- 26 Nisan 2022
- 250
- 285
Araştır hatta kullan iyi gelecek tahlil verdiğinde enfeksiyonun düştüğünü görüyorsunSarımsagı bılıyorum sa dut kurudunu ılkkez duydum suyuna ellerımı basardım ben egzama ıcın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştır hatta kullan iyi gelecek tahlil verdiğinde enfeksiyonun düştüğünü görüyorsunSarımsagı bılıyorum sa dut kurudunu ılkkez duydum suyuna ellerımı basardım ben egzama ıcın
Bana doktorum verdi direk agzima iki damla damlatiyorum hergunD3k2 vitaminini nasıl kullanıyorsunuz? Direkt ağıza bir damla mı? Suya fln mı damlatıyorsunuz?
Gribin ateşin lh hormonunu etkiliceğini sanmıyorum canım ama belki yumurta kalitesinde bi etkisi olabilir.Allah tez zamanda şifalar versinMerhaba kızlar iki gündür ateşim oluyor. Öksürük falan Sat 12 ocak oldu yeni bitirdim şimdi de ateş. Ovulyasyona etki edermi ovulyasyonum 26sı
28-30 gün canımDöngün kaç gün
Yok akıntı hissetmedim canım ateşimde böyleAkıntı falan hissettin mi canım.bazenn böyle dalgalanmalar olabiliyo bence devam et
Değerlendiremdim canım o yüzden kaçırdım mı diye telaşlandım döngümde 13. Gün şuan 28-30 günde bir regl görüyorumBu testleri kimde görsem t baya baya koyu oluyor yumurtlamada o test yapmadığın gün drgerlendirdiysen üzülme ama bence o dediği gün değil gibi sen yapmaya devam et regliden sonra kaçıncı gun
Teşekkür ederim edeceğim mecbur inşallah kaçırmadımBence degik gibi bnmde dün bundan daha koyu cikti sanirim bazen yedigm ictigimden yuksek cikiyor ben yapmaya devam ediorm bgun dha silik ama sanmiorm yumrtlama gunmn oldugunu cnku doktora gittigimde ortalama 17-18 de yumrtam catladi dun 11. Gunumdu adetmde 28-30 gunleri arasi. Bence sizde yapmaya devam edin
Eczacı bir yudum ekmegin üzerine 3 4 damla damla ye demiştiD3k2 vitaminini nasıl kullanıyorsunuz? Direkt ağıza bir damla mı? Suya fln mı damlatıyorsunuz?
İnsallah canim. Ama ameliyat sonrasi esim teste gitmisti %80 di hareketlilik o ay sik iliski olmustu sanirim hareketlilik o yuzden dustu biraz. Simdi beslenmeye ekstra dikkat ediyoruz ozellikle ari sutu ve muz cok arttiriyor diye esim hergun yiyor bbakalimAmeliyat yapıyor bu sıkıntıları diyorlar o yüzden istemiyorum canım ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bence yapmaya devam et. Adetlerin duzenliyse dongunden 14 cikar ovjlasyon ogun olur canimYa kızlar dün ovü koyulasır gibi oldu bugün tamamen beyazlaştı noldu ben anlamadım bir bakar mısınız 10 nunda yapamadım o gün mü yumurtladım acaba
merhabalar.benimde klomen sonrası kist oldu.bu ay ilaç kullanıyırum.2 tane çatlatma iğnesi olmama rağmen yumurtacığım çatlamamışBenim klomen ayında kist oldu
Sonraki ay ilaç kullandım kist için geçti adetle çok şükür
Sonra bir boş ay daha geçirdim adetimi bozdu çünkü kist
Bu adetimde daha yeni başladım
Yani 2 ay ara vermiş oldum
Ama ben iğne mutlaka isterim çoğuldan değil de kist korkusundan ki verir de doktorum öncekinde de iğne kullandım
Yok yok kaçırmadın Meral etme 14-16 günler arasında olur büyük ihtimalle28-30 gün canım
Tamam canım. Üzerinde bir damla yazıyor fazla kullanmakta zarar verir diye ben en iyisi pazartesi kan verdikten sonra kullanayım dozunu doktor ayarlasınEczacı bir yudum ekmegin üzerine 3 4 damla damla ye demişti
Devam edeceğim canım mecburBence yapmaya devam et. Adetlerin duzenliyse dongunden 14 cikar ovjlasyon ogun olur canim
Şimdi daha iyiyim iyne yaptılar antibiotik falan amma hala denemedik acaba bebek oluşumuna zarar verirmi düşünmekten delirdimEtki edebilir canım bir kaç gün oynama olabilir ama o ara sık değerlendirirsen yine de yakalrsın bence test yapıyorsan her türlü yakalarsın zaten
Geçen ay 13. Gün oldu bir önceki ay 17. Gün oldu inşallah öyledir canımYok yok kaçırmadın Meral etme 14-16 günler arasında olur büyük ihtimalle
Hem ilaç falanda kullandım iyne yaptılar. Bugun iyiyim ama uc gun olucam birde yarin sonra yüngül ilaçlar olucak bakalım çok korkiyorumGribin ateşin lh hormonunu etkiliceğini sanmıyorum canım ama belki yumurta kalitesinde bi etkisi olabilir.Allah tez zamanda şifalar versin
İnşallah düzelirsin ovulasyon zamanına kadar canımHem ilaç falanda kullandım iyne yaptılar. Bugun iyiyim ama uc gun olucam birde yarin sonra yüngül ilaçlar olucak bakalım çok korkiyorum