- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 29
Saol gulum beklemedyim benTamam canım sağlıkla devam etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol gulum beklemedyim benTamam canım sağlıkla devam etsin inşallah
Oldu olacak gibi canım değerlendirip testi de yinelemeye devam etmek lazımEki Görüntüle 3209683 kızlar bu markayı ilk kez kullanıyorum pik olmuş mu sizce.
Hayırlısı olaun canım martta buluşalımBen elendim marta inşallah
Yazarım canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahKızlar beni de yazın 12ocak son regli günü testim pozitif çıktı
Adetin hemen bitiminde ilişki olmadan olacak canım ki gebelik ihtimali olmasınKızlar merhaba adetimin 2.günündeyim rahim filmi için hangi gün gitmem lazım bilginiz var mı
Hiç bilmiyorum bende gidince öğrenicemRegl iken mi çekecekler
Hersyin hayirlisi bn bgun test yaptm negatif cikti dedm braz hevesimi kirsin sonra yikici oluor :) smdi ii biraz daha adeti bekliorm kafam braz rhtladi :)))Ben o kadar çok etkilenmişim sabaha karşı rüyamda test yaptığımı gördüm 4 tane kırmızı çizgi görüyorum sonra da bi yazı var kağıtta kan değerim çok düşük çok üzülüyorum
Cnm 3 günde fazla, artmamışMerhaba
16 Ocak son adet tarihim 29 gün sonra regl olmam gerekiyordu yani 13 Şubat falan regl olmadım 5gün geçtikten sonra yani 16 Şubatta idrar testim pozitifti 20 şubatta bthcg 77 çıktı 23 şubatta tekrar kan verdim 106 çıktı. Sanki çok yavaş ilerliyor böyle olan var mı acaba bi lekelenme falan olmadı bu durumu yaşayan var mı
Umarım olurInan bilmiyorm onu ama bekleya 2 gunde bir tekrarla 2000 3000 bin olsn keseni gormeye gt
İnsallah insallahCnm 3 günde fazla, artmamış
Sen 3 gün sonra yine kan ver
Başka da çaren yok
Doktorada gitsen bişey demicek, bısey yapamıyolar
Kan ver yıne dıcek
İnşallah yukselır
Bozma moralini olmasada vardr bunda bir hayir inanki zamani deilmis dersin herseyin bir zamani varUmarım olur
Ya doktor gusül alacağın gün çekilmesi lazım dedi de pazartesi günü gidicem 5.gün oluyoBana reglinin birinci ya da üçüncü günü gel dediler
Bana öyle dediler ama belki hormon testi için demiş olabilir çünkü regliden sonra 21.gün progesteronuna bakıcazda dedilerYa doktor gusül alacağın gün çekilmesi lazım dedi de pazartesi günü gidicem 5.gün oluyo
Senden alırım bilgiyi benden önce gidiceksinYa doktor gusül alacağın gün çekilmesi lazım dedi de pazartesi günü gidicem 5.gün oluyo
Günaydın hayırlı sabahlar herkese. Bende elendim kısmet değilmiş. Kan tahlili sonucum 0 çıktı maalesef. Mart topiginde görüşmek üzere.
Erken gebelik testi mi yaptın bende mi yapsam acaba 4 gün var bat aHersyin hayirlisi bn bgun test yaptm negatif cikti dedm braz hevesimi kirsin sonra yikici oluor :) smdi ii biraz daha adeti bekliorm kafam braz rhtladi :)))
Benimde bat 28 Şubat ama son 1 haftadır bel kasık ağrılarım oldu bu sabah kalkarken kasıklarım ve rahmim de ağrı hissettim beklemedeyim bakalımKızlar merhaba 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetim 15 gün geçince kan vermiştim negatifti bir ay geçince kan verdim pozitife dönmüştü geç döllenmeydi şimdi yine 10 gün geçti kan verdim negatif bir hafta önce vermiştim kanı 4 gün önce pembe kanama geldi hafifti 4 gündür de adet olacakmışım gibi kasıklarım karnım ağrıyor bildiğin adet sancısı bu sancıyı çeker çekmez en geç 1 saat içinde gelirdi adetim ama 4 gündür tık yok yine mi kimyasal yaşıyorum ve hot geçti döllenme mi yaşıyorum bilemiyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi sizce Fikri olan var mı
Ayy hadi inşallah haberleşelim mutlakaBenimde bat 28 Şubat ama son 1 haftadır bel kasık ağrılarım oldu bu sabah kalkarken kasıklarım ve rahmim de ağrı hissettim beklemedeyim bakalım
İnşallah haberleşelimAyy hadi inşallah haberleşelim mutlaka