- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
48 saat bile sürebilir canım normal buEvet canım testi suan tekrarladım yine pik dünkü testle aynı catlamadi demekki ama 24 saat oldu dünkü testle arasi niye catlamadi ki diye kafama taktım suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48 saat bile sürebilir canım normal buEvet canım testi suan tekrarladım yine pik dünkü testle aynı catlamadi demekki ama 24 saat oldu dünkü testle arasi niye catlamadi ki diye kafama taktım suan
Ayy yarin gidiyorum diger regliye kadar eşimle ayrı kalıcaz görseydim rahatlardim nasip artık bakalım48 saat bile sürebilir canım normal bu
Havuç tüketsene canım bikaç tane yardımcı olur belkiAyy yarin gidiyorum diger regliye kadar eşimle ayrı kalıcaz görseydim rahatlardim nasip artık bakalım
Cnm ne bılım ben 5 gün yaşadığına pek inanmıyorum hadi en fazla 24 saat olsunMfk sperm 5 gün yaşar diyor Nasip olacaksa bir şey kaybetmedin bence
Yok ediyorum canım 2-3 saat sıvı almıyorumSivi alimina dikkat etmeden yaptysanda olabilir canim
24 saatten fazladır ya sonuçta herkesin bildiği bir doktor söyledi. Yani bende bir dolu bir boş ilişki işe hamile kalmıştım. 24 saat olsaydı çok daha zor hamile kalınırdıCnm ne bılım ben 5 gün yaşadığına pek inanmıyorum hadi en fazla 24 saat olsun
5 günde o sperm kaybeder zten değerini
Havucu yerken boğuluyorum ya dün rendeleyip yedim bitek oyle tüketiyorum ay ben normalde her zaman yumurtlama gününden önce yumurtlardim bu sefer gidicem ya aksi gibi 17 gün bugün neyse nasip gitmek iyi gelecek bana biraz insallah unuturum şu hamilelik işleriniHavuç tüketsene canım bikaç tane yardımcı olur belki
72 saat yaşıyor ama evet mfk ve başka doktorlarda 5 gun yaşıyor diyor. doktorlar kendi aralarında tartışıyor bu konuyu ama genel kanı 72 saatCnm ne bılım ben 5 gün yaşadığına pek inanmıyorum hadi en fazla 24 saat olsun
5 günde o sperm kaybeder zten değerini
ZTen yemek yapmak yormuyor ki düşünmek karar vermek o aşamaya geçmek yoruyorKonudan çok alakasız olacakta keşke bir de akşama ne yemek yapsam topiğimiz olsa çile çile
13 mm suanda yarın tekrar bakacak bakalım büyüme varmı diyeNe kadar büyümüş canım yumurtan bende doktoe tabiki ile devam ediyorum klomen kullandım bu ay
Kalsınlar ama valla aklima gelen ilk şey yeter yaggg yeter buramiza kadar geldi diyen bi dayi varya o geldi yeminle yıldım zature olucam zaten bu kadar duşaGitmeden bir daha değerlendirin sonrası artık nasip 5 gün kalacak sende emanetler
Aynen öyle karar verene kadar yoruluyorumZTen yemek yapmak yormuyor ki düşünmek karar vermek o aşamaya geçmek yoruyor
Pozitif canım bence hayırlısı olsunKızlar selam ben yumurtalama takip ediyorum ancak pik göremedim hiç bugün adetime 1 gün var ve ben öylesine hamilelik testi yaptım pozitif çıktı inanmayıp tekrar test yaptım oda pozitif çıktı yanılma var mı sizce elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 3195143
Bende son ay o bıkkınlığı yaşadığım için bu ay başka yol izleyeceğim olacağı varsa da oldurmuyoruz o usanmışlıklaKalsınlar ama valla aklima gelen ilk şey yeter yaggg yeter buramiza kadar geldi diyen bi dayi varya o geldi yeminle yıldım zature olucam zaten bu kadar duşa
Bence bariz pozitif hayırlı olsun Başka marka testte yaparsan iyice emin olursun yada direkt kan verKızlar selam ben yumurtalama takip ediyorum ancak pik göremedim hiç bugün adetime 1 gün var ve ben öylesine hamilelik testi yaptım pozitif çıktı inanmayıp tekrar test yaptım oda pozitif çıktı yanılma var mı sizce elim ayağım titriyor Eki Görüntüle 3195143