- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
Belirtin var mı hiç canımYarın bat günüm gelsin kırmızılar malum hiç şaşmıyor kendileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtin var mı hiç canımYarın bat günüm gelsin kırmızılar malum hiç şaşmıyor kendileri
Yaaa iyi o zaman canımHerkes de pik 2 gün kalmak zorunda değil canım aman çatlasında hemen zaten
Ben ilk piki gördüm sonra 2. yi de gördüm görmez olaydım hemen çatlar inş senin hem piki hem çatlamayı değerlendirmiş olursun.
3 güne kadar normal diyorlardı canımYok canım benimki normal değil seninki normal kesinlikle neden öyle oldu bilmiyorum ama büyüdü catlayamadi mi valla anlamadim atiyim bak hatta testlerimi ama simdi farkettim de sanki hafif siliklesmis gibi yada yeni yapmıştım ondanmi ay bilemedim ki 21 akşam çatladım ı acep geri gidip bakınca resme şaşırdım evde değilim suanki kuru halleri nasil bilemedim
Aslında ben görüyorum İnşAllah doğrudurBurada gozukmuyor hic
Valla canım yeni mobilya kokusu belli olursevayd cok bereketlı bır topıc olcak bu ayy bellııı
yaa kuzular sıze bısey sorcam bı yatak almıstm bazalı baslıklı,cunartesı geldı ama koku gıtmedı bı degısık kokuyor başlıgı ozellıkle,havalandırdım o kadar.bellonadan almıstım ne yapmak gerekır bormalmı yenı alınan mobılyanın boyle kokması
Tamam canim kacirmam insallah, allah eslerimize de sabir versin ve ayrica insallah testler bizi yaniltmiyordur da olgunlasmis yumurtam vardirOgördüğün ıslaklıklardan bahsediyorum bende silince peçeteye gelen iç çamaşırı ıslaklaştıran
Bugün pik görünüyor Bugünü yarını ve bir sonraki günü değerlendir canım. Kaçırma bu günleri
Insallah canimm insallahAslında ben görüyorum İnşAllah doğrudur
Ooo demek ki doğruymuş ay maşaAllah daha da koyulaşmış testin.melisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Artımed mi alttakimelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Okudum üfledim canım ne diyon sen ama valla kendime değil de ben de başından beri öyle hissettim dua da ettim çok iyi kötü az çok tanışık olduk dertlerimiz farklı farklı inşallah çoğalır gittikçe tabiki full çıkmayacak ama inşallah çopumuzun yüzü gülecek bu aysevayd cok bereketlı bır topıc olcak bu ayy bellııı
yaa kuzular sıze bısey sorcam bı yatak almıstm bazalı baslıklı,cunartesı geldı ama koku gıtmedı bı degısık kokuyor başlıgı ozellıkle,havalandırdım o kadar.bellonadan almıstım ne yapmak gerekır bormalmı yenı alınan mobılyanın boyle kokması
Yok yok, aslında normali 1 gün zaten. Ancak bazılarında geç çatlama olduğu için pik uzun sürüyor. O kişilerin de bolca havuç yemesi lazım ehehehHerkeste 1 2 gün pik kalmalı mı benim bir gün sürüyor galiba ya
Annesine el sallıyor, ce eeeee yapıyormelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Ay ay ay ben görünce çok heyecanlanıyorum ya senin testlerini kaçıncı görüşüm heyecanlanıyorum kendim olsa düşünemiyorummelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Efekt yapma canım, benim ağzım yana yana anladım. İnşAllah yarın daha net bir şekilde görürüzBen bu gariban testime efekt yaptım
Yok canım aslında 28 günde bir oluyorum ve buğün olmam gerekti yada yarın bakalım bekliyorum son 3 aydır düzenli bu ay griptim antibiyotik kullandım birde parol soğanı bile arada kaynattım gecikti diye düşünüyorumBelirtin var mı hiç canım
Ay evettt acaba koyulasacakmıKuzum onceki gebelgmde de ovulasyon yapmistim simdi de denedim sanki yumurtlama yaklasmis gibi koyu
Hayırlısıyla hepimiz kıp kırmızı testleri görürüz aminAy ay ay ben görünce çok heyecanlanıyorum ya senin testlerini kaçıncı görüşüm heyecanlanıyorum kendim olsa düşünemiyorum
E bunda da var çizgi İnşAllah pembe çizgi de görürüzİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor
Bence ideal bir zaman hayırlı işleeeerrrrrEvet yaklaşık 2 saat kadar önce kupayla yeşil çay içmiştim ve tuvalete çıkmamıştım çıkmamışken test yapayım dedim biz genelde gece 2-3 gibi değerlendirebiliyoruz tatil girdiğinden beri oğlum çok geç uyuyor çünkü
Sağol canım biraz erken sevindim sabah çok yoğun bir kanama ile hastaneye gittim tansiyonum bile yerlerdeydi kanamadan dolayı . Düşük başlamış müdahale edilmeyecek kadar küçük dendi hap verildi kanama ile beraber düşcekmiş . Rabbimin imtihanı inşallah daha sağlıkla şekilde nasip olur yeniden . Bende değerim yükselir diye bekliyordum büyük ihtimalle kimyasal gebelikti sonlandı..1fafeyla canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin
Hayırlısı olsun canım yarın olsanda hala bu ay da şansın var yine deYok canım aslında 28 günde bir oluyorum ve buğün olmam gerekti yada yarın bakalım bekliyorum son 3 aydır düzenli bu ay griptim antibiyotik kullandım birde parol soğanı bile arada kaynattım gecikti diye düşünüyorum