- 25 Eylül 2022
- 9.209
- 13.339
- 36
Bak buda benim ki canım 1 gün var aramızdaFertility Chart:
Benim ateş tablom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak buda benim ki canım 1 gün var aramızdaFertility Chart:
Benim ateş tablom
18mm olmuşşş :) iğnemi de verdi bugün vuruldum inşallah bu ayı bereketli geçiririz :)Ben ilk gittigimde 11mm di canım sonra 5 gğn sonra çagırdı 16mm olmuştu ve döngümün 20. Günüydü. 16mm iken salı çarşamba cuma ilişki günleri dedi sonrada ader olursanda olmazsanda gel dedi bence senin döngüne göre benim yumurtadan daha hızlı büyümüş canım sıkıntı yapma geç olması sorun degil dedi benim doktorum yeterki çatlasın şuan beklemedeyim
inşallah canım inşalalh çatladı çatlıcak18mm olmuşşş :) iğnemi de verdi bugün vuruldum inşallah bu ayı bereketli geçiririz :)
Amin canım ikimize de nasip olur inşallahBende 34 ikiz çok istiyorumAllah'tan hayırlısı
Cok sukur kuzum ıyıyım daha ıyıyım bu saatten sonra ıyı olmam ne faydaNasıl olsun bebişim daha iyi misin
Hayır büyüyo çatlatma iğnesi veriliyor 36 saat sonra ilk ilişki sonra gün aşırı ilişki ile değerlendirme yapılıyorBunyujurtalar büyüyünce çatlamadan mı ilişkiye başlıyoruz yoksa bir iğne mi veriliyor o kısımı anlamadım
19.da pik gördüm ama ben16. Gün çatlamış benim ateş tabloma benziyor benimde 17. Gün gösteriyor
İnşalalh canım ikiz ikiz tutsun inşallah
19.günde pik gördüm ama ben 20. Günde çatladıBak buda benim ki canım 1 gün var aramızda
Olsun canım çatlasın yeter ki Önemli olan o19.günde pik gördüm ama ben 20. Günde çatladı
Adet mi oldun kız senden ümitliydiksevayd canım bende reglimi oldum geldim şubat ayı uğurlu gelir inşallah sat 22 ocak bat 17 Şubat
Aynen öyle sizde gebelik var mıOlsun canım çatlasın yeter ki Önemli olan o
Malesef her ay umudum kırılıyor ne yapsam bilmiyorumAdet mi oldun kız senden ümitliydik
Cnm senin testin pozitif değilmiydıMalesef her ay umudum kırılıyor ne yapsam bilmiyorum
Yaa tamam canım ekliyorum uğurlu gelsin inşallahsevayd canım bende reglimi oldum geldim şubat ayı uğurlu gelir inşallah sat 22 ocak bat 17 Şubat
Sende salgından nasibini aldın demek ki çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlaaarr yetişin çok hastayım
Kemiklerim ağrıyo, Hiçbir yerim tutmuyor, heryerım sızlıyor, başım çatlıyo ateşim var
Adet olacakmış gbi kasık ağrım var halbukı adete 10 gün var daha
Kızlar çok agrım var dayanamıyorum grip ilaçları içtim
Zaten bu aydan Ümidim yok
Sadece gün aşırı 3 kez ilişki oldu, daha da yok... Bu ayı kapattım artık..
Bence sen o işi hallettin bu karışıklıkta olmuştur İnşAllahCok sukur kuzum ıyıyım daha ıyıyım bu saatten sonra ıyı olmam ne fayda
Bak hatırlıyorum deepblues 10. Ayımda hamile kaldım demişti. Demek ki vazgeçmeden denemeye devam etmek gerekiyor Bizim bebişlerde ısrardan hoşlanıyorMalesef her ay umudum kırılıyor ne yapsam bilmiyorum