- 2 Aralık 2022
- 209
- 308
Ohh maşallah gelsin kuzucukkmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh maşallah gelsin kuzucukkmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Hey maşallah yeni mi yaptın bunu kuzummelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Bundan sonra test yaparsan bordoya gececek renk masallah cnmmelisaa93 hazır ovulasyona damlatırken yenı gelen testıde deneyeyim bi dedim
Herkes de pik 2 gün kalmak zorunda değil canım aman çatlasında hemen zatenHerkeste 1 2 gün pik kalmalı mı benim bir gün sürüyor galiba ya
Benimde böyle çıkıyor18:28 de yaptim 18:36 da bunu cektim. Gozukuyor mu ?
Çaya rağmen böyle çıktıysa pik olabilir Bence değerlendirin.yarın sabaha da çatlayabilir akşama daYa kızlar bir bakin lütfen saat 16:29 gibi bir daha yaptım ovu testi. En son iki saat önce kupayla yeşil çay içmiştim ona rağmen çok daha koyu çıktı şimdi bu pozitif mi demek acaba bilemiyorum anlayanlar yardımcı olursa sevinirim bir de dün gece olmuştu ilişki bugün olmalı mı acaba ? Bu arada bugün olsa bile anca gece 2-3 gibi olur ilişki oğluş geç uyuyor Papatyamaviss @bebekheyecani
Ben burdayim diyorrrBen bu gariban testime efekt yaptım
Max tarafındaki çizgi diğer tarafa göre daha koyu olacak bu markada.Ya kızlar bir bakin lütfen saat 16:29 gibi bir daha yaptım ovu testi. En son iki saat önce kupayla yeşil çay içmiştim ona rağmen çok daha koyu çıktı şimdi bu pozitif mi demek acaba bilemiyorum anlayanlar yardımcı olursa sevinirim bir de dün gece olmuştu ilişki bugün olmalı mı acaba ? Bu arada bugün olsa bile anca gece 2-3 gibi olur ilişki oğluş geç uyuyor Papatyamaviss @bebekheyecani
Sorma resmen pık cıkmıs amaOh misss
Anam bi kafa karışıklığı daha yaşarız artık ama lh pozitif çıkıyor adete yakın ama nasıl ya test negatif kan mı versem bla bla
Teşekkür ederimEee var işte gebelik tebrik ederimmmm
AmiinBebiş yükleniyor
Hayırlısı ve saglıkla ınsallahOhh maşallah gelsin kuzucukk
Evet kuzum melısa ıstedı ovulasyon yap dıye usttekı ovu altakı gebelıkHey maşallah yeni mi yaptın bunu kuzum
Benımkıde anca gelebıldı eczanelerde test toplaya toplaya bı hal oldum , ay amın ınşallah bordo da olsunnnnBundan sonra test yaparsan bordoya gececek renk masallah cnm
Banada gondersene test
Evde kalmadi yarin alip yaparim insallah
Ya ben bu testi bura atdım yok dedilerzaten benden başka görende yok normal haliyleBen burdayim diyorrr
Kuzum zaten barız bellı ama keske baska markada olsaydıBen bu gariban testime efekt yaptım
Valla canım orda bir çizgi bar efektsiz de görümüyorduBen bu gariban testime efekt yaptım
Yaa kuzum cidden oyle ama telefonla cekince direkt gordugun gibi cikmiyor kii anca iphone fln olmasi lazmYa ben bu testi bura atdım yok dedilerzaten benden başka görende yok normal haliyle
Yo gozukuyordu gayet kızYa ben bu testi bura atdım yok dedilerzaten benden başka görende yok normal haliyle
Ay çok hafif var biraz karartma yaparsan daha çok belli olurBunu da demin yaptım
Yok canım benimki normal değil seninki normal kesinlikle neden öyle oldu bilmiyorum ama büyüdü catlayamadi mi valla anlamadim atiyim bak hatta testlerimi ama simdi farkettim de sanki hafif siliklesmis gibi yada yeni yapmıştım ondanmi ay bilemedim ki 21 akşam çatladım ı acep geri gidip bakınca resme şaşırdım evde değilim suanki kuru halleri nasil bilemedimHerkeste 1 2 gün pik kalmalı mı benim bir gün sürüyor galiba ya
Gitmiş almış iki tane saçma sapan erken gebelik testler eşim dediğimden bulamamış..yarın yapıcam yineKuzum zaten barız bellı ama keske baska markada olsaydı
Niqu kesınlıkle katılıyorm.bu markada sılık cızgı hep var.yarın predıctor al varsa cıkar onda ve en guvenılırı o,sonradan üzülme dıye dıyorum canım bunlarıKuzum zaten barız bellı ama keske baska markada olsaydı