Tamam ablaBen de tek çatlatma iğnesi kullandım canım benim de işte çatlamadı hissettim ben döngünün 21.günü gittim kontrole 3,5 cm kist dedi belki adette gşder gebe kalırsan da kendiliğinden geçer dedi , ben kalmamakla birlikte adette de gitmedi kist sonra ilaç verdi bir sonraki ay geçti çok şükür. Gebelik olmadığından emin olduğunda adet söktürücü bileyler denemeye çalış ben düzgün adette olamadım o ay bşr gün simsiyah korkutucu bişey olmuştu kist adeti de kesmişti.
var canım yemek topiği herkes yazıyor akşam yemeğini ben takip ediyordum bir ara
Ekliyorum canım
Nihayet canımTamam ablabirden yükseldi ateş
Evett hemde çokNihayet canımrahatlamışsındır biraz artık di mi
O ne beEvett hemde çokayak bileklerim ağrıyor bugün ya
Bende. Bugün başlıyorum ilaca herhangi bit yan etki oldu mu ilk kez mi kullanıyorsun hocam umarım güzel sonuçlar alırız9. Gün canım
Hayır, hiç bir şey düşünmüyorum ilk defa başıma geldiO ne bekasık bacak duydum da ayak bileği duymamıştım hiç yumurtlama ağrısı olduğunu mu düşünüyorsun
İlk etapda kadın dogum doktorları çok ilgilenmiyor canım endokrin bölümüne git gebelik düşündügünü söyle ona göre gerek görürse ilaç verir düşük dozda canım troid hormonları çok önemli allah korusun düşükle sonuçlanmasa da bebekte sorunlara yol açıyorYaa demek bundan kaynaklı da oluyor ya eski doktorum hiç bie sey demedi ilgilenmesini de beğenmemiştim ilgilenmiyordu doktorumu değiştireceğim hemen
Duzelıcez be kanka su olaylar bı bıtsınBen de ilk kez duydum oğlumun sayesinde her türlü hastalıkla tanışıyoruz
Güzel sonuçlar al inşallah9. Gün canım
Bende troid hastasıyım valla bebek istediğimden.beri hersey ne kadar değerli vitaminler özellikle d vit benim hep düşük olur bu şehre taşındım bir kes baktılar bırak içme dediler oysa düzenli içmiyorum bile şuan b12 sprey demir hapı ve gece inositolalıyorum bugün Klomen e başlıyorum bakalım hayırlısıHamile kalmayı zorlaştırır düşük yapmayada sebep olur ilk hamileligimi yasamadan önce 7 idi ilac kullandim hamile kaldım bu sefer 4 çıktı sinirdi dr ilaca gerek yok dedi ama dahiliy di ben hamilelikte cok olduğunu bildiğim için kendim en düşük doz olan ilacımı alıp başladım yine hamile kaldım ama o dönem icmedim ona bağlıyorum tutunamamayi ben bilmiyorum yada d vitamini eksikliğinden ikisi de etken olabilir 1 yıldan fazladır deniyordum bu ay hem d vitamini hemde troid ilacını ictim hamile kalabildim simdi düzenli icmeye gayret gösteriyorum
Bende guya buranın en iyisine gidiyorum ama sorucam haftaya gittiğimde.bende kendimi rahatlatıyorm hamilelik gerçekleşir belki o zaman kullandırcaktır ilacı diye.aslında 4.50 üzeri zararlıymış ama referans aralığı o şekilde bakalım kuzum öğrenirizValla bende çünkü onun 3.50 benim 3.78 di gerçekten doktor önemli ya çok aşırı üzüldüm şu an bunu duyunca
Canım sen troid 4 iken mi hamile kaldın pekiHamile kalmayı zorlaştırır düşük yapmayada sebep olur ilk hamileligimi yasamadan önce 7 idi ilac kullandim hamile kaldım bu sefer 4 çıktı sinirdi dr ilaca gerek yok dedi ama dahiliy di ben hamilelikte cok olduğunu bildiğim için kendim en düşük doz olan ilacımı alıp başladım yine hamile kaldım ama o dönem icmedim ona bağlıyorum tutunamamayi ben bilmiyorum yada d vitamini eksikliğinden ikisi de etken olabilir 1 yıldan fazladır deniyordum bu ay hem d vitamini hemde troid ilacını ictim hamile kalabildim simdi düzenli icmeye gayret gösteriyorum
Yok olmadı yan etkisi ona sevindim zaten içim dışım ilaç olunca sevmiyorumBende. Bugün başlıyorum ilaca herhangi bit yan etki oldu mu ilk kez mi kullanıyorsun hocam umarım güzel sonuçlar alırız
Nee bende takip edeyim o zamanvar canım yemek topiği herkes yazıyor akşam yemeğini ben takip ediyordum bir ara
Nasıl olsun bebişim daha iyi misinDuzelıcez be kanka su olaylar bı bıtsın
Hadi bakalım bende az önce başladım klomene şifa olsunYok olmadı yan etkisi ona sevindim zaten içim dışım ilaç olunca sevmiyoruminşallah ikimiz de olumlu sonuç alırız canısı ama baya hızlı büyüttü yumurtayı şaşırdım
Bende 34 ikiz çok istiyorumKızlar merhaba dun doktora gittim sol da 16 mm sag da 14 mm ve 10 mm 3 tane yumurtam oluşmuş pazartesi catlatma iğnesi olacağım belirli günler verdi onları degerlendirecegim 29 ocakta da bebek oluşursa düşük engellemesi için duphaston başlayacağım. Vinalac vitamin 13 ocaktan günümüze hala kullaniyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah10 şubatta batim. Umarım hayırlı güzel haberler alırım alırız. İkiz çok istiyorum inşallah 14 mm ve 16 mm yumurtam yakın zamanda çatlar bir taneye de razıyız tabi ama 34 yaşındayım ikiz çok istiyorum
Hadi bakalım canım çok güzel allah gönlüne göre versin benim 1 tane 16mm olmuştu igneye gerek kalmadan çatladı kuzum. Ateş takibi yap çatlayıp çatlamadıgını anlarsın ikisde 2 3 gün aralıklarla çatlarsa ikiz olabilir canımBende 34 ikiz çok istiyorumAllah'tan hayırlısı
Kuzum ben aşılama yaptım..salı yine beni çağırmış doktor..ondan şimdi dinleniyorum.Bende 8 ya 9 yumurtan var dedi en büyük olan 20 mm..Çok isterim tutunsun bebiş ama ikiz olursa çok sevinirimHadi bakalım canım çok güzel allah gönlüne göre versin benim 1 tane 16mm olmuştu igneye gerek kalmadan çatladı kuzum. Ateş takibi yap çatlayıp çatlamadıgını anlarsın ikisde 2 3 gün aralıklarla çatlarsa ikiz olabilir canım
16. Gün çatlamış benim ateş tabloma benziyor benimde 17. Gün gösteriyor
İnşalalh canım ikiz ikiz tutsun inşallahKuzum ben aşılama yaptım..salı yine beni çağırmış doktor..ondan şimdi dinleniyorum.Bende 8 ya 9 yumurtan var dedi en büyük olan 20 mm..Çok isterim tutunsun bebiş ama ikiz olursa çok sevinirim