- 7 Kasım 2022
- 3.135
- 5.793
Evet ya maalesef alsan bi türlü almasan bi türlüZTen gebelik testi aşmayı planlamıyorum canımda görünce paylaşmak istedim , gebelik testleri bş garip yanlışlık veren çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya maalesef alsan bi türlü almasan bi türlüZTen gebelik testi aşmayı planlamıyorum canımda görünce paylaşmak istedim , gebelik testleri bş garip yanlışlık veren çok var
Aynen cnm ya o yüzden en iyisi bekleyip zamanında test yapmak bende bu ay asla erken test yapmayı düşünmüyorum boşuna umut veriyor sonra üzülüyor insanZTen gebelik testi aşmayı planlamıyorum canımda görünce paylaşmak istedim , gebelik testleri bş garip yanlışlık veren çok var
Kesinlikle öyle canım, aslında regl zamanımızı bekleyip bş kaç gün öyle gitmekte bile fayda var tabi o zamana kadar tutmakta zor insanın kendiniEvet ya maalesef alsan bi türlü almasan bi türlü
Valla ben daha beceremedim adet gününe kadar beklemeyi 5 6 gün evvelden başlıyorumKesinlikle öyle canım, aslında regl zamanımızı bekleyip bş kaç gün öyle gitmekte bile fayda var tabi o zamana kadar tutmakta zor insanın kendini
Öyle öyle bende pikten 14 gün sonra yapmayı düşünüyorum :) gelmeZse eğer o gün ertesi günü yapıcam, eğer bu ay gelmeseydi yarın yapacaktım,Aslında önceden ben beklerdim ya gününde test yapardım yada 1 gün 2 gün gecikince yapardım burada yazıları falan okuyunca gaza geliyorum bu ay ilk defa bu kadar erken yaptım ama bi daha yapmicam söz verdim kendime yumurtlamadan en erken belki 12 gün sonra yaparım bakalım
Etkiler etkiler her şey etkiliyor mübarek hastalık yedik içtik ilaç ağrı kesici takviyeler stresKızlar mevsimsel geçiş regl yoğunluğunu etkiler mi? Geçtiğimiz ay gecikmiştim çok yoğundu ama onu gecikmeye bağladığım için normal karşıladım. Bu ay da sadece 3 gün sürdü. Bugün belli belirsiz az bişey geldi
Vucudumu yeni tanıyor gibi hissediyorum resmenEtkiler etkiler her şey etkiliyor mübarek hastalık yedik içtik ilaç ağrı kesici takviyeler stres
Ekliyorum canımsevayd canım benide eklermisin sat 8 ocak bat 6 şubat uğur getirsin topiğin inşallah
Hepimiz öyle vallaVucudumu yeni tanıyor gibi hissediyorum resmen
Hoşgeldin canım bu ay uğurlu gelsin inş hepimize seninle bir oluyuruz inş beraber hamile kalırızsevayd canım benide eklermisin sat 8 ocak bat 6 şubat uğur getirsin topiğin inşallah
Gelme gelme cıkk cıkkk , orada kal burası cız şaka bir yana gelmezsin inş güzel haberlerini alırız canımmmHaftaya buraya damlarım gibi
Topic topic gezmeye alıştık ne de olsa
İnşallah canım benim ne bilim her ay böyle geçiyor gibi hissediyor insan. Öğrenilmiş çaresizlik sendromuGelme gelme cıkk cıkkk , orada kal burası cız şaka bir yana gelmezsin inş güzel haberlerini alırız canımmm
Damla da sohbete damla inşallah gebe olarakHaftaya buraya damlarım gibi
Topic topic gezmeye alıştık ne de olsa