- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Bencede kuzum ama icim rahat etmiyor hicKuzum bıda yap at bızede,yarın gıdersın kan vermeye bence.şimdi kolunu acıtma gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede kuzum ama icim rahat etmiyor hicKuzum bıda yap at bızede,yarın gıdersın kan vermeye bence.şimdi kolunu acıtma gece gece
Bu gün yaptımEn son testi ne zaman yaptın orada var çok ince bir çizgi çünkü
İstiyorsan git ama bence gitmeEsimde diyor gidelim yoksa ona gore uyucam
Guzelım ben kaset testınde goruyorum gölge ama ne kadar bekledıgını bıldıgım ıcın sımdılık bısey demıyorum.sabah ılk ıdrarınla yapınca benıde etkıletleİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor
Ben uzun zamandır seni takip ediyorum. Biraz sessizce takip oldu bu ama inan bana en çok dua ettiklerimden birisin. Kalben seninleyim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre kopkoyu görmeyi nasip eder sana. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana canım benim. Duam seninle. İnşallah isteyen herkese nasip etsin RabbimBen bu gariban testime efekt yaptım
Dimi belkide deger cok dusuk uzulucdm bu sefer sonra yukselicek belkideİstiyorsan git ama bence gitme
Bence sen kan vereceksın ama oyle hıssettımBencede kuzum ama icim rahat etmıyor
Ateş takibi yapıyorum canım ben de ateşin kitabını yazarım :) akıntım başladı bir iki güne çatlar eminimYok canım eli kulağında asla değil.Bu testi aylardır kullanan biri olarak sana diyorum.max olan diğer taraftan koyu olunca yumurtlama demek.Hatta kontrol amaçlı ateş takibi yap haklı olduğumu anlayacaksın:))
Evet evet hatta 3 güne kadar yaşıyor deniyor da işte korku oluyor içimdeSperm 2 gün yaşıyor canım korkma
O kadar resim varki sanki dün kaset yaptığımda hemen yaparken gördüm bu gün ama görmedim..evde kaset kalmadı..bende almadım..erken var onunla yapıcam..yarın yine ufacık bile çizgi olursa akşama kan vericem..Guzelım ben kaset testınde goruyorum gölge ama ne kadar bekledıgını bıldıgım ıcın sımdılık bısey demıyorum.sabah ılk ıdrarınla yapınca benıde etkıletle
Amin Allah canım..Yaaa bak ağlıcam zaten duyğusal olmuşumAllah her kesin kalbine göre versin canım..Sendende bebiş haberi alakBen uzun zamandır seni takip ediyorum. Biraz sessizce takip oldu bu ama inan bana en çok dua ettiklerimden birisin. Kalben seninleyim. İnşallah Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre kopkoyu görmeyi nasip eder sana. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana canım benim. Duam seninle. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Kuzum ılk ıdrarla yap lutfen ayrıca ben gorebılıyorum adet gunune daha var dıye de boyle olabılırİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor
Eğer bebiş varsa değerler düşük olucak başlıcan takip etmeye ondan bekle canımDimi belkide deger cok dusuk uzulucdm bu sefer sonra yukselicek belkide
İlk idrarla yapıyorum canım..ama benim durumum sizinkinden farklı aşılamada adet malesef erkenden geliyor ama yinede benim aşılamanın 12 günü bu gün doktor 14 günü kandan dedi ver demedi test yap..ondan diyorum belki erkenKuzum ılk ıdrarla yap lutfen ayrıca ben gorebılıyorum adet gunune daha var dıye de boyle olabılır
Evet kuzum farklı bılıyorum tabiki 14.gun yada yarın dedıgın gıbı kan vermen daha saglıklı olabılır gıbı kuzucum bakalım sabahkı testınde bellı olur kuzucumİlk idrarla yapıyorum canım..ama benim durumum sizinkinden farklı aşılamada adet malesef erkenden geliyor ama yinede benim aşılamanın 12 günü bu gün doktor 14 günü kandan dedi ver demedi test yap..ondan diyorum
Sabahki teste göre haraket edicem ama bence yine kan vericem sonuçta..bakalım hayırlısı olsunEvet kuzum farklı bılıyorum tabiki 14.gun yada yarın dedıgın gıbı kan vermen daha saglıklı olabılır gıbı kuzucum bakalım sabahkı testınde bellı olur kuzucum
Hayırlısı olsun İnşAllah Sağlıkla gelsinlerİnsallah niye bilmiyorum içimde hiç his yok İnsallah yaniliyorumdur
Canım ben gördüm gibi ya gölge görüyorum. normalde tertemiz çıkıyorİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor