öyle oldu ablam valla ders oldu hemde çok büyük ders olduKorkma cnm
Bu kadar telaş etme
Hamile değilsin emin ol
Ameliyatta da kimse eski testlerine bakıp annene söylemez merak etme
Bu korkular sana ders olsun bundan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle oldu ablam valla ders oldu hemde çok büyük ders olduKorkma cnm
Bu kadar telaş etme
Hamile değilsin emin ol
Ameliyatta da kimse eski testlerine bakıp annene söylemez merak etme
Bu korkular sana ders olsun bundan sonra
Eğer samimiysen yazdıklarında hakkını helal et biraz dalga geçtim sana yazılanlarla . Allah yolunu bahtını açık etsin ve reelde kimseye bahsetme bundan ve bir abla tavsiyesi daha, en modern en rahat gibi gördüğün erkek bile evlendiğinde bekaret ister senden . Sakın amanda bu zamanda bu mu kaldı deme. Benim görüşüm ve tavsiyem bu alırsın almazsın sen bilirsin ama sürtünmeye kadar ilerlersen ilşki saniyelik heyecanla düşünmeden vereceğin bir karar ya da o noktada partnerin anlık bastırabilir olan olduğuyla kalır. Yapma !!!abla bundan sonra dikkatli olmak değil asla böyle bişey yaşamam ben gerçekten bana çok büyük ders oldu böyle bişey söz konusu bile olmayacak yemin ederim
Biz normalde bu gruba gelip hamile olmak istemeyenlere kafa göz dalardık ama sana kıyamadık. Sende dikkatli ol bundan sonra gençliğini güzelliğini hayatını 5-10 dk için riske atmaçok haklısın abla Allah razı olsun sizden çok teşekkür ederim yanımda oldunuz Allahım inşallah size en kısa zamanda hamilelik sevincini yaşatır güle güle de kucağınıza alırsınız sizin için dua edeceğimm
Beni de ekler misiniz Sat 20 ocak Bat 22 şubatŞubat ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Eki Görüntüle 3187250
Ateş takibini paylaşmak isteyenler:
- sevayd 78e488 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @marilyn95 78f567 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @destinesiaa 78b7c5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- D dra21 7908a7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
- melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
- fnd_50 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
- @Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Anne adayı SAT BAT Durum @Aysegul6108 1 ocak 1 şubat @kumru_asya89 3 ocak 1 şubat @mutluanne2779 4 ocak 1 şubat @kanadakul 4 ocak 1 şubat @Duma Duma 4 ocak 1 şubat @Tikabasa 2 ocak 2 şubat @aynurland 2 ocak 2 şubat @sandriyon 7 ocak 2 şubat @Eslinam19 4 ocak 3 şubat @trueliving_ 3 ocak 3 şubat @Belisimm 1 ocak 4 şubat @canancan11 4 ocak 4 şubat @filozofia 1 ocak 6 şubat @marilyn95 5 ocak 6 şubat @serenayal 6 ocak 6 şubat @Devakus 6 ocak 6 şubat @Feyzacim 8 ocak 6 şubat tubiiloji 12 ocak 6 şubat @siyah yada gri 13 ocak 6 şubat D dra21 9 ocak 7 şubat @sonsuzaskk 9 ocak 7 şubat @Safransari 11 ocak 7 şubat @imagination forever 13 ocak 7 şubat @lavinya- 8 ocak 8 şubat @Papatyamaviss 8 ocak 8 şubat @TASUU 8 ocak 8 şubat @Niqu 9 ocak 9 şubat @Kubraslm 12 ocak 9 şubat @Gncgztc 10 ocak 10 şubat @mbaytekin 11 ocak 10 şubat @firuzedadas 12 ocak 10 şubat @destinesiaa 13 ocak 10 şubat @zynocann 18 ocak 10 şubat @Bahtsizmuhendis 10 ocak 11 şubat sevayd 16 ocak 12 şubat fnd_50 16 ocak sezen0782 18 ocak 14 şubat @ayisigi-28 19 ocak 14 şubat @Veziir 18 ocak 15 şubat @morganlafaye 16 ocak 16 şubat melisaa93 19 ocak 19 şubat @mooncrown2001 23 şubat @Mervenur277 28 ocak 23 şubat
abla samimiyim valla bak helal olsun abla. abla dediğim gibi bu zaman da bu mu kaldı demem siz nasıl düşünüyorsanız ben de bekaret konusunda öyle düşünüyorum sonuna kadar haklısınız bundan sonra daha da dikkatli olucamEğer samimiysen yazdıklarında hakkını helal et biraz dalga geçtim sana yazılanlarla . Allah yolunu bahtını açık etsin ve reelde kimseye bahsetme bundan ve bir abla tavsiyesi daha, en modern en rahat gibi gördüğün erkek bile evlendiğinde bekaret ister senden . Sakın amanda bu zamanda bu mu kaldı deme. Benim görüşüm ve tavsiyem bu alırsın almazsın sen bilirsin ama sürtünmeye kadar ilerlersen ilşki saniyelik heyecanla düşünmeden vereceğin bir karar ya da o noktada partnerin anlık bastırabilir olan olduğuyla kalır. Yapma !!!
