- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Bi de asiri usuyordum ayaklarim bumbuz oluyor ve uyukluyorum hepNe güzel hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı kaçıncı gün öğrendiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de asiri usuyordum ayaklarim bumbuz oluyor ve uyukluyorum hepNe güzel hayırlı olsun belirtileriniz varmıydı kaçıncı gün öğrendiniz
Mesela cogu kisi sicak basar hamilelikte diyor ya da kabiz olursun diyorlar. Ama bende tam tersi cok usuyorum ve ishal oluyordum yumurtlamadan beriBi de asiri usuyordum ayaklarim bumbuz oluyor ve uyukluyorum hep
Tekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla sıhhatle ilerler gebeliğin inşVe bata 4 gun kala test yaptim asiri silik cizgi cikti. Ama inanmadim kuruma cizgisidir dedim. Net olarak battan 1 gun sonra testte
5 ya da 6 şubat büyük ihtimalleTekrar hayırlı olsun cnm sağlıkla sıhhatle ilerler gebeliğin inş
Yumurtlama ne zaman olmuştu
Tamam cnm baya olmuş maşallah güzel günler seni bekliyor5 ya da 6 şubat büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim aminn. İsteyen herkese nasip olsun inşaAllahTamam cnm baya olmuş maşallah güzel günler seni bekliyor
Bende anlamıyorum bence büyük bi şansBanada ayni gibi geliyor bazen yokya diorm kistimdendir bazende acabamindiorm birturlu umidimi kesemedm bu istemedigim dusundugum anda okdu diyenleri anlayamiyorum 8 senedir oyle bir ay geciremedim
İnşallah sizinde dilediğiniz olur Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin çok sağolunİnşallah nasip eder rabbim en içten duam rabbima şükürler olsun kızım var İnşallah kardeşide olur
Öyle yaptım bu ay bakalım hayırlısı olsun reglim gelirse hsg çektircem doktora da göründüm randevu verdiler, tekrar en baştan eşime ve bana bakılacakBence ilşki zamanlarını öyle ayarla canım hangi gün olduğu belli değil tam ,dediğin gibi düzenli değil çünkü. Bir boş bir dolu en mantıklı ve garanti görünen
Allah razı olsun canımsın düşünmen yeter inan toparlamaya çalışıyorum çocuğum için kendimi. Okul açıldı çocuklarla iyileşmeye yaralarımızı sarmaya çalışıyorum onlar iyi geliyor bana çok şükür. Cumartesi doktora gideceğim bu arada. Çok heyecanlıyım acaba nasıl bir yol izleyecek diye. Senin de gönlüne göre olur inşallah canım benim az kalmış bataYok canim ne kusuru iyi olacaksın insallah zor seyler yaşadınız yaşıyorsunuzdurda eskin neşen bile yok mesajdan o enerjiyi alıyorum ama gel buraya bize anlat dertles belki rahatlarsın biz dinleriz seni seve seve ❤ 3 mart canım bat
Bunu yeni gördüm canım kusura bakma evet baya baya erken oldum hemde doğum kontrol bıraktıktan sonra olabiliyormuş ona bağladım yaniCanım sen 23 şubat bat demişsin çok erken olmuşsun di mi bir sıkıntı olmasın
MerhabaArkadaşlar merhaba ben ovülasyon testi aldım ilk kez kullanıyorum. Benim adetim 15 şubatta başladı 19 gibi bitti 20 sinde az geliyordu yani. Daha az önce ilk testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu ne demek? Yani ovülasyon dönemine bile girmedim daha ben de erken yaptığımı düşünüyordum öylesine yapayım dedim ama böyle çıktı.
Bana bugün eğer kasık ağrın artarsa gebelik ihtimalin yüksek demiştin ya tüm akşam kasıklarım ağrıdı,içime bi ümit düştü resmen inşallah hamileyimdir reglime 6 gün var normalde reglden birkaç gün önce adet belirtim olurdu ama şimdi daha çok var sizce ?Merhaba
Ovulasyon testleri ne zaman pik olur belli olmaz
Testten ince iki saat sivi seyler tüketmeyin ozaman koyu cikar
Yarinda tes yapmanizi tavsiye ederim silik cikarsa bazen bole koyuluk oluyor yedigmzden ictigimzden
Teşekkürler canım amin
Çok teşekkürler bende araştırdım böyle silik çıkınca çatlamaya yakın sanıyordum ben. Meğer vücudumuzda hep Lh olduğu için silik çıkarmış önemli olan ikisinin koyu olması demek ki ben ilk kez kullanınca bir şaşırdım çizgi gördüğüme. İki çizgiyi görünce 24 saat sonra ilişki diyor ama 24 saat geçmesi şart mı yani onu sorsam birdeMerhaba
Ovulasyon testleri ne zaman pik olur belli olmaz
Testten ince iki saat sivi seyler tüketmeyin ozaman koyu cikar
Yarinda tes yapmanizi tavsiye ederim silik cikarsa bazen bole koyuluk oluyor yedigmzden ictigimzden
Batmadan bahsettim cnm bn hamile kaldigim ay sonrasinda kasik batmakarim olmustu igne gibi ama herkeste ayni okcak diye birsey yok. Bnmde hala kasik agrim devam ediyor bnmde adet 27 sinde bakalm bnde heycnla bekliorm ama net bir belrtm yknsdce supheleniormBana bugün eğer kasık ağrın artarsa gebelik ihtimalin yüksek demiştin ya tüm akşam kasıklarım ağrıdı,içime bi ümit düştü resmen inşallah hamileyimdir reglime 6 gün var normalde reglden birkaç gün önce adet belirtim olurdu ama şimdi daha çok var sizce ?
Cnm testin koyulasinca ogunu degerlendir bi sonra cift cizgi gorunce o gunu ve ertrsi gunu degerlendir bence en onemli gnler bunlarÇok teşekkürler bende araştırdım böyle silik çıkınca çatlamaya yakın sanıyordum ben. Meğer vücudumuzda hep Lh olduğu için silik çıkarmış önemli olan ikisinin koyu olması demek ki ben ilk kez kullanınca bir şaşırdım çizgi gördüğüme. İki çizgiyi görünce 24 saat sonra ilişki diyor ama 24 saat geçmesi şart mı yani onu sorsam birde