- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
Yarın sabahı da bir gör canım bence hayırlısı olsun hakkımızdaTest bozuktu qaliba. Ben regl olucam bence hiç bir belirti yox banada bir kırmızı at sevayd 11i doktora gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabahı da bir gör canım bence hayırlısı olsun hakkımızdaTest bozuktu qaliba. Ben regl olucam bence hiç bir belirti yox banada bir kırmızı at sevayd 11i doktora gidicem
( Hayırlısı olsun canım birdaha ki aya inşallahBana da bi kırmızı koyabilirsin sevayd dün gördüm kırmızıları
İnşallah( Hayırlısı olsun canım birdaha ki aya inşallah
İkisi çok koyu olmasi gerekiyor diye biliyorum bende bu ay başladımArkadaşlar regl bitimi ben Ovülasyon test yapmaya başladım suan da yumurtlama gözükmüyor değil mi ilk defa yaptığım için sizlere sormak istedim daha iyi bilirsiniz
Eki Görüntüle 3204087
Bşraz kurumuş herhalde ama var gibi duruyorKızlar merhaba nasılsınız Ankara'da kaç gündür deprem dolasiyla çok moralim bozuk üzerine Ankara'da iki kere sallandı yardimda görev yapıyordum iki gündür çok yorgun geliyorum dün ovulasyon yapamadım yorgunluk tan önceki gün durduğu yerde koyulaşma olmus bugünde böyle ovulasyon mu var anlayamadım bakarmisiniz kızlar
Ben 12.gün yaptım negatif göğüs ağrısından başka hiç bir belirtim yok o da zaten adet öncesi herzamanki belirtim yarın 15. gün olcak sabah bir daha deneyeceğim yüzde 90 emin olduğum negatifi görmek için))Kızlar Ovitrelle 12. Gün negatif olup 14/16 günlerde pozitif görenler var mı acaba kasıklarım ağrıyor adet gibi göğüs ucları afedersiniz acıyo adet olcak gibi hiss var bu arada pko var bende
Aaa kaçırıyorum desene inan hiç unuttum ben ya bugun olsa olurmukiBşraz kurumuş herhalde ama var gibi duruyor
En alttakini şimdi yaptımBşraz kurumuş herhalde ama var gibi duruyor
Benimde. 12 gün negatifdi dün okadar üzgünüm ki bide ben yurtdışında olduğum için işlem Türkiye’deki gibi ilerlemiyor tüp bebek merkezi adetini bekle ona göre muayene eder kan alırız dedi bu yüzden test manyağı ettiler beniBen 12.gün yaptım negatif göğüs ağrısından başka hiç bir belirtim yok o da zaten adet öncesi herzamanki belirtim yarın 15. gün olcak sabah bir daha deneyeceğim yüzde 90 emin olduğum negatifi görmek için))
Olur tabi çatlasaydı silikleşirdi zaten , yarın gene yaparsın testEn alttakini şimdi yaptım
Dediğin gibi göğüs uçların bariz ağrıyorsa inşallah bebektir buBenimde. 12 gün negatifdi dün okadar üzgünüm ki bide ben yurtdışında olduğum için işlem Türkiye’deki gibi ilerlemiyor tüp bebek merkezi adetini bekle ona göre muayene eder kan alırız dedi bu yüzden test manyağı ettiler beni
İnşallah canım umarım seninde öyledir Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin istiyen herkeseDediğin gibi göğüs uçların bariz ağrıyorsa inşallah bebektir bu
Yok canım maalesef en son salı girmiş görünüyor profilinde hiç o gün yazdı mı bişey hatırlamıyorumPapatyamaviss sevayd kızlar savascii ve Safransari dan haber var mı nasıllar hatırladığım onlarda deprem bölhesindeydi
Allah razı olsun canım amin inşallahRabbim yardımcınız olsun duamız hep orası için