çizgi çıkartmıyor, yeri geliyor üst üstte aynı test yapınca aynı sonucu alamıyoruz o yüzden hiç ince detaylara bakmayın
Ya benim cumartesi günü göğsüm hassaslaştı hafif hafif cuma gününden beri vardı döngünün 7. Gününden beri bugün azaldı ama şuan çok çok az krem gibi perşembeden beri de hafif sol kasığımda çekme hissediyorum ama işte bunlarl belirti olarak görmüyorum benim regli zamanı da oluyor göğüs hassasiyetim arada kasık batmamAkıntın ne zaman başladı
Öyle oluyor mu? Ama midede sindirimi ile iğne olarak yapılması farketmez mi?B12 vitamini banada verdi ben kırıp içtim iğne yerine
İgne olmadım kuzum klomen kullandım kendi çatladı yumurtam bugün 9. Günüm canımAyın kaçında iğne vuruldun sanırım aynı gün vurmusuz iğneyi:)
Ahahah Oldu canımDüşük olan ateşine daha yakın ama bugün çatlama bekliyordum yükselir diye.
Neyse ilk olculem ateşi ekledim bir önceki ateşi de o saatte olcmustum şimdi.
Senin 36 saat oldu mu
Ben iğne vurdum ama aynı gibi ozaman iğneden sonra 8. İğneyi sayarsak 9. Gün benimde bat 9 u mu seninde?İgne olmadım kuzum klomen kullandım kendi çatladı yumurtam bugün 9. Günüm canım
Evet görünüyor canım yarın yine yapıcak takip edicemAyy ben silik bi cizgi gördüm gibi
Aman kan verdem ne olcak var bısıler o bellı ama onemlı olan buyumesıNe demek ben teşekkür ederimah nasıl dayanıryosunuz ben çoktan kan vermeye gitmiştim
Buz dolabında canımKızlar doktor bana otvirelle iğne verdi yarın vurulcam bunu buzdolabında mı saklıyorum
Fertılıty frıend canımAcaba hangi programı kullanıyorsunuz
Tesekkür ederimBuz dolabında canım
Teşekkür ederim canım bu ay korunmayı bıraktık inŞ faydası olurFertılıty frıend canım
İnsan belirsizlikten kurtulup bi yola başlayınca böyle oluyor hakkınızda hayırlısıKizlaaaarrrrr selammmmben regl oldum sonunda yarın tedaviye başlıyoruz:) ayy regl oldum diye bu kadar sevineceğim aklıma hiç gelmezdi
Dün bir arkadaşımla konuştum, tüp bebeğe yönlendirilmiş eşinden dolayı.Ahahah Oldu canımdün değil bir önceki geceydi kısmet artık ben yine de değerlendirmeye devam etçem bu hafta yine bir gitçem çatlamış mı diye kist olmasın yeter olmazsa Allah büyük bir sonraki aya birdaha birdaha
Normalde bat günüü ne zamandı? İnşallah bebiştir olumlu düşünelimBu arada benim karnım belim kasıklarım çok ağrıyor..sanki şimdi adet olucam
Aynen canım dışarda bırakma sakın yarım saatten fazla hatta tüple veriyor eczane eğer hemennyapmayacaksanKızlar doktor bana otvirelle iğne verdi yarın vurulcam bunu buzdolabında mı saklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?