- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Canim benim ilkinin kalbi durmustu. Pihtilasmam yok ama doktor her ihtimale karsi baslatti sanirimaspırın ne ıcın kuzum masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim ilkinin kalbi durmustu. Pihtilasmam yok ama doktor her ihtimale karsi baslatti sanirimaspırın ne ıcın kuzum masallah
Insallah canimmOyy maşallah inşallah hep güzel ilerler canım çok sevindim
14 yazdım da 12 ydi aslında oda iğne kullandığım için iğnede 28 29 günde geliyor iğne olmazsaydı çoktan olurdum zaten 24 25 te14 şubat değil miydi canım senin gelmediği sürece ümidini kaybetmek yok ben salı günü yapacam 15 şubat zatn dün aşağı tarafa iğne batıyor gibi ağrılar girdi şimdi yok beyazakıntı geliyor
anladım kuzum kotu dusunmuyoruz bebısımız buyuyor :)Canim benim ilkinin kalbi durmustu. Pihtilasmam yok ama doktor her ihtimale karsi baslatti sanirim
Hep ne diyorsunuz canım kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yok14 yazdım da 12 ydi aslında oda iğne kullandığım için iğnede 28 29 günde geliyor iğne olmazsaydı çoktan olurdum zaten 24 25 te
14 şubat uğur getirir belki diye yazmıştım
Insallah kuzum ilk baktim ben keseyi goremedim cok korktm megersem mercimek kadarmisanladım kuzum kotu dusunmuyoruz bebısımız buyuyor :)
Ateş düşerse geliyor ama )) sağlık olsun canım çok hayal kurmadığım için çok ta yıkılmadım zaten hayırlısı olsun sen verirsin inşallah güzel haberiniHep ne diyorsunuz canım kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yok
evet ılk baslarda okadar 5 kurus kadar bısey oluyo yaaInsallah kuzum ilk baktim ben keseyi goremedim cok korktm megersem mercimek kadarmis
Ben sendende ümidimi kaybetmedim canım inş hep birlikte veririzAteş düşerse geliyor ama )) sağlık olsun canım çok hayal kurmadığım için çok ta yıkılmadım zaten hayırlısı olsun sen verirsin inşallah güzel haberini
Çok geçmiş olsın size de ilk tüp bebeğim kimyasal oldu ve ikinci için dondurulmuş embriyo var tekrar deneyelim dedi doktor napacam bilemedim sizlere sorayım dedimben yasadım canım
Geçmiş olsun sonra hamile kalabildiniz miben yasadım canım
Kizlar gunaydin simdi ciktim doktordan keseyi gorduk. Cok kucuk daha hersey olmasi gerektigi gibi ayin 21 inde gene gidecegim tahlil yapmadi ekstradan aspirin kullanmami istedc
Kuzumm hayırlısı olsjn bende çarşamba öğrendim test yaptım çok ince bir pembeydi sonra hemen beta verdim 11,69 çıktı sanırım çok yeni dün tekrar kaset test yaptım onda kıpkırmızı oldu sanırım beta yükseliyor dimi pazartesi tekrar doktor randevum var biraz endişeliyim umarım kötü bir şey olmazKizlar gunaydin simdi ciktim doktordan keseyi gorduk. Cok kucuk daha hersey olmasi gerektigi gibi ayin 21 inde gene gidecegim tahlil yapmadi ekstradan aspirin kullanmami istedi
canım benim kimyasal öncesinde bir saglıklı gebelik sürecim var. kızım var. kimyasaldan 4 ay sonra tekrar gebe idim. ama o da düşükle sonuçlandı. size de çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun sonra hamile kalabildiniz mi
Benim çarşamba öğrendiğim beta 11,69 du çok mu düşük pazartesi tekrar doktora gidicem umarım yükselir ve bir şey olmazcanım benim kimyasal öncesinde bir saglıklı gebelik sürecim var. kızım var. kimyasaldan 4 ay sonra tekrar gebe idim. ama o da düşükle sonuçlandı. size de çok geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 3205139
Kızlar ovitrelle 7-10-11 gün testlerim.hala silik çıkıyor
koyulasma gorursen yarından ıtıbaren :)Eki Görüntüle 3205139
Kızlar ovitrelle 7-10-11 gün testlerim.hala silik çıkıyor
adete ne kadar var, testı yaptıgınzda kac gun vardıBenim çarşamba öğrendiğim beta 11,69 du çok mu düşük pazartesi tekrar doktora gidicem umarım yükselir ve bir şey olmaz