Yok iğneyle başlamadım ben..o zaman yoktur mide bulantım..ilaca başlarken oldu..6 gün tek iğne sonra hem iğne hem ilaç ve şimdide bir tek ilaçla devam ediyorum.Yaa( sen iğneyle beraber mi kullandın canım
Bana femaraylq başla ama devam et dedi rahim kalınlaşması içinmiş o di mi
Doktor söylemedi ama okuduklarımdan öyle anladım
Anladım canım sen inşallah cumayı güzel hayırla geçirde gel bize anlat sonraYok iğneyle başlamadım ben..o zaman yoktur mide bulantım..ilaca başlarken oldu..6 gün tek iğne sonra hem iğne hem ilaç ve şimdide bir tek ilaçla devam ediyorum.
Ay İn şa Allah ya..çok heyacanlıyım hep aşılamayı düşünüyorum..birde çok umutluyum..hiç üzülmek istemiyorumAnladım canım sen inşallah cumayı güzel hayırla geçirde gel bize anlat sonra
Çok normal heyecanlanmanAy İn şa Allah ya..çok heyacanlıyım hep aşılamayı düşünüyorum..birde çok umutluyum..hiç üzülmek istemiyorum
Allah duanı kabul eder kuzum İn şa Allah..tutunsun bebiş sonra sen ve başka kızlar dualarımda olucaksınızÇok normal heyecanlanmanİnşallah canım o gün duam seninle olacak Allah ın izniyle hayırlısıyla olacak inşallah
Bende akıntıya dair tık yok canım. Ctesi çok merak ediyorum umarım sağlıklı güzel yumurtalarim oluşmuştur. Yaaaa ne güzel fayda almışsın alabilirsin demekki yine :) çok sancim var böyle çatlıyor yanıyor ağrıyor gibi bir tuhaf klomenim dün bitti. Oğlun olduğunda kaç yumurtanın oluşmuştu ve günleri nasil degerlendirmistin canım bir de catlatma iğnesi kullanmış miydinbende oglumda kullanmıstım mıınık mınık kıstler olmus demıstı doktor benım cok agrımıstı kasıgım o zaman hamılede kalmıstım ama sonra gıttıler , bu seferkınde ıkı ay kullandım ne bebk ne kıst olmadı D: benım uzayan akıntım geldı baya bı bıldıgın
Takıp hıc yapmadık doktor verdı sonra sık ılıskı dedı canım hamıle olduhımı ogrendıgmde kasıklarım cok sancıyordu ultrasonda bakarken gordu dr kıstlerıBende akıntıya dair tık yok canım. Ctesi çok merak ediyorum umarım sağlıklı güzel yumurtalarim oluşmuştur. Yaaaa ne güzel fayda almışsın alabilirsin demekki yine :) çok sancim var böyle çatlıyor yanıyor ağrıyor gibi bir tuhaf klomenim dün bitti. Oğlun olduğunda kaç yumurtanın oluşmuştu ve günleri nasil degerlendirmistin canım bir de catlatma iğnesi kullanmış miydin
Anladım canım inşallah kısa zamanda sende bende diğer arkadaşlarımız da iyi haberler alır:)Takıp hıc yapmadık doktor verdı sonra sık ılıskı dedı canım hamıle olduhımı ogrendıgmde kasıklarım cok sancıyordu ultrasonda bakarken gordu dr kıstlerı
Benim yaptığım test bundan değildi sma bu testin markası ne acabaGrupta bir arkadaşta öyle pozitif gördü birkaç gün sonra negatife dönünce kimyasal olduğunu düşündü ama testleri hatalıymış şansınafnd_50
En azından stres azalacak canımAynen aynen
Ama ben bu ay gerçekten yapmicam, şehir dışında eşimden ayriyim, yanıma ne ateş ölçer aldım, ne ovulasyon.
Benim ki kimyasal mıydı yoksa sahte kuruma çizgisimiydi bilmiyorum ama adetim 2. Günü silin çizgi çıkmadı aynı test normale döndü hayali çizgi vardı bende kimyasal mıdır sence canım ama adetin beklenenden 2 gün önce geldiBenim yaptığım test bundan değildi sma bu testin markası ne acaba
Ben regl olacağımı kabullenmişken içimde yeniden umut yeşerttinBence hala ımut var canım baktım tekrar senin ortalama yüksekliğin o aralık zaten . Aynen dediğin gibi yarın belirleyici olacak , inşallah orda kalır ya da daha yükseğe atar canım
18 Ocak satSat bat ne yazayım canım
sat bat ı söylersen listeye ekleyebilirim
Bende elimdeki birsin almam herhalde3 4 ay aldm yaptm ama sanki daha çok stres olduk iki aydrda yapmiyorm gene tık yok
Totemimiz olsun 14 şubat hadi
Ben bu ay elendim yineAllah duanı kabul eder kuzum İn şa Allah..tutunsun bebiş sonra sen ve başka kızlar dualarımda olucaksınız
İn şa Allah canım.Allah kabul eder duanıBen bu ay elendim yineNiqu fnd_50 sevayd Papatyamaviss inşallah sizler güzel haberler alırsınız dualarımdasınız ❤❤