Evet kist varken gebe kaldım Klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ay. İhtiyacım var mıydı klomene bilmiyorum biraz pervasız karar aldım. Gebelik konusu çokta kafamda yer etmemişken denedim ve stressiz olduğum için tuttu ilk aydan. Tabi rabbim böyle nasip etti bana.Benim sağ tarafta 3 cm idi canım 2.5 yıl dogum kontrol hapı kullandım eridi benimde regllerim scayip sancılı geçiyordu özellikle 1 gün öncesi fslan sökülme öncesi şuan yok çok şükür ama hep oluşma riski var tabi benimde sağ yumurtalıkta yumurta gördüler ordanda yumurtluyorum ama kaliteli mi bilmiyorum
Sen kistleni gebe kalmıştın canım
çokkk teşekkür ederim ablammmm allahım hepinizden razı olsun çok sağ olun ben de çok çaresiz kaldığım için buraya yazdım karıştırdım biraz ortalığı özür dilerim hepinizden inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuzz allahım gönlünüze göre versin inşallahBiz normalde bu gruba gelip hamile olmak istemeyenlere kafa göz dalardık ama sana kıyamadık. Sende dikkatli ol bundan sonra gençliğini güzelliğini hayatını 5-10 dk için riske atma
Yaaa tabi ki öyle her şeyin zamanı işte hemde ilk aydan öyle mii şaşırdım canım ben olmayan kisti kendime dert ediyorum şuan Allah çok güzel duygular yaşatacak bizedeEvet kist varken gebe kaldım Klomen ve çatlatma iğnesi kullandığım ay. İhtiyacım var mıydı klomene bilmiyorum biraz pervasız karar aldım. Gebelik konusu çokta kafamda yer etmemişken denedim ve stressiz olduğum için tuttu ilk aydan. Tabi rabbim böyle nasip etti bana.
