- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.788
Ekliyorum canım uğurlu gelsinBen çakşir ve anason denemistim farki olmustu bu arada beni de eklermisiniz bat 20 şubat Allah hepimze hayirli evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum canım uğurlu gelsinBen çakşir ve anason denemistim farki olmustu bu arada beni de eklermisiniz bat 20 şubat Allah hepimze hayirli evlatlar nasip etsin
Ayyy ciddi misin bende sanıyorum ki gündüz olacak eşime de diyorum öğle aralarında eve gelelim bi de öyle deneyelimBir gün ilişki var bir gün ilişki yok
Aynı fikirdeyim ben eşime çiğ kabak çekirdeği yedircem günlük bir avuç. Çok faydalıymış her şeye. Yapmıyorsanız sizde yapın Sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama önlem olarak yesinAyy inşallah canım ya ne çok istiyorum ama bağlantı koparmayalım sevdim ben hepinizi
Ahahahahahahhkız kahkaha attım Allah iyiliğini versinAyyy ciddi misin bende sanıyorum ki gündüz olacak eşime de diyorum öğle aralarında eve gelelim bi de öyle deneyelim
Kız ciddiyim çalıştığımız için gündüz evde değiliz bende üzülüyordum nasıl denk gelecek bi hafta sonumuz var yumurtlama da hafta içine gelirse gündüz öğle araları değerlendirelim diye düşündüm içim rahatladıAhahahahahahhkız kahkaha attım Allah iyiliğini versin
Bir dolu bir boşCanım bşy sorcam ama dalga geçmeyin gün aşırı dediğiniz ne zaman tam olarak
Öğrendim canımBir dolu bir boş
Morfolojiye e vitamini iyi geliyor diye okumuştum eşime de aldım veriyorum hatta takvşye ver canım eşine mecbur kalınmadığı sürece varikoseli önermiyorlar aynenAynen canım morfoloji düşük sayı normal insandan fazlaymış üroloji senin hemen olman lazım olmazsa ameliyat demişti ama tüp bebek doktoruna sormuş görümcem benim için o da kesinlikle ameliyat olmasın daha kötü oluyor genelde sayıyı etkiliyor durumu iyi demiş inşallah kolaylıkla hayırla hepimize nasip olur inşallah canım
Hatta burda şey yazmışlardı gün aşırı daha iyi spermler de kaliteli olur denmişti bende aaa doğru akşam olunca yoruluyoruz sperm de yoruluyor demek ki gündüz bu yüzden mantıklıymış diye düşünmüştüm ah benim aklımAhahahahahahhkız kahkaha attım Allah iyiliğini versin
Gördüm sonradan canım çok tatlısın bayağı da yormuşsun kafanıÖğrendim canım
Gerçekten gebelik düşüncesine girince ilk bu platforma girdim herşeyi burda sizlerden öğrendim öğrenmeye devam ediyorum valla çok sağolunGördüm sonradan canım çok tatlısın bayağı da yormuşsun kafanı
Kuzucum sayısı normal de olsa kimi zaman kalite falan bozuliyor ama çaresi var keçiboynuzu çok etkili kaynat suyunu içir eşine faydası olur inşallah canım benim eşim de satışı 240 milyonlarda çıktı lakin kalitesini bozuyor varikosel kimyasala sebep oluyor o yüzden doktorum eşime keçiboynuzu ve incir kürü önerdi bide bal polen karışımı. tubiilojiVarikosel etkilemiyorsa spermlerini çokta önemli değil derecesi de düşükmüş madem . Doktor o kadar emin dediyse vardır bir bildiği canım bşraz daha sabret olmazsa yine gidersin doktora , inşallah gerekte kalmaz
Artık gece sabahlar olmasınKız ciddiyim çalıştığımız için gündüz evde değiliz bende üzülüyordum nasıl denk gelecek bi hafta sonumuz var yumurtlama da hafta içine gelirse gündüz öğle araları değerlendirelim diye düşündüm içim rahatladı
Hatta burda şey yazmışlardı gün aşırı daha iyi spermler de kaliteli olur denmişti bende aaa doğru akşam olunca yoruluyoruz sperm de yoruluyor demek ki gündüz bu yüzden mantıklıymış diye düşünmüştüm ah benim aklım
Ahahahhaha kız benim tarhanayı tarlada yetişen bir şey sanmamla senin bu olay kapışırHatta burda şey yazmışlardı gün aşırı daha iyi spermler de kaliteli olur denmişti bende aaa doğru akşam olunca yoruluyoruz sperm de yoruluyor demek ki gündüz bu yüzden mantıklıymış diye düşünmüştüm ah benim aklım
Kişiden kişiye değişiyor canım ameliyat yapan doktorun kalitesine bağlı benim eşim ocakta tekrar ameliyat oldu mesela önceki dört sene olmasına rağmen bir sene önce verilen testte 240 milyon çıktıAynen canım morfoloji düşük sayı normal insandan fazlaymış üroloji senin hemen olman lazım olmazsa ameliyat demişti ama tüp bebek doktoruna sormuş görümcem benim için o da kesinlikle ameliyat olmasın daha kötü oluyor genelde sayıyı etkiliyor durumu iyi demiş inşallah kolaylıkla hayırla hepimize nasip olur inşallah canım
Sizin düşündüğünüz gün içinde yorulan spermin videosu
Yansın gecelerArtık gece sabahlar olmasın
Bu çok komikmiş Allah seniAhahahhaha kız benim tarhanayı tarlada yetişen bir şey sanmamla senin bu olay kapışır
Evet canım üroloji doktorumuz bize de söyledi fındık fıstık badem kabah çekirdeği çiğ olacaklar birde siyah kuru üzümAynı fikirdeyim ben eşime çiğ kabak çekirdeği yedircem günlük bir avuç. Çok faydalıymış her şeye. Yapmıyorsanız sizde yapın Sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama önlem olarak yesin