- 26 Aralık 2015
- 11.545
- 18.534
- 34
Tatlım ben d adetin 2. Günündeyim Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebeklerimiziBen bu ay elendim yine @Niqu fnd_50 sevayd @Papatyamaviss inşallah sizler güzel haberler alırsınız dualarımdasınız ❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben d adetin 2. Günündeyim Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebeklerimiziBen bu ay elendim yine @Niqu fnd_50 sevayd @Papatyamaviss inşallah sizler güzel haberler alırsınız dualarımdasınız ❤❤
İstanbulda iseniz doktor tavsiyessi verebilirim1 senedir galiba tam anlamıyla kendimi rahat hissedeceğim doktoru bulamadım ben.. doktor her gittiğimde benden bilgi alıyor hatırlamıyor buda eşimi çok rahatsız etti. Bilmiyorum çok zor işler yaaaa
Canım elin olmak için kan testi şart bence ya. Ben o test eşik çıkardığı an gidip kan verdim negatif çıkmıştıBenim ki kimyasal mıydı yoksa sahte kuruma çizgisimiydi bilmiyorum ama adetim 2. Günü silin çizgi çıkmadı aynı test normale döndü hayali çizgi vardı bende kimyasal mıdır sence canım ama adetin beklenenden 2 gün önce geldi
Ben artık istemiyorum bir şey yapmak soğanıda inciride arada yapıyorum Allah'ım ne zaman isterse o zaman olsun dilerim hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin ❤❤Tatlım ben d adetin 2. Günündeyim Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebeklerimizi
Bende de hep kist cikiyor hatta vitamin kullansam bile kistlesiyor bazi yumrtalarm. Bu bazj pcolularin sorunudur bende nerdeyse senenin on ayinda kist vr oluyor gecior tekrr cikiyor letu vermisti bana onda da cikti yani o doktorla alakali degil ama bnm doktorum klomen vermedi letu ii dedi sanaBen 2 klomen tedavimin 2 sindede kist sorunu ile karşılaştım. Doktor açıkcası hangi ilacı verirse onunla devam ediyorum. Pcos var bide bende ayrıca. Valla bilmiyorum zaten tedaviye başladığımdan beri vucut şeklim değişmeye başladı hem psikolojik hem bedensel çok değişim yaşıyorum..
Canım elin olmak için kan testi şart bence ya. Ben o test eşik çıkardığı an gidip kan verdim negatif çıkmıştı
Senden çok umutluydum ya bu ay inşallah canımTatlım ben d adetin 2. Günündeyim Allahım hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bebeklerimizi
Hadi bakalımm değerlendirme günleri yaklaşmış valla ben yaptım ovulasyonu ama mecbur kaldım enfeksıyon ıcın ovul kullanıyorum ona göre değerlendiricem yoksa bu ay benimde yapasım yok nedenini bilmiyorumBelki de inş canım nasibi nefesi varsa zaten gelir diyorum sıkıldım yani takip takip az çok akıntımı biliyorum ovülasyon yaptığım zamanda nasıl olduğumu biliyorum dün mesela başladı şeffaf alıntım bugünde var ama yoğunluk tam değil daha az bide az uzuyor daha bi kaç günü var benim tahminim cuma cumartesi pazar günü bekliyorum tahminim de yanılmazsam artık kalanı nasip kısmet bi diyeyim :)
Canım sağol Allah razı olsun birlikte olsun inşallahBen bu ay elendim yine @Niqu fnd_50 sevayd @Papatyamaviss inşallah sizler güzel haberler alırsınız dualarımdasınız ❤❤
Baktım baktım kesin bilgi zaten sabahtan beri ağrım varGerçekten mi emin misin iyi baktın mı
Görümcem geldi eşimde hasta zaten eşim servisçi canım sabah 7 akşam 9 e yorgun oluyor felan canım değerlendiremedim malesef kısmet nasip canım bana değil siz ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ❤❤Canım sağol Allah razı olsun birlikte olsun inşallah
Hemen karalar bağlama misafirin geldi mi hemen ,gelene kadar değeelendirseydin bari 4 ocak 1 şubat demişsin tam bu aralar çatlaman olması lazım normalde
Hayırlısı olsun canım o zaman ne diyelim bu ayda nasip olsun inşallahBaktım baktım kesin bilgi zaten sabahtan beri ağrım var
Amin canm inşallahHayırlısı olsun canım o zaman ne diyelim bu ayda nasip olsun inşallah
İnşllah canım benim hayırlsıı ile olur ama bu ay benim de içimde çok büyük umut varSenden çok umutluydum ya bu ay inşallah canım
Dur canım sabah ola hayrola bu saattekine güvenilmez ki. Hayırlısı sağlıklısı ise inşallah düşmezAteşim şimdiden düşmüş Artık umut kalmadı sevayd
Amin inşAllah canım Ben kendimi biliyorum işte genelde bu ölçümden yarım derece kadar düşük çıkar sabahDur canım sabah ola hayrola bu saattekine güvenilmez ki. Hayırlısı sağlıklısı ise inşallah düşmez
Hiç belirti falan hissetmiyor musunAmin inşAllah canım Ben kendimi biliyorum işte genelde bu ölçümden yarım derece kadar düşük çıkar sabah
Ne demek, harikaa
BENİM MAX İNGİLİZCE SEVİYEM BU