- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
olur olur kuzum burda arkadasımız 3-4 saat beklettıde yaptıBende güvenmiyorum var canım ama yapalı 10 dk oluyor aynı idrar duruyor kullansam olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur olur kuzum burda arkadasımız 3-4 saat beklettıde yaptıBende güvenmiyorum var canım ama yapalı 10 dk oluyor aynı idrar duruyor kullansam olur mu acaba
gölgeyi görüyorum eğer kuruma çizgisi deilse bata kac gün var canım sağlıkla ilerler inşaallahKızlar ?
Hayırlısı olsun canım doktora görünmekte fayda var tabisevayd canım ben de adet oldum malesef bu ay da tutmadı ne yapsam acaba bir doktora mı gitsem ben de bir sorun mu var acaba
Ben de görüyorum canım, inşallah seninledirKızlar ?
Yaaa o zaman boş süreci birlikte geçireceğiz :) İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımızaCanim en son adet tarihinin ilk gununu baz aliyolar ilk etapda sonra ultrasonda falan cikiyo gercek tarih
Benimde 21 ocakda yumurtlama gunumdu ozaman biz seninle ayniyiz :) 7 subat baz aliyorum
Yok sanırım test yanılttı bunda birşey gözükmüyorolur olur kuzum burda arkadasımız 3-4 saat beklettıde yaptı
ekım annelerıne geldınmı :)Yaaa o zaman boş süreci birlikte geçireceğiz :) İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
bende bısey goremedım kuzum bata kac varYok sanırım test yanılttı bunda birşey gözükmüyor
Gölge var canım sankiKızlar ?
Normalde bugündü ama karışık oldu adetim uzun sürdü falan o yüzden değişebilirbende bısey goremedım kuzum bata kac var
Canım çok geçmiş olsun ( Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba. Depremde bizimde evimiz ağır hasar aldı. Malesef herkes iyimi kimsede bir sorun yoktur inşallah.
Insallah canimYaaa o zaman boş süreci birlikte geçireceğiz :) İnşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
Öyle olmuşsa bile bir haftaya anca çıkar döngün uzuyorsa eğer arada bir olabilir o zamanKızlar ben hala adet olmadım bugün 4. Günüm gecikmede yumurtlama zamanı bilmıyorum 15. Günlerde eğer tutsaydı dün yaptıgım testte çıkardı, adete 3. Gün kala ilişki olmuştu ozamn da tutarmı acaba
Cok gecmis olsun canim siz iyisiniz degil mi ?Kızlar merhaba. Depremde bizimde evimiz ağır hasar aldı. Malesef herkes iyimi kimsede bir sorun yoktur inşallah.
Canım orada buradaki gibi tablo yok sanırım ya da ben yanlış yere yazdımekım annelerıne geldınmı :)
Canim çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Depremde bizimde evimiz ağır hasar aldı. Malesef herkes iyimi kimsede bir sorun yoktur inşallah.