- 1 Nisan 2022
- 12.531
- 15.404
Sabah namazına kalkınca test yapıyorum sonra uyumak yok benim için teste bakmaktan kör oldumYaa kuzum cidden oyle ama telefonla cekince direkt gordugun gibi cikmiyor kii anca iphone fln olmasi lazm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah namazına kalkınca test yapıyorum sonra uyumak yok benim için teste bakmaktan kör oldumYaa kuzum cidden oyle ama telefonla cekince direkt gordugun gibi cikmiyor kii anca iphone fln olmasi lazm
Sperm 2 gün yaşıyor canım korkmaBiz şu an 1 gün yap 1 gün dinlen olarak ilerliyoruz ama yine tam içim rahat değil sanki sperm ulaşamayacak yapmadığımiz gün çatlarsa diye
Efektsizde görünüyor ama işte her gün daha koyu bekliyorum o da olmuyor acaba diyorum testmi yalanci çizgiyi çıkarıyorValla canım orda bir çizgi bar efektsiz de görümüyordu
Yarın sabaha daha da belirgin olacak inşallah
Dua et benim için bebiş olsunYo gozukuyordu gayet kız
İşte predictor dedim al etrafta olan bütün eczanelere baktık yok saçma sapan testler aldık mecbur onları edicem..yok zaten kendimi kaptırmadım neqatif diye düşünüyorumNiqu kesınlıkle katılıyorm.bu markada sılık cızgı hep var.yarın predıctor al varsa cıkar onda ve en guvenılırı o,sonradan üzülme dıye dıyorum canım bunları
Hiç mi merak etmiyorsunDün test attım ve silik ama güvenemedim.
Geçen ay da 41. Gün oldu adetim.
Eşim şehir dışında yarın gelecek eğer yine geç olursa yumurtlama kaçırmaym diye düşündüm
Tekrar test yapmadım
Erken gebeligi ben goruyorum esim ben gormuyorum diyo isrRla delirtecek beni bende kor oldum rsmenSabah namazına kalkınca test yapıyorum sonra uyumak yok benim için teste bakmaktan kör oldum
Merak etmiyorum değil de ihtimal vermiyorumHiç mi merak etmiyorsun
Bizdede durum aynı..bana diyor ilk testinde gördüm şimdi görmüyorum..ama var diyor çocuknerden var diyorum..bekle diyor kan vericenErken gebeligi ben goruyorum esim ben gormuyorum diyo isrRla delirtecek beni bende kor oldum rsmen
Kaset testın varsa sabah bır tane kaset test bırtanede erken gebelık testı yap canım.ınsallah bebegın senınledır..İşte predictor dedim al etrafta olan bütün eczanelere baktık yok saçma sapan testler aldık mecbur onları edicem..yok zaten kendimi kaptırmadım neqatif diye düşünüyorum
Edıyorum kuzum benim edıyorum ınsallah olacak en hayırlısındanDua et benim için bebiş olsun
İn şa Allah.Kaset test çıkarmıyorKaset testın varsa sabah bır tane kaset test bırtanede erken gebelık testı yap canım.ınsallah bebegın senınledır..
Esimde simdi diyor hadi gidelim kan verelim diye. Bu kdr silik cizgiye versem.cikar mi acBa yBizdede durum aynı..bana diyor ilk testinde gördüm şimdi görmüyorum..ama var diyor çocuknerden var diyorum..bekle diyor kan vericen
Kuzum bıda yap at bızede,yarın gıdersın kan vermeye bence.şimdi kolunu acıtma gece geceEsimde simdi diyor hadi gidelim kan verelim diye. Bu kdr silik cizgiye versem.cikar mi acBa y
Ben kan vererken o bekleyişi hiç sevmiyorum..stresi dibine kadar yaşıyorum..istediğim gibi çizgi görmeyince gitmem diyorumEsimde simdi diyor hadi gidelim kan verelim diye. Bu kdr silik cizgiye versem.cikar mi acBa y
Evet biliyorum canım ama eli kulağında demek oluyor bu değil mi yakın yani kızlar öyle söylediMax tarafındaki çizgi diğer tarafa göre daha koyu olacak bu markada.
Evet yaklaşık 2 saat kadar önce kupayla yeşil çay içmiştim ve tuvalete çıkmamıştım çıkmamışken test yapayım dedim biz genelde gece 2-3 gibi değerlendirebiliyoruz tatil girdiğinden beri oğlum çok geç uyuyor çünküÇaya rağmen böyle çıktıysa pik olabilir Bence değerlendirin.yarın sabaha da çatlayabilir akşama da
Yok canım eli kulağında asla değil.Bu testi aylardır kullanan biri olarak sana diyorum.max olan diğer taraftan koyu olunca yumurtlama demek.Hatta kontrol amaçlı ateş takibi yap haklı olduğumu anlayacaksın:))Evet biliyorum canım ama eli kulağında demek oluyor bu değil mi yakın yani kızlar öyle söyledi
En son testi ne zaman yaptın orada var çok ince bir çizgi çünküİn şa Allah.Kaset test çıkarmıyor
Esimde diyor gidelim yoksa ona gore uyucamBen kan vererken o bekleyişi hiç sevmiyorum..stresi dibine kadar yaşıyorum..istediğim gibi çizgi görmeyince gitmem diyorum