- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
Kız senın ıcın foto attım sen harıc herkes yazdı bı sen yazmadınHayırlısı olsun İnşAllah Sağlıkla gelsinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senın ıcın foto attım sen harıc herkes yazdı bı sen yazmadınHayırlısı olsun İnşAllah Sağlıkla gelsinler
Ayyy inan bana kafam şişti benimde bu testlerle..Canım ben gördüm gibi ya gölge görüyorum ama normalde tertemiz çıkıyor
canımmm hamilelik belirtilerin nelerdi bi de ilişki sıklığın nasıldı ben ilişki sıklığını çözmeye çalıştığım için tavsiyelerini almak isterim@melisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Gitmiyorum yarin sabah testi tekrar edicem bakali.Devakus kız otur oturdugun yerde kan falan verme bekle
Kuzum bız bu ay aılece cok hastaydık tek bır gun ıkı ılıskımız oldu gece ve oglen , oyuzden benım ıcın mucıze oldu Hala hastalıgım devam edıyor belırtıye daır pek bıseyde hıssetmedım cunku zaten heryerım agrıyor atesım cıkıyo mıdem bulanıyor oksuruyorum vs ayırt etmek cok zor . Dun sol kasığımda tum gun bı baskı oldu onu soyleyebılırım canım benımcanımmm hamilelik belirtilerin nelerdi bi de ilişki sıklığın nasıldı ben ilişki sıklığını çözmeye çalıştığım için tavsiyelerini almak isterim
Benım ilk gebeliğimde cok sılıkken gıttıgım kurum kan testınde negatıf sonuc vrdı oyuzden dıyorum balımGitmiyorum yarin sabah testi tekrar edicem bakali.
Kuzum onceki gebelgmde de ovulasyon yapmistim simdi de denedim sanki yumurtlama yaklasmis gibi koyuBenım ilk gebeliğimde cok sılıkken gıttıgım kurum kan testınde negatıf sonuc vrdı oyuzden dıyorum balım
Sagol canim cok yogun oldu diyemem acikcasi sadece pecetede gördüm, ic camasirimda da gordum islaklik afedersin kacirmisim gibi kucuk. Ben de ovu yapiyorum acikcasi ondan da dikkat ettim az once yine ovu yaptim yorumlarinizi merak ediyorumŞeffaf parlak hafif akışkan olduğunda evet yumurtan olgunlaşmış ve çatlamaya hazır oluyor zaten o gün okadar çok geliyor ki akıntı anlıyorsun vajina sürekli ıslak oluyor. Sonrasında akıntı katılaşıyor ve hafif beyaz rengi alıyor ama bembeyaz değil tabi daha koyu kıvamda olunca çatlamış oluyor. Bu ay övü testiyle takip ettim akıntıyıda çözmüş oldum. Umarım faydası olur
Ya öyle mi çok geçmiş olsun canım bol dinlenme bol bol C vitamini almayı ihmal etme bu virüsler ortalığı kasıp kavurdu kaç aydır.Kuzum bız bu ay aılece cok hastaydık tek bır gun ıkı ılıskımız oldu gece ve oglen , oyuzden benım ıcın mucıze oldu Hala hastalıgım devam edıyor belırtıye daır pek bıseyde hıssetmedım cunku zaten heryerım agrıyor atesım cıkıyo mıdem bulanıyor oksuruyorum vs ayırt etmek cok zor . Dun sol kasığımda tum gun bı baskı oldu onu soyleyebılırım canım benım
Bak gordunmu sekercım olacagı varsa tek atımdada tutuyorsen relax ol oluruna bırakYa öyle mi çok geçmiş olsun canım bol dinlenme bol bol C vitamini almayı ihmal etme bu virüsler ortalığı kasıp kavurdu kaç aydır.
Anladım bitanem Allahın mucizesi işte bana da umut oluyor bu paylaştığın kaygılarım azalıyor
Çoook teşekkür ederim dönüşün için.
Geliyor gelmekte olan, as bayraklarıŞimdi öğlen 12:10 ikindin 16:29 yaptığım testleri atıyorum kızlar karşılaştırma daha net olur sanırım
Ogördüğün ıslaklıklardan bahsediyorum bende silince peçeteye gelen iç çamaşırı ıslaklaştıranSagol canim cok yogun oldu diyemem acikcasi sadece pecetede gördüm, ic camasirimda da gordum islaklik afedersin kacirmisim gibi kucuk. Ben de ovu yapiyorum acikcasi ondan da dikkat ettim az once yine ovu yaptim yorumlarinizi merak ediyorum
Walla ben bile heycanlandim hayırlısı olsun inşallah git kan ver bencede artik@melisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Bugünü mutlaka değerlendirmelisiniz mutlaka ne yap ne etKızlar merhaba çatlama olmus mu
Ay çok doğru takibi bırakmadan rahat olmak gerekiyorBak gordunmu sekercım olacagı varsa tek atımdada tutuyorsen relax ol oluruna bırak
Evet evet bugünü değerlendirmelisiniz. Çatladıktan sonra iş işten geçmiş oluyor maalesef.Yani bugünü değerlendirmemiz gerekiyor dimi
Benim dışımda da gören var mı? Ben hala görüyorum.Bunu da demin yaptım