Mfk sperm 5 gün yaşar diyorOff kızlar benim adetin 19. Gunu bugun
Verimli gunleri değerlendiriyorum gün aşırı
Dün gece olması gerekiyordu ilişki olmadı
Oğlum benle uyumak istedi
Sabahta denedik ama uyku sersemi olamadı
En son ilişki 3 gece önce oldu
Bısey kaçırmışmıyımdır sizce
İçim içimi yıyor
Benımde oyle oldu 9.gun en usttekı bak hıc yokCanim bak benim dun cok az koyluk vardi bugun bir anda kopkoyu olmuz muhtwmelen yarina yumurtlama olacak
Tabir*Kızlarr eşim sabah rüyasında ben istiyorum diye dövme yaptırdığını görmüş (hiçte sevmem) internette baktım rüya tacirlerine müjdeli haber alacağının habercisi yazıyordubu bebiş haberi olmasınnn
Benimde yükselmedi ya 19 da pik gördüm 20 sinde çatladı bugünde tam silindi gibi birşey attığım ovü bugünden ateşim de bu şekildeKızlar dun pik gördüm bu garibim ates niye yükselmezki acayip agrim var bide şişkinlik cok fazla kıvranıyorum catlayamadi herhalde
Catlayınca yukselır , pık te Dusuk sıcaklık olur canımKızlar dun pik gördüm bu garibim ates niye yükselmezki acayip agrim var bide şişkinlik cok fazla kıvranıyorum catlayamadi herhalde
Anladım canım hayırlısı olur inşallah ikimiz içindeİnsallah canim. Ama ameliyat sonrasi esim teste gitmisti %80 di hareketlilik o ay sik iliski olmustu sanirim hareketlilik o yuzden dustu biraz. Simdi beslenmeye ekstra dikkat ediyoruz ozellikle ari sutu ve muz cok arttiriyor diye esim hergun yiyor bbakalim
Senin 11de pozitif saat 16 silik saat 20 de nasıl pozitif olmus ya cok degisik hepsi aynı gun ama sanırımBenımde oyle oldu 9.gun en usttekı bak hıc yok
Pik olmus yükselme olmamış sizinde ben saat 3 de tekrar edicem testi siliklestimi bilmiyorum şuan icinBenimde yükselmedi ya 19 da pik gördüm 20 sinde çatladı bugünde tam silindi gibi birşey attığım ovü bugünden ateşim de bu şekilde
İşte dün pikti saat 3 de şimdi siliklesmisdir diye düşünüyorum o yüzden yüksek çıkar sanıyordum bugun atesi saat 3 de tekrarlıycam testi bakalim siliklesme oldumu Kac gundur değerlendiriyoruz ha oldu ha olacakCatlayınca yukselır , pık te Dusuk sıcaklık olur canım
Evet sonradan yükselecek belli ki bakalım yarında böyle giderse nasıl yorumlanır bilmiyorum, anlayana sorarımPik olmus yükselme olmamış sizinde ben saat 3 de tekrar edicem testi siliklestimi bilmiyorum şuan icin
Kızlar bakar mısınız? Biri pozitif diğeri negatif gibi. Bat'a 3 gün var.Eki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Üstteki Freely Erken Gebelik Testi.
Alttaki Artımed Normal Gebelik Testi.
İkisi de ilk 10 dakikada gösterilen sonuçlar. Ne düşünüyorsunuz?
Biri pozitif, diğeri negatif gibi
İlk test ozellikle hamileyim diye bagiriyor umarim hakkinizda hayirlisi olsun bence kan verinKızlar bakar mısınız? Biri pozitif diğeri negatif gibi. Bat'a 3 gün var.
Yarın başlıycam kuzu 30. Da gel bakalım dedi 8 gün kullanmış olcamDoktor kontrole cagirdimi
Benide o zamanlarda çağırmıştı 9 10 gün kullandıktan sonra sen bilirsn canm ama doktor kontrolünde olacağın için ovu testine gerek yok benceYarın başlıycam kuzu 30. Da gel bakalım dedi 8 gün kullanmış olcam
Ya işte ovülasyon bu şekilde yoruyor insanı, üst üste her günü değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Bu ay ovü testi yapmadan bir dolu bir boş sakin kafayla devam edicem İnşAllahİşte dün pikti saat 3 de şimdi siliklesmisdir diye düşünüyorum o yüzden yüksek çıkar sanıyordum bugun atesi saat 3 de tekrarlıycam testi bakalim siliklesme oldumu Kac gundur değerlendiriyoruz ha oldu ha olacak
Ben yaptım testi simdi hala ayni pik ondan yükselmedi demekki atesim daha çatlama olmadiEvet sonradan yükselecek belli ki bakalım yarında böyle giderse nasıl yorumlanır bilmiyorum, anlayana sorarım
Evet çatlama olmadığı için ateş düşüş çıkıyor yarına öbürgün yükselirBen yaptım testi simdi hala ayni pik ondan yükselmedi demekki atesim daha çatlama olmadi
Evet canım testi suan tekrarladım yine pik dünkü testle aynı catlamadi demekki ama 24 saat oldu dünkü testle arasi niye catlamadi ki diye kafama taktım suanYa işte ovülasyon bu şekilde yoruyor insanı, üst üste her günü değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Bu ay ovü testi yapmadan bir dolu bir boş sakin kafayla devam edicem İnşAllah