- 7 Aralık 2018
- 868
- 1.125
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece değerlendirdikten sonra duşta bir süre kıpırdayamadım kolumu kaldırdıkça sol tarafım acıdı sancı girdi çıktı inşallah tutmuşturVanım düzensizlikten ötürü bikaç gün kayması normal o zaman bence takılma hiç gün aşırı değerlendirdikten sonra illa denk gelir
İnşallah canımYaa tamam canım hayırlısı olsun martta kısmet olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım martta inşallah güzel haberini verirsinKizlar günaydın 5 gün erkenle kırmızı kartı gördüm marta inşallah Şi transfer olmazsiniz
İnşallah canım inşallah o kadar emeğinin korkunun endişenin meyvesini alırsın artıkDün gece değerlendirdikten sonra duşta bir süre kıpırdayamadım kolumu kaldırdıkça sol tarafım acıdı sancı girdi çıktı inşallah tutmuştur
Aminn inşallahİnşallah canım inşallah o kadar emeğinin korkunun endişenin meyvesini alırsın artık
Amin canım rabbim korusun hepimiziAyy cok sevindimmmmm sağlıkla ilerlesin inşallaaahhh
Evet canım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor mu bu işlemler peki aydınlatır mısınız?Cnm üzülme
Hayırlısı buymuş
Arkadaslar ın dediği gbi üst üste 2 kez kımyasal ın nedenini araştırsınlar bnce.
Genetik test yaptır gerekırse
Rahım filminden bende korkuyorum
Acı eşiğim çok düşük
Ama okuduğum kadarıyla acılı Bi işlem değilmiş
Hafif sersemlettirilerek (sedasyon) yapılıyormuş
Kırmızı kartı yedik marta kaldı durumKızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyim Arada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 bebibabuli @tubishh35 @Mrv0655 @Heidi_59 cans16 @tubiiloji @siyah yada gri @Safransari @lavinya- @naz1997 @Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 @Eglencesineee344
Hayırlısı olsun canım martta nasip olsun inşallahKırmızı kartı yedik marta kaldı durum
Cnm rahım filmi yapılır daEvet canım en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor mu bu işlemler peki aydınlatır mısınız?
Canım belirtisi olan kadar olmayan da var ama yani klişemiz ve gerçeğimiz adet olana kadar umut vardırKızlar bata 5 gün kaldı ama stresi beni bitircek heralde. Hiç bir berlirtim yok Burda herkesi okuyorum, göğüs hasssiyeti, mide bulantısı ağrı, sızı, iğrenme, tiksinme yok hiç biri yani Sadece regl ağırısı gibi dün kasıklarım ağrıdı o kadar. Öyle bi yaziyim dedim.
Tamam canım teşekkür ederim bu sefer reglim geçince yapıcam testi totem yaptım geçerse tabi beklemedeyizCanım belirtisi olan kadar olmayan da var ama yani klişemiz ve gerçeğimiz adet olana kadar umut vardır
Benimde bat a 4 gün kaldı ama hiçbi belirti yok çok stres yaptım artık akıntım bile yok çok üzülüyorum belirti olması şart mı acabaCanım belirtisi olan kadar olmayan da var ama yani klişemiz ve gerçeğimiz adet olana kadar umut vardır
Çoğunda oluyor ama kimisi hiç olmadı da diyor sadece kasık ağrısı diyor mesela yumurtlama ağrısı gibi burda biri yazdı hatta hiç belirtim yoktu diye.nasip artık beklemekten başka bişey gelmez elden.inşallah güzel habere çıkar sonuBenimde bat a 4 gün kaldı ama hiçbi belirti yok çok stres yaptım artık akıntım bile yok çok üzülüyorum belirti olması şart mı acaba
Bnce bulantı, sık idrara çıkma, gaz vs bunlar yalancı belirti dıye düşünüyorumBenimde bat a 4 gün kaldı ama hiçbi belirti yok çok stres yaptım artık akıntım bile yok çok üzülüyorum belirti olması şart mı acaba
Şuan hiçbi belirti yok bakalım beklemedeyim hayırlısı olsun artık her gün bi belirti olcak diye beklemekten çok stres yaptım önceden regl gelmesin diye gün sayarken şimdi gelsinde hamilemiyim değil miyim diye öğreniyim diyorumBnce bulantı, sık idrara çıkma, gaz vs bunlar yalancı belirti dıye düşünüyorum
Asıl en erken belirti
Kasık agrısı ve göğüs dıye dusunuyorum
Akıntı olcak dıye Bi kayde yok
Bn hamiş oldugunda hiç akıntı olmadı, kupkuruydum
Yumurtlama akıntısı bıle yasamadım