Denesek mi kilo yapmıyorsa kullansak mı yaKızlar bişey diycem bu ilacı hiç kullanan olmadı mı aranız da uzun süre deneyenler için diyorum özellikle
Aşırı iyi bir ilaç direkt tanık olduğum iki örnek biri teyzem 41 yaşını geçiyordu tüp bebek bile olmaz diyordular her yerden ağlayarak çıkıyordu sonra acıbadem tüp benek merkezindeki çok iyi bir doktor bunu 3 ay kullan olmazsa gel dedi ve ikinci kutuda gebe kaldı
Diğeri okuldan arkadaşım 31 di yaşı yumurta tembelliği mi ne vardı infertilite 2 3 sene uğraşmış yine çok iyi bir prof bunu verip aynısını söylemiş oda üçüncü kutuda gebelik haberini aldı şimdi bir yaşında kızı hatta kutusu yarım kaldı yarısını bana verdi doktorlar imkansız değil ama mucize bebek demişler
Ben de aynı profa gittim bana da verdi ben 4 ay kullandım bi işe yaramadı tabi Allah bilir eşimin o zamanlarda da sıkıntısı vardı bilmiyorum herkeste yarayacak diye bir şey yok tabiki. KK da da çok okudum bunu zamanında, faydasını gören çok olmuş ama burda kimseden duymadım aklıma gelince paylaşmak istedim
Yumurtlama çatladıktan sonra pek önemsemiyordum devam etmek gerek demekkiSen yinede ilişkiye bir süre daha devam et doktorum çatlamadan sonra 1 hafta ilişki olacak demişti bir dolu bir boş
Tabiki doktora danışarak almalıDenesek mi kilo yapmıyorsa kullansak mı ya
KesinlikleYumurtlama çatladıktan sonra pek önemsemiyordum devam etmek gerek demekki
baya az büyümüş 11. gün olmasına rağmen pqzar bakıp karar verecek..O zamana kadar eğer çatlamamışsa iğne verebilir canım o zaman yeterli büyüklüğede ulaşmışsa eğer . Değerlendirmeye devam etmeli ilişkiye
Mayısta gittim en son 3 aya hamile kalırsın dedi daha kalamadım eşimde seviye bir varikosel çıktı sayısı normalden fazla morfoloji 2 sıkıntı orda ana doktor olur diyorTabiki doktora danışarak almalı
Çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi girebildim bugün çok yoğundu karne günü eymen ateşliydi doktora gittik beta olmuş acil antibiyotik başlattı. Doktor diyor ki kar yağmıyor virüs kurulmuyor Şuan beta salgını var acayip dedş. Boğazını bana gösterdi oğlumun şok oldum her yeri bembeyaz nokta nokta yara olmuş. Tedavi edilmezse bu virüs kalp kapakçığını bile tutuyormuş. Allah korusun. İlaç başlarım antibiyotik. Sen nasıl oldun inşallah bir an önce toparlarsın canımBu ay yıne olacagı varsada olmaz , cok kotuyum doktora gıttım ıgne yaptılar hemen . Kulaklrıma damla antıbıyotık verdı ıyı olcak gıbı degılım ıkı gun de raporluyum bu sabah baktıgımda yumurtada catlamıstı ama catlasa ne olur
Benim ses de düzelmedi geçmiş olsun canım öksürük va yordu Allah beterinden korusun beta deyince aklıma hiç o gelmiyor kafa gitti iyiceÇok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi girebildim bugün çok yoğundu karne günü eymen ateşliydi doktora gittik beta olmuş acil antibiyotik başlattı. Doktor diyor ki kar yağmıyor virüs kurulmuyor Şuan beta salgını var acayip dedş. Boğazını bana gösterdi oğlumun şok oldum her yeri bembeyaz nokta nokta yara olmuş. Tedavi edilmezse bu virüs kalp kapakçığını bile tutuyormuş. Allah korusun. İlaç başlarım antibiyotik. Sen nasıl oldun inşallah bir an önce toparlarsın canım
Kız delirme olmayan kistin nesini dert ediyorsun vakti zamanı gelince çat diye olacak sen bile şok olacaksın. Biz hiç ihtimal vermiyorduk ilk aydan kimin olmuş ki diyorduk. Hiç gebelik testi de yapmamıştım doktorun dediği tarihte gidip kan verdim. Sonuç çıkınca hastanenin bahçesine oturup idrak etmeye çalışmıştık eşimle. Hayatımın en güzel günüymüşYaaa tabi ki öyle her şeyin zamanı işte hemde ilk aydan öyle mii şaşırdım canım ben olmayan kisti kendime dert ediyorum şuan Allah çok güzel duygular yaşatacak bizede
Ben çakşir ve anason denemistim farki olmustu bu arada beni de eklermisiniz bat 20 şubat Allah hepimze hayirli evlatlar nasip etsinKızlar eş için bildiğimiz uyguladığımız şeyleri de söyleyelim birbirimize
Bende bu ay yumurtlamadan sonra sadece bir kez yapabildim. Çünkü bitmiştik artık eşimle bu ay aralıklı olacağı için devam edebiliriz gibi geliyorYumurtlama çatladıktan sonra pek önemsemiyordum devam etmek gerek demekki