Benim döngümde 29-30 gün olur genelde. Geçen ay 15.gün bu ay 19.gün oldu. Değişebiliyor günler sıkıntı etme olacaktır bir kaç güneGeçen ay 13. Gün oldu bir önceki ay 17. Gün oldu inşallah öyledir canım
Benim bilgim yok canım doktorun iyi dediyse sıkıntı etme. İçin rahat etmezse de başka bir doktora daha sor istersenKızlar benim tsh 3.50 ama her yerde gebelik için 2.50 altı olması gerek yazıyor.referans değeri de 4.2 normal gozukuyor doktor da ilaç falan yazmadı zaten bi bilginiz var mı
Burda bilinen iyi doktor heralde bi sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüp rahatlattm kendimi.10 gün sonra kontrolum var zaten sorayım o zamanBenim bilgim yok canım doktorun iyi dediyse sıkıntı etme. İçin rahat etmezse de başka bir doktora daha sor istersen
Çok teşekkür ederim inşallahİnşallah düzelirsin ovulasyon zamanına kadar canım
Bende öyle biliyordum. Bende 2.5 çıkmıştı hamilelikte onda bile kalp atışını duyamadık. Bi arkadaşımda 3,5 di ondada kimyasal oldu doktor normal demişti değerlerine bence doktor normal derse normaldir canım yoksa bişeyler yapardıKızlar benim tsh 3.50 ama her yerde gebelik için 2.50 altı olması gerek yazıyor.referans değeri de 4.2 normal gozukuyor doktor da ilaç falan yazmadı zaten bi bilginiz var mı
Canim bak benim dun cok az koyluk vardi bugun bir anda kopkoyu olmuz muhtwmelen yarina yumurtlama olacakDevam edeceğim canım mecbur
Kuzum benimde her ay 18 19 olurdu bu ay hergun findik badem + evde spor yaptim bugun 12. Gundeyim yarin yumurtlama olacak sanirim. Birde bir iki kere masaj yaptimBenim döngümde 29-30 gün olur genelde. Geçen ay 15.gün bu ay 19.gün oldu. Değişebiliyor günler sıkıntı etme olacaktır bir kaç güneKoyulaşmaya başlayınca ovülasyon testini sabah akşam yapmak daha güvenilir oluyor
Seninki sprey olandan galiba. Onu yanak içine bir damla sıkman yeterliTamam canım. Üzerinde bir damla yazıyor fazla kullanmakta zarar verir diye ben en iyisi pazartesi kan verdikten sonra kullanayım dozunu doktor ayarlasın
Ooo bende deneyim ay yoruyor beni bu uzunlukKuzum benimde her ay 18 19 olurdu bu ay hergun findik badem + evde spor yaptim bugun 12. Gundeyim yarin yumurtlama olacak sanirim. Birde bir iki kere masaj yaptim
Yok damlalıklıSeninki sprey olandan galiba. Onu yanak içine bir damla sıkman yeterli
Adetten 3 gun sonra kuzum. Birde spor yap benceOoo bende deneyim ay yoruyor beni bu uzunlukkaçıncı gün başladın masaja
Geçen ay da yaptım spor ama ertelendiAdetten 3 gun sonra kuzum. Birde spor yap bence
Doktor kontrole cagirdimiKlomen e başlayınca ovulasyon yapayımmı sizce
Ovulasyon testinedr zam gelmiş yaBenim döngümde 29-30 gün olur genelde. Geçen ay 15.gün bu ay 19.gün oldu. Değişebiliyor günler sıkıntı etme olacaktır bir kaç güneKoyulaşmaya başlayınca ovülasyon testini sabah akşam yapmak daha güvenilir oluyor
Evet senin gelmiş canım yarın olur gibi bende dün bekliyordum ama bir anda silikleşti tamamenCanim bak benim dun cok az koyluk vardi bugun bir anda kopkoyu olmuz muhtwmelen yarina yumurtlama olacak
Benimde one cekti.kac aydir 18 19 strese giriyordum vllaGeçen ay da yaptım spor ama ertelendiyumurtlama yakını bırakmıştım sporu
Sivi alimina dikkat etmeden yaptysanda olabilir canimEvet senin gelmiş canım yarın olur gibi bende dün bekliyordum ama bir anda silikleşti tamamen