- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Hadi insallah kuzum. Umarim keseyi gorebilirim. O zaman bir tik rahatlicamHemen yaz olur muuuu Ben bulamadım pzrtesı kapıdan sıra deneyebılırım belkı bakacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah kuzum. Umarim keseyi gorebilirim. O zaman bir tik rahatlicamHemen yaz olur muuuu Ben bulamadım pzrtesı kapıdan sıra deneyebılırım belkı bakacağız
9 da burdayimmDemeyebilirim ddğil dene Devakus evet bizi haberdar et
İstemiyorumki annesi ve kendisi istiy bana baskı yanıyor yasmin kullandım gizliden kızdı şimdi tekrar kullanmaya Karar verdim istemiyorumBu adamdan tekrar çocuk yapacağına emin misin? Kendine biraz değer ver artık canım. Bu hayat senin ve sen çok kıymetlisin.kimse sana böyle davranamaz bunu yaşatamaz
Ah canım keşkee inşallah herşey yoluna girerde yine güzel haberlerle devam ederiz hep birliktesevayd sen gelsen de oradan devam etsek keşke inşallah olsun Allahım amin
Kızlar bana neden cevap yazmadınlzEki Görüntüle 3204643 Kızlar ben test yaptım ilk böyle çıktı sanki biseyler var ikincini yaptim sonra hiç bir iz çıkmadı görünmüyor neden acaba
Hayırlısı olur inşallahİlk ayım canm benim elime geç ulaşınca anca 1 hafta kullanabildim sonra yumurtlama başladı yarın regl günüm bakalım görecez hamilelik varmı yokmu
Bekliyoruzz9 da burdayimm
Canım bi pembelik var ama dağılmış gibi orasıKızlar bana neden cevap yazmadınlz
Klomen kullanmıştın dimi kac gun var regliye her evde oluyor tartışmalar hele şu aralar herkes gergin herkes uzgunBugün yine kavgalar oldu evde stresten ölcem gerçekten böyle nasıl olur ki
Sen ne zaman gidiceksinBekliyoruzz
Canım sanki test hatası ya da fazla idrar gibi duruyor ama en garantisi sabah tekrarlaman testi ilk idrarlaKızlar bana neden cevap yazmadınlz
ÇokSağlıkla ilerlesin canım
Merhaba ben de bugün çatlatma iğnesi oldum. Bana doktorum 36 saat sonra 3 gün boyunca her gün dediKızlar çatlatma iğnesi kullanınca doktorunuz ne kadar süre ilişki önerdi 1 hafta mı?
İnşallah canm bakalım olmazsa yaptıracamRahim filmini öncelik cektiemeni tavsiye ederim tupkerinde sıkıntı varsa zaman kaybı olmasın yine de sen bilirsin tabi inşallah en yakın zaman da alırız güzel haberleri
İnşallah canmHayırlısı olur inşallah
Bana doktorum 36 saat sonra birliktelik demişti 1 hafta boyunca gün aşırıBen de çatlatma iğnesi sonrasında 12.saatte ilişkiye girip girmeme konusunda tedirginim. Bu konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?