- 25 Şubat 2011
- 6.324
- 7.180
Her ay değişiyorKuzum senin toplam döngü günün kaç gün ?
30 ile 37 gün arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay değişiyorKuzum senin toplam döngü günün kaç gün ?
Aynen canım kafam hiç iyi değilAhahaha benimde spermen diyesim geldi kız kafayı yedik akşam akşam ahahah
Doğum kontrol hapı hala kullanıyor musun hala evet iyot düşürüyor gerçekten deAaa iyot dusuruyormus kullanmam iyi de ben doğum kontrol ile korunuyorum sanırım oda yükseltiyor bide ben hamileyken 3.78 çıkmıştı sonrasında kimyasal oldu
Benim iyot kullandığım aylar yükseliş olunca öyle düşündüm de yanlış düşünmüşüm sanırım gebelik tiroidi olabilir bende doktorumu değiştireceğim ya bu ay tek kullanıyorum canım doğum kontroluDoğum kontrol hapı hala kullanıyor musun hala evet iyot düşürüyor gerçekten de
Hamile kalmayı zorlaştırır düşük yapmayada sebep olur ilk hamileligimi yasamadan önce 7 idi ilac kullandim hamile kaldım bu sefer 4 çıktı sinirdi dr ilaca gerek yok dedi ama dahiliy di ben hamilelikte cok olduğunu bildiğim için kendim en düşük doz olan ilacımı alıp başladım yine hamile kaldım ama o dönem icmedim ona bağlıyorum tutunamamayi ben bilmiyorum yada d vitamini eksikliğinden ikisi de etken olabilir 1 yıldan fazladır deniyordum bu ay hem d vitamini hemde troid ilacını ictim hamile kalabildim simdi düzenli icmeye gayret gösteriyorumYaa benim normalde hep en fazla 2.5 çıkıyordu iyotlu folik asit kullandım 3.78 çıkmış acaba onun etkisi olabilir mi bide acaba gebelik hiç mi olmuyor öyle olunca yoksa düşüğe mi sebep oluyor
Bende doktorumla görüşeceğim kuzum sağol bilgilendirdigin içinHamile kalmayı zorlaştırır düşük yapmayada sebep olur ilk hamileligimi yasamadan önce 7 idi ilac kullandim hamile kaldım bu sefer 4 çıktı sinirdi dr ilaca gerek yok dedi ama dahiliy di ben hamilelikte cok olduğunu bildiğim için kendim en düşük doz olan ilacımı alıp başladım yine hamile kaldım ama o dönem icmedim ona bağlıyorum tutunamamayi ben bilmiyorum yada d vitamini eksikliğinden ikisi de etken olabilir 1 yıldan fazladır deniyordum bu ay hem d vitamini hemde troid ilacını ictim hamile kalabildim simdi düzenli icmeye gayret gösteriyorum
Ben hamile iken de T4 3.80 felandı bende düşük yaptım canımAaa iyot dusuruyormus kullanmam iyi de ben doğum kontrol ile korunuyorum sanırım oda yükseltiyor bide ben hamileyken 3.78 çıkmıştı sonrasında kimyasal oldu
Yaa bana neden vermedi acaba böyle okuyunca şaşırıyorumBenim de 3.50 çıktı.Bana doktorum levatron 25 mg verdi her akşam bir tane içiyorum.subat ayındaki adetimde tekrar bakılacak 1 ay oldu bakalım inşallah düşer.Tüp bebekte bile 2.50 altı istiyorlar
Evet pik cnmKizceler gunaydinnn pik degil mii ?
Ay hadi insallah bu ay son olurEvet pik cnm
Yaa demek bundan kaynaklı da oluyor ya eski doktorum hiç bie sey demedi ilgilenmesini de beğenmemiştim ilgilenmiyordu doktorumu değiştireceğim hemenBen hamile iken de T4 3.80 felandı bende düşük yaptım canım
Valla bende çünkü onun 3.50 benim 3.78 di gerçekten doktor önemli ya çok aşırı üzüldüm şu an bunu duyuncaYaa bana neden vermedi acaba böyle okuyunca şaşırıyorum
Haksız mıyız öyle video vardı bulamadım bulsaydım tekrar güldürürdüm seniAhahahahhahahahaha içerde misafir var mutfakta kahkaha attım
Ben de tek çatlatma iğnesi kullandım canım benim de işte çatlamadı hissettim ben döngünün 21.günü gittim kontrole 3,5 cm kist dedi belki adette gşder gebe kalırsan da kendiliğinden geçer dedi , ben kalmamakla birlikte adette de gitmedi kist sonra ilaç verdi bir sonraki ay geçti çok şükür. Gebelik olmadığından emin olduğunda adet söktürücü bileyler denemeye çalış ben düzgün adette olamadım o ay bşr gün simsiyah korkutucu bişey olmuştu kist adeti de kesmişti.merhabalar.benimde klomen sonrası kist oldu.bu ay ilaç kullanıyırum.2 tane çatlatma iğnesi olmama rağmen yumurtacığım çatlamamış
var canım yemek topiği herkes yazıyor akşam yemeğini ben takip ediyordum bir araKonudan çok alakasız olacakta keşke bir de akşama ne yemek yapsam topiğimiz olsa çile çile
Ekliyorum canımFertility Chart:
Benim ateş tablom
Ekliyorum uğurlu gelsinHerkese merhaba aranıza yeni katıldım. Beni de tabloya ekler misiniz Bat 3 Şubat sevayd