Yaa Allah korusun canım iyi ki hemen tedaviye başladınız çok çok geçmiş olsun.Oğluşun hızla iyileşir İnşAllah dualarım sizinleÇok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi girebildim bugün çok yoğundu karne günü eymen ateşliydi doktora gittik beta olmuş acil antibiyotik başlattı. Doktor diyor ki kar yağmıyor virüs kurulmuyor Şuan beta salgını var acayip dedş. Boğazını bana gösterdi oğlumun şok oldum her yeri bembeyaz nokta nokta yara olmuş. Tedavi edilmezse bu virüs kalp kapakçığını bile tutuyormuş. Allah korusun. İlaç başlarım antibiyotik. Sen nasıl oldun inşallah bir an önce toparlarsın canım
1 hafta kadar bir dolu bir boş yani 4 ilişki fln olurBende pazar ilaca başlıycam büyürse çatlatırsak kaç gün ilişki der acabasevayd
Kulaklarım hala cok kotu kafam sallanıyor adera , bugun bebde yarım saat okula gıttım zor dayandım. gecmıs olsun cok sızede kuzum ya basladı bıtmekbılmıyo gercektenÇok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi girebildim bugün çok yoğundu karne günü eymen ateşliydi doktora gittik beta olmuş acil antibiyotik başlattı. Doktor diyor ki kar yağmıyor virüs kurulmuyor Şuan beta salgını var acayip dedş. Boğazını bana gösterdi oğlumun şok oldum her yeri bembeyaz nokta nokta yara olmuş. Tedavi edilmezse bu virüs kalp kapakçığını bile tutuyormuş. Allah korusun. İlaç başlarım antibiyotik. Sen nasıl oldun inşallah bir an önce toparlarsın canım
2 en fazla 3 güne 1 yeterli bence yaBende bu ay yumurtlamadan sonra sadece bir kez yapabildim. Çünkü bitmiştik artık eşimlebu ay aralıklı olacağı için devam edebiliriz gibi geliyor
Canım daha var vaktin endişelenme bence ocak grubunu da takip ediyorsan eğer orda dabaya az büyümüş 11. gün olmasına rağmen pqzar bakıp karar verecek..
Aynen ilk gecenin adrenalini hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Dur kız bende yumurtlama zamanı ilk gece konsepti yapıyım belki heyecan yaparız2 en fazla 3 güne 1 yeterli bence yamillet ilk geceden kalıyor nasip yani
Ahaha onu bende duymuştum hadi bakalım bu ay bekliyoruz senden inşallahAynen ilk gecenin adrenalini hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Dur kız bende yumurtlama zamanı ilk gece konsepti yapıyım belki heyecan yaparız
Canım bşy sorcam ama dalga geçmeyinYaaa böyle olcagını biliyodumm cok sevindimtabiki geç olmaz bugun dahil gün aşırı olursa süppeeeer olur
Varikosel etkilemiyorsa spermlerini çokta önemli değil derecesi de düşükmüş madem . Doktor o kadar emin dediyse vardır bir bildiği canım bşraz daha sabret olmazsa yine gidersin doktora , inşallah gerekte kalmazMayısta gittim en son 3 aya hamile kalırsın dedi daha kalamadım eşimde seviye bir varikosel çıktı sayısı normalden fazla morfoloji 2 sıkıntı orda ana doktor olur diyor
Kesinlikle katılıyorum dün ilk defa denedik bu pozisyonu bir damla dahi akmadıCnm spermin rahme ulaşmasını daha çabuk sağlıyo
Günlerdir burda dogy dogy diye bas bas bağrıyoruz
Ya sen de mi beta oldun acaba ilerleyince kulağa vuruyormuş işteKulaklarım hala cok kotu kafam sallanıyor adera , bugun bebde yarım saat okula gıttım zor dayandım. gecmıs olsun cok sızede kuzum ya basladı bıtmekbılmıyo gercekten
Eşine de bu esnada keşke takviye bişey kullansaydınızMayısta gittim en son 3 aya hamile kalırsın dedi daha kalamadım eşimde seviye bir varikosel çıktı sayısı normalden fazla morfoloji 2 sıkıntı orda ana doktor olur diyor
Aynen canım morfoloji düşük sayı normal insandan fazlaymış üroloji senin hemen olman lazım olmazsa ameliyat demişti ama tüp bebek doktoruna sormuş görümcem benim için o da kesinlikle ameliyat olmasın daha kötü oluyor genelde sayıyı etkiliyor durumu iyi demişVarikosel etkilemiyorsa spermlerini çokta önemli değil derecesi de düşükmüş madem . Doktor o kadar emin dediyse vardır bir bildiği canım bşraz daha sabret olmazsa yine gidersin doktora , inşallah gerekte kalmaz
Amin inşallah Allah razı olsun canım benim başladık antibiyotik kullanmaya inşallah toparlar bir am önce Allahım korusun ya çok salgın var cokYaa Allah korusun canım iyi ki hemen tedaviye başladınız çok çok geçmiş olsun.Oğluşun hızla iyileşir İnşAllah dualarım sizinle
Çok geçmiş olsun sana da canım benim inşallah öbür türlü betadan da bahsetmek nasip olurBenim ses de düzelmedi geçmiş olsun canım öksürük va yordu Allah beterinden korusun beta deyince aklıma hiç o gelmiyor kafa gitti iyice
Canım şeker hastalığın yoksa dut kurusu dene kür bu araştır suya atıyorsun bir avuç 7 dk kaynat suyunu iç her yapmanda taze olacak sabah akşam iç crp yani kanda vb enfeksiyonu düşürüyor en az bir hafta yap bak gör ben artık antibiyotik kullanmıyorum kronik enfeksiyon var bende sarımsak yut birde gecedenKulaklarım hala cok kotu kafam sallanıyor adera , bugun bebde yarım saat okula gıttım zor dayandım. gecmıs olsun cok sızede kuzum ya basladı bıtmekbılmıyo gercekten
Hangisine başlıycaktın canım söyledin mi unuttum mu ? Çatlatmadan sonra söylüyor şu saatte ilişki diyor sonrasında da gün aşırı diyor bazıları 24 bazıları 36 saat sonra diyorBende pazar ilaca başlıycam büyürse çatlatırsak kaç gün ilişki der acabasevayd
Ay hadi inşAllahAhaha onu bende duymuştum hadi bakalım bu ay bekliyoruz senden inşallah
Ayy inşallah canım ya ne çok istiyorum ama bağlantı koparmayalım sevdim ben hepiniziAy hadi inşAllahhep birlikte hamile kalıp ekipçe anneler grubuna geçelim
Bir gün ilişki var bir gün ilişki yokCanım bşy sorcam ama dalga geçmeyingün aşırı dediğiniz ne zaman tam olarak