- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Yok cnm normal kaset test yaptimErken gebelik testi mi yaptın bende mi yapsam acaba 4 gün var bat a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm normal kaset test yaptimErken gebelik testi mi yaptın bende mi yapsam acaba 4 gün var bat a
Tam bittiğinde istiyorlar canım işte ilişki olmasın gebeliğin olmaması garanti olsun diye.çünkü kanallara ilaç veriyorlar varsa bebek zarar verir diyeYa doktor gusül alacağın gün çekilmesi lazım dedi de pazartesi günü gidicem 5.gün oluyo
En garantisini kan testi verir tabiki de ama yine test yapmakta fayda var herşey olabilirKızlar merhaba 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetim 15 gün geçince kan vermiştim negatifti bir ay geçince kan verdim pozitife dönmüştü geç döllenmeydi şimdi yine 10 gün geçti kan verdim negatif bir hafta önce vermiştim kanı 4 gün önce pembe kanama geldi hafifti 4 gündür de adet olacakmışım gibi kasıklarım karnım ağrıyor bildiğin adet sancısı bu sancıyı çeker çekmez en geç 1 saat içinde gelirdi adetim ama 4 gündür tık yok yine mi kimyasal yaşıyorum ve hot geçti döllenme mi yaşıyorum bilemiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi sizce Fikri olan var mı
Çıkar canım eğer her zamanki gibi çatlaman vaktinde olduysa kaset testte bile çıkarhanımlar regl günüme 3 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba yapanlar var mı yoksa beklemelimiyim
Evet biraz daha geçsin de vericemEn garantisini kan testi verir tabiki de ama yine test yapmakta fayda var herşey olabilir
Kızlar Eyüpsultana geldim. Hepinize dualar edeceğim.
Çatlama vaktinde oldu derken onu anlayamadımÇıkar canım eğer her zamanki gibi çatlaman vaktinde olduysa kaset testte bile çıkar
Kese ve kalp atışı duyabilirsin benceKızlar bir şey soracağım kan verdim 7831 çıktı bhcg kese olulmuşmudur son regli tarihime göre Şuan 6+1
Aaa,öyle mi bende bekliyordum bir iki hafta sonra gideyim diyeKese ve kalp atışı duyabilirsin bence
Haber veririmm pazartesi günü gidicem sonuçlara baktırmak için muhtemelen Salı yada çarşamba çekilir filmSenden alırım bilgiyi benden önce gidiceksin
Kese oluşmuşturKızlar bir şey soracağım kan verdim 7831 çıktı bhcg kese olulmuşmudur son regli tarihime göre Şuan 6+1
İlişki olmadıktan sonra sıkıntı yok o zamanTam bittiğinde istiyorlar canım işte ilişki olmasın gebeliğin olmaması garanti olsun diye.çünkü kanallara ilaç veriyorlar varsa bebek zarar verir diye
Devlet hastanesinde mi çektirceksiniz özelde miHaber veririmm pazartesi günü gidicem sonuçlara baktırmak için muhtemelen Salı yada çarşamba çekilir film
Canım ben iptal kısmet değilmiş bu ay. Marta gidiyorum. Çokta erken geldi.Allah razı olsun canım Allah kabul etsin
Özelde cektiricem ben doktora da kanım ısındı her şeyi açıkladı hatta ilk defa bir kadın doğum doktorunun yanında o kadar uzun durdum genelde hep hamileler uzun uzun dururdu onları beklerdim beni de hemen gönderirdi doktorlar. Bu doktorun benimle konuşması uzun açıklamalar yapması çok hoşuma gittiDevlet hastanesinde mi çektirceksiniz özelde